Έστω ότι έχουμε το παρακάτω σχήμα:
| υπόλοιπο | .1 --------- .7 | Router | .137 -----------| HUB |------- .138 |PC|
| δίκτυο |
Θέλω να κάνω το pc να "βλέπει" το υπόλοιπο δίκτυο.Να σημειώσω ότι οι IPs που αναφέρω ανήκουν στο 10.26.122.0 και ο router αριστερά συνδέεται με άλλο router,ο οποίος έχει έξοδο στο inet.Οπότε θέλω να βλέπω από το pc και inet(δηλαδή θέλουμε μια εγγραφή του τύπου 0.0.0.0).Σε Win 2003 Server (Βill,μη με αρχίσεις με τα Debian,zebra,quagga κτλ

),τι πρέπει να βάλω για να δουλέψει;Έχω κάνει κάποια πράγματα αλλά μάλλον είναι λάθος,αφού από το pc δεν μπορώ να pingάρω τίποτα εκτός από το router μου...Είναι "δύο κλικ" δουλειά μου έχουν πει...Είχα σκεφτεί να ενεργοποιήσω OSPF στην .7 και να της βάλω default gateway την .1 . Στο pc είχα βάλει default gateway την .137 .Στην .137 σκεφτόμουν κάτι για static route,αλλά δε μου πάει...Αυτή τη στιγμή από το router βλέπω τα πάντα(και δίκτυο και inet) και από το pc μόνο το router...Any help;;;

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...