δεν εμφανίζεται η ιστοσελίδα που θέλω.
δεν εμφανίζεται η ιστοσελίδα που θέλω.
Μπήκα στη σελίδα της χρυσής ευκαιρίας http://www.xe.gr/pages/Index.aspx και προσπάθησα να γίνω μέλος.Το πρόβλημα είναι ότι όταν πατάω για να κάνω εγγραφή δεν μου εμφανίζεται απολύτως τίποτα.Δοκίμασα και με mozilla και με IE.από άλλο υπολογιστή που προσπάθησα έμπαινα κανονικά.Αυτό μου το κάνει και με άλλες σελίδες.
Λογικά κάποια ρύθμιση θα θέλει ο browser αλλά δε ξέρω ακριβώς τι ? μηπώς θα μπορούσατε να με βοηθήσετε?
Λογικά κάποια ρύθμιση θα θέλει ο browser αλλά δε ξέρω ακριβώς τι ? μηπώς θα μπορούσατε να με βοηθήσετε?
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: δεν εμφανίζεται η ιστοσελίδα που θέλω.
Όταν πατάω εγώ με βγάζει εδώ: Χρυσή ευκαιρία. Για δοκίμασε...
Με βγάζει σε μια κενή σελίδα (σ'αυτή που με έβγαζε και προηγουμένως) , που έχει τίτλο "login(GIF Image, 1 X 1 pixels)"*estrngd wrote:Όταν πατάω εγώ με βγάζει εδώ: Χρυσή ευκαιρία. Για δοκίμασε...
Λογικά εσένα σου βγάζει τη φόρμα που πρέπει να συμπληρώσεις για να γίνεις μέλος...
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Κανε προς το παρον καθαρισμο cookies , cache και ιστορικου στον firefox και επειτα αν δεν αλλαξει κατι καθαρισε ολα τα temp αρχεια (μεσα θα ειναι και αυτα των browsers) με το ccleaner. Επισης ο αλλος υπολογιστης απο τον οποιον μπαινει κανονικα ειναι απο την ιδια συνδεση ετσι;

-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Επίσης μήπως υπάρχει ζήτημα με πράγματα όπως adblock κλπ και να απενεργοποιήσεις για αρχή όλα τα addons.cypher wrote:Κανε προς το παρον καθαρισμο cookies , cache και ιστορικου στον firefox και επειτα αν δεν αλλαξει κατι καθαρισε ολα τα temp αρχεια (μεσα θα ειναι και αυτα των browsers) με το ccleaner. Επισης ο αλλος υπολογιστης απο τον οποιον μπαινει κανονικα ειναι απο την ιδια συνδεση ετσι;
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Συνήθως αυτές οι σελίδες ή είναι pay-per-click ads, ή τις μπλοκάρει ο ff μόνος του χωρίς add-ons. Οι περισσότερες αγγελίες του facebook για παραδειγμα σε πετανε σε τετοιες σελίδες, και η πλειοψηφία τους είναι PPC ads.ghostkick wrote:Με βγάζει σε μια κενή σελίδα (σ'αυτή που με έβγαζε και προηγουμένως) , που έχει τίτλο "login(GIF Image, 1 X 1 pixels)"
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \