Πρόβλημα στο ασύρματο δίκτυο...HELP

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Post Reply
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a
Πρόβλημα στο ασύρματο δίκτυο...HELP

Post by photisd » Sun May 11, 2008 12:59 pm

Λοιπόν ρε παιδιά έχω απελπιστεί και χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!! Αυτό που θα πω το ψάχνω καιρό παντού ειλικρινά και δε βρίσκω λύση...PLEASE HELP...
Λοιπόν έχω στο σπίτι μου εδώ Αθήνα έναν κεντρικό υπολογιστή και δύο laptopάκια...Στον κεντρικό υπολογιστή του αδελφού μου έχω τεράστιες ποσότητες από mp3s και από ταινίες και δεν τα χωράνε τα δύο laptop(το δικό μου και της αδελφής μου)... Έτσι είπαμε να τα παίρνουμε μέσω του ασύρματου δικτύου...Εκεί όμως δημιουργείται το πρόβλημα..Δηλαδή τι εννοώ.. :smt017
Στα 2 laptop φτάνουν μόνο τα μισά αρχεία πχ...Πιο συγκεκριμένα μοιραζόμαστε 3 φακέλους..Αν ας πούμε έχει ο ένας φάκελος στον κεντρικό υπολογιστή 100 αρχεία, εγώ στο laptop μου παίρνω τα 75 και η αδελφή μου στο άλλο τα 60...Και αυτό γίνεται σε όλους ας πούμε τους φακέλους,δηλαδή λείπουν αρχεία...Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός αλλά αυτό είναι σπαστικό...Έτσι προς το παρόν καταφεύγω σε λύσεις του τύπου να τα μεταφέρω με φορητό σκληρό όσα θέλω ή να πηγαίνω στον κεντρικό και μέσω ειδικής διαδικασίας να βάζω ότι θέλω στο desktop μου...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και μήπως έχει καμιά ιδέα :idea: να το λύσουμε???
Για help please..
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Re: Πρόβλημα στο ασύρματο δίκτυο...HELP

Post by photisd » Sun May 11, 2008 1:02 pm

Να προσθέσω ότι σκέφτηκα μήπως έχει πρόβλημα το rooter,το άλλαξα αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα... :smt017
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun May 11, 2008 1:23 pm

Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό που σκέφτηκα αλλά μου ήρθε σαν ιδέα... Μήπως υπάρχει κάποιο όριο μεταφοράς δεδομένων στο δίκτυό σας....; Υπάρχει τέτοια επιλογή;
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Tue May 13, 2008 1:21 am

Όταν ενεργοποίησες το sharing των folders με τα mp3s, τσέκαρες αν έγινε σωστά για όλα τα αρχεία και τα sub-folders των αρχικών folders; Σαν να μην έγινε recursively μου φαίνεται...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”