Πρόβλημα με ανοικτές ports του aueb network
Πρόβλημα με ανοικτές ports του aueb network
Καλημερα παιδια! Μηπως κανεις σας γνωριζει ποιες ports απο το aueb network ειναι ανοιχτες;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Πρόβλημα με ανοικτές ports του aueb network
τι ακριβώς θες να κάνεις;
Να παίξω unreal tournament 

- Zifnab
- Academic status: MSc

- madness
- Mbyte level
νομίζω και πάλι σε βλοκάρει... τουλάχιστον το utorrent δεν γινόταν connected ποτέ (απ' όσο θυμάμαι πάντα)
*για το wifi μιλάμε παντα
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)Re: Πρόβλημα με ανοικτές ports του aueb network
Μέσω του λαπτοπ μου το επιχειρώ αλλά οι ports δεν εχουν να κανουν αν χρησιμοποιεις το δικτυο μεσω ασυρματου η μεσω ethernet! Εχει να κανει με το αν καποιες ports ειναι ανοιχτες στο access pointZifnab wrote:![]()
Γιατί δεν πάιζεις με το laptop σου μέσω wifi? Εκεί νομίζω δεν υπάρχει θέμα για ports. Από το εργαστήριο είναι πιθανώς κομμένα τα περισσότερα.

Αυτες δε γνωριζω και ζηταω να μαθω

Πιο παλιά που ειχα χρησιμοποιησει κι εγω το παραπανω προγραμμα και ειχα μια προεπιλεγμενη port απο το σπιτι, ετυχε να ειναι ανοιχτη! Τωρα ομως που εκανα φορματ αλλάξανε τα δεδομενα......madness wrote:νομίζω και πάλι σε βλοκάρει... τουλάχιστον το utorrent δεν γινόταν connected ποτέ (απ' όσο θυμάμαι πάντα)

-
λάθος αυτό, γιατί σε άλλο subnet μπαίνεις από μέσω του ethernet και σε άλλο με το wifi. Οπότε και διαφορετικά rules.Lampros wrote: οι ports δεν εχουν να κανουν αν χρησιμοποιεις το δικτυο μεσω ασυρματου η μεσω ethernet!
Ok εδω με πιανεις αδιαβαστο.....The Punisher wrote:λάθος αυτό, γιατί σε άλλο subnet μπαίνεις από μέσω του ethernet και σε άλλο με το wifi. Οπότε και διαφορετικά rules.Lampros wrote: οι ports δεν εχουν να κανουν αν χρησιμοποιεις το δικτυο μεσω ασυρματου η μεσω ethernet!

Αλλα καμια πορτα ανοιχτη παιζει;

- netharis
Κάτσε λίγο γιατί έχεις έρθει με φόρα...
Define ανοιχτή θύρα. Συνήθως "ανοιχτές" λέμε τις θύρες όπου έχει γίνει forwarding σε ένα συγκεκριμένο μηχάνημα.
Στο wireless και γενικά στη σχολή παίζει DHCP. Συνεπώς δεν μπορείς εσύ να έχεις forwarded μία θύρα προς εσένα, όταν είσαι πίσω από NAT που εξυπηρετεί τόσους υπολογιστές.
Πες λίγο καλύτερα τι θες ακριβώς να κάνεις. To να hostaρεις ένα παιχνίδι, θα χρειαζότανε κάποια port ανοιχτή και forwarded σε εσένα.
Define ανοιχτή θύρα. Συνήθως "ανοιχτές" λέμε τις θύρες όπου έχει γίνει forwarding σε ένα συγκεκριμένο μηχάνημα.
Στο wireless και γενικά στη σχολή παίζει DHCP. Συνεπώς δεν μπορείς εσύ να έχεις forwarded μία θύρα προς εσένα, όταν είσαι πίσω από NAT που εξυπηρετεί τόσους υπολογιστές.
Πες λίγο καλύτερα τι θες ακριβώς να κάνεις. To να hostaρεις ένα παιχνίδι, θα χρειαζότανε κάποια port ανοιχτή και forwarded σε εσένα.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."