Πρόβλημα με ασύρματη κάρτα δικτύου

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Post Reply
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Πρόβλημα με ασύρματη κάρτα δικτύου

Post by marios » Thu Oct 02, 2008 4:52 pm

Μετά από 1 ώρα στο τηλέφωνο με τον netharis και κάποιες παροδικές χαρές και πίκρες, ήρθε η ώρα να ρωτήσω εδώ!

Χθες μου ήρθε επιτέλους το καινούργιο pc(μαγεία :-D ) και ενώ όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι, η wireless έχει θέμα.
Συγκεκριμένα, η κάρτα είναι η TP-Link TL-WN353G, και ενώ της πέρασα driver και utility, αρνείται πεισματικά να μπει. Έφτιαξα στο utility profile, και ενώ χθες το βράδυ μετά το 100000000 restart μπήκε και δούλεψε, με πέταξε έξω ενώ στο utility φαινόταν να δουλεύει κανονικά και να έχει γίνει σύνδεση και έκτοτε δεν έχει ξαναμπει(btw signal strength το έδειχνε να είναι στο 15-22% σταθερό).
OS είναι τα (s)Vista.
Καμιά ιδέα κανείς;
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
cypher
Venus Former Team Member
Re: Πρόβλημα με ασύρματη κάρτα δικτύου

Post by cypher » Thu Oct 02, 2008 4:58 pm

για ποια εκδοση των vista μιλαμε;
εβαλες τους νεωτερους drivers απο το site του κατασκευαστη;
τετοια προβληματα ειχαν εμφανιστει στην αρχη αρχη με τα vista αλλα ειχαν διορθωθει με patch το οποιο νομιζω ενσωματωθηκε αργοτερα και στο SP1, ενημερωσε πληρως το συστημα σου απο αποψη paches και SP
και δοκιμασε και σε αλλη θυρα pci (παροτι δεν νομιζω να δεις διαφορα)
:-)
ImageImageImageImageImageImageImage
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Oct 02, 2008 5:06 pm

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με άλλη ασύρματη κάρτα όμως.Καταρχάς έλεγξε τι encryption έχεις(από ότι βλέπω δεν υποστηρίζει WPA2).Μπες στις ρυθμίσεις του router και πραγματικά πειραματίσου με το Wireless Network Mode και το Wireless Channel βάζοντας διάφορες τιμές.Σε κάποια θα σου λειτουργήσει.Για να φανταστείς εγώ έπρεπε να βάλω το network mode σε only G και το channel σε 13-2.472 GHz για να μου λειτουργήσει.Το ξέρω ότι δεν σε πολυβοηθάω αλλά εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα μου.
Dreamcatcher
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by Dreamcatcher » Fri Oct 03, 2008 8:31 am

επίσης για να σε βγάλει από μια διαδικασία μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά αν την σύνδεση με το ρούτερ σου αφήσεις να την κάνουν τα windows και όχι η κάρτα σου μέσου κάποιο προγράμματος...ελπίζω να φανεί χρήσιμο... :smt023
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!

Dreamcatcher
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Oct 03, 2008 5:07 pm

Τελικά και περιέργως έφταιγε το σήμα... Έφερα τον router κοντά και συνδέθηκε άμεσα...
Anyway, ευχαριστώ πολύ όσους δώσατε βοήθεια!!!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”