Torrent's problem
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Torrent's problem
Παιδιά καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι... χρησιμοποιώντας το μtorrent τον τελευταίο μήνα έχω το εξής πρόβλημα. Η ταχύτητα του κάθε torrent που κατεβάζω είναι 10 kbps σταθερά... είτε κατε΄βάζω δέκα μαζί είτε ένα μόνο του... έχω σκεκάρει την θύρα και την έχω ανοίξει... και από τις επιλογές δεν έχω βάλει κάποιο όριο...Ξέρετε τί μπορεί να είναι...Κάποια περίοδο ο αγαπητός Οτέ είχε κάνει κάτι παιχνιδάκια με τα torrent και δεν επιτρεπόταν καθόλου το downloading... αλλά εδώ και πολύ καιρό από αρχές Σεπτέμβρη γίνετε κανονικά... τι μπορεί να φταίει? 

Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Torrent's problem
ποια εκδοση του utorrent εχεις; το 1.8.1 εχει καλυτερο encryption απο τα προηγουμενα (υποθετω οτι φυσικα εχεις ενεργοποιησει το encryption απο τα options) αλλα απο την αλλη η νεα αυτη εκδοση αντιμετωπιζει ακομα κατι προβληματα με αρκετους trackers και μπορει να μην κατεβαζεις τοσο καλα.
δοκιμασε τις διαφορες εκδοσεις και μας λες.
...εγω με azureus τερματιζω ανετα την γραμμη.

...εγω με azureus τερματιζω ανετα την γραμμη.

- Dreamcatcher
- Kilobyte level
Azureus λες εεε... το θέλω για το λαπτοπ και θέλω όσο το δυνατών πιο ελαφρύ προγράμματα τέτοιας φύσης. κάποια άλλη επιλογή?
--μπορώ να κάνω μεταφορά των torrent από το utorrent στο Azureus?? για να μην χάσω ότι έχω κατεβάσει ως τώρα
--μπορώ να κάνω μεταφορά των torrent από το utorrent στο Azureus?? για να μην χάσω ότι έχω κατεβάσει ως τώρα

Last edited by Dreamcatcher on Sun Oct 05, 2008 10:04 am, edited 1 time in total.
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- maxthebest
- Kilobyte level
Δες το σαν ευκαιρια να σταματισεις τις παρανομες δραστηριοτητες .
Αν σε ανακαλυψουν , δεν φοβασε τι συνεπιες θα εχει για εσενα ?
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =10&t=6235
Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν (Αντιγόνη στοίχος 523) =
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
- cypher
εμ, το encryption το ειχες ενεργοποιησει;
ποια εκδοση του torrent εχεις;
ποσο εχεις βαλει το peers per torrent;
υπαρχει και το deluge σαν client αλλα στα win δεν ειναι τοσο καλος οσο στο linux.
...οσο για τις συνεπειες
νομικα υπαρχει ακομα προστασια στην ελλαδα και δεν εκδιδονται ετσι τα στοιχεια σου στις διαφορες εταιριες.
υπαρχει και το peerguardian2 για επιπλεον προστασια κτλ
ποια εκδοση του torrent εχεις;
ποσο εχεις βαλει το peers per torrent;
υπαρχει και το deluge σαν client αλλα στα win δεν ειναι τοσο καλος οσο στο linux.
...οσο για τις συνεπειες

υπαρχει και το peerguardian2 για επιπλεον προστασια κτλ

- Dreamcatcher
- Kilobyte level
maxthebest wrote:Δες το σαν ευκαιρια να σταματισεις τις παρανομες δραστηριοτητες .
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο... πόσα αντιγραμένα cd έχεις σπίτι σου...?

Α και δεν είναι παράνομο να κατεβάζεις συλλογές από e-books...είναι???

Dreamcatcher
Dreamcatcher
- maxthebest
- Kilobyte level
Και εγω παρανομος ειμαι (με αυτην την λογικη ), αλλα αν εχεις την δυνατοτητα να μειωσεις την πιθανοτητα να σε ανακαλυψουν γιατι να μην το κανεις.
Απο τα torrents μπορεις να δεις την ip του αλλου με 1 κλικ. Αρα μου φαινεται επικυνδινο . Και υπαρχουν και site που αντιστοιχιζουν την ip με διευθυνση , με σφαλμα στην χειροτερη περιπτωση 1-3 χιλιομετρα.
Απο τα torrents μπορεις να δεις την ip του αλλου με 1 κλικ. Αρα μου φαινεται επικυνδινο . Και υπαρχουν και site που αντιστοιχιζουν την ip με διευθυνση , με σφαλμα στην χειροτερη περιπτωση 1-3 χιλιομετρα.
Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν (Αντιγόνη στοίχος 523) =
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
μην ξεφύγουμε από το θέμα...απλά να ξέρεις ότι ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει και ότι υπάρχουν χίλια άλλα πράγματα να κάνεις για να μην σε ανακαλύψουν όπως θες..λοιπόν μην βγούμε εκτός κανονισμών όμως... σου ξαναλέω δίκιο έχεις αλλά αναγκαίο κακό...εξάλλου κάποιες συλλογές από δωρεαν e-books κατεβάζω...

Dreamcatcher
Dreamcatcher
Και τα e-book αν είναι από σκανάρισμα ή αν ο συγγραφέας δεν έχει δόσει άδεια για ελεύθερη διακίνηση παράνομα είναι
Για την ταχύτητα παίζει ρόλο και το ratio όμως η ταχύτητα που μας λές ότι πιάνεις είναι τόσο μικρή που μάλλον κάτι άλλο παίζει. Το μtorrent τι σου λέει για τη συνδεσή σου? Ότι είναι ok? Μήπως τα τορρεντ που προσπαθείς να καταιβάσεις είναι ψιλο νεκρά από peers?

Για την ταχύτητα παίζει ρόλο και το ratio όμως η ταχύτητα που μας λές ότι πιάνεις είναι τόσο μικρή που μάλλον κάτι άλλο παίζει. Το μtorrent τι σου λέει για τη συνδεσή σου? Ότι είναι ok? Μήπως τα τορρεντ που προσπαθείς να καταιβάσεις είναι ψιλο νεκρά από peers?

http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- cypher
εμ, σορρυ που ανακατευομαι απλα να αναφερω οτι τα sites τυπου who is ip υποδεικνυουν οχι την διευθυνση αλλα το dslam στο οποιο εχεις πορτα (τον παροχο δηλαδη) για να βρουνε διευθυνση κτλ θα πρεπει να επικοινωνησουν με τον παροχο ο οποιος θα αντιστοιχησει απο τα logs του την ταδε ip στην ταδε διευθυνση κατι που φυσικα δεν θα το κανει χωρις αδεια απο την αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων και η αδεια φυσικα δεν προκειται να δωθει σε κανεναν γιατι το p2p κατεβασμα νομιζω θεωρειται ακομα πταισμα στην ελλαδα και για πταισματα δεν εκδιδονται προσωπικα στοιχεια..maxthebest wrote:Και εγω παρανομος ειμαι (με αυτην την λογικη ), αλλα αν εχεις την δυνατοτητα να μειωσεις την πιθανοτητα να σε ανακαλυψουν γιατι να μην το κανεις.
ολα αυτα αν θυμαμαι σωστα.

on topic δοκιμασε και με αλλους clients και βαλε και το peerguardian2.

- Dreamcatcher
- Kilobyte level
Master_ex wrote:Και τα e-book αν είναι από σκανάρισμα ή αν ο συγγραφέας δεν έχει δόσει άδεια για ελεύθερη διακίνηση παράνομα είναι![]()
Θέμα utorrent master... με το azureus φτασαμε τα 100

Dreamcatcher
Dreamcatcher
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Τα ebooks δεν ειναι ολα παρανομα.Σε καθετι που εψαχνα ειχα βρει καποιο αξιολογο ebook.Και επισης δεν ειναι λογικη μας κλεβουν οι εταιρειες να τις κλεψουμε και εμεις.υπαρχουν αλλοι τροποι να διαμαρτυρηθεις.Απλα για να μην τα ισοπεδωσουμε ολα.
Τελος off topic
Τελος off topic
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Το μTorrent στα options του έχει αμq θέλεις όριο download/upload ..
Κατα πάσα πιθανότητα εκεί στο δικό σου θα έχει ένα 10 αντί για 0 που είναι to default και σημαίνει unlimited όριο!
Επίσης με δεξί κλικ πάνω από ένα torrent έχει ένα torrent specific όριο , δες οτι και αυτό είναι unlimited..
Όταν κουραστείς άνοιξε το About box του μTorrent και πάτα Control + T να παίξεις λίγο Tetris..!
Επίσης @maxthebest : lol.. Θα τον εκτελέσουν δημόσια για παραδειγματισμό.... ( Τώρα όντως το πιστεύεις αυτό για τις συνέπειες ? )
Κατα πάσα πιθανότητα εκεί στο δικό σου θα έχει ένα 10 αντί για 0 που είναι to default και σημαίνει unlimited όριο!
Επίσης με δεξί κλικ πάνω από ένα torrent έχει ένα torrent specific όριο , δες οτι και αυτό είναι unlimited..
Όταν κουραστείς άνοιξε το About box του μTorrent και πάτα Control + T να παίξεις λίγο Tetris..!
Επίσης @maxthebest : lol.. Θα τον εκτελέσουν δημόσια για παραδειγματισμό.... ( Τώρα όντως το πιστεύεις αυτό για τις συνέπειες ? )
Last edited by AmmarkoV on Sun Oct 05, 2008 9:29 pm, edited 1 time in total.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- Dreamcatcher
- Kilobyte level
Σοβαρα δεν το ήξερα αυτό... Τελικά επανέφερα utorrent πιο παλιάς έκδοσης (1.7) και ενεργοποίησα επιλογές όπως την κρυπτογράφηση που αναφέρει ο Cypher και πάει μια χαρά... ακόμη όταν λέω ότι ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει δεν έχω σκοπό να κάνω κακό σε κάποια εταιρία ή υπηρεσία... απλά το ανέφερα διότι είναι μια αλήθεια... η Επιστήμη των υπολογιστών είναι πολυδαίδαλη αν κλειδωθεί κάτι μέσω ενός τρόπου σίγουρα υπάρχει κάποιος άλλος παραδρομος που το ξεκλειδώνει... είμαι πολύ γενικόλογος αλλά καταλάβατε τί θέλω να πώ... τέλος το off-topicAmmarkoV wrote:Το μTorrent στα options του έχει αμq θέλεις όριο download/upload ..
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- Zifnab
- Academic status: MSc
Το topic κλειδώνεται γιατί αναφέρεται σε διακίνηση πιθανώς παράνομων software / e-books κτλ