Καρτοκινητή?

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.

Πού είναι το κινητό σας?

Στα σκουπίδια
4
6%
Vodafone
9
13%
Vodafone (CU)
12
17%
Wind
6
8%
Wind (Q)
2
3%
Cosmote
2
3%
Cosmote (What's Up)
36
51%
Cosmote (Frog)
0
No votes
Άλλο
0
No votes

Total votes: 71
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Re: Καρτοκινητή?

Post by samiwinch » Fri Feb 04, 2011 10:13 pm

emperormario wrote:Εdit2: Ρε μήπως by default, όταν εξασθενήσει το σήμα του wifi/δεν υπάρχει wifi, μετατρέπεται αυτόματα σε 3g, για να συνεχίσει απρόσκοπτα ο χρήστης τη δουλειά του?
δεν νομιζω...οταν εξασθενησει η χαθει το σημα του wi-fi μου λεει οτι ειναι αδυνατη η συνδεση και δεν μπαινει...

παντως μου φαινεται περιεργο το οτι τοσο καιρο που μπαινω με wi-fi δεν με ειχαν χρεωσει ποτε(οπως ηταν λογικο) και με χρεωσαν μονο στον τελευταιο λογαριασμο...αν ισχυε αυτο με το 3G,λογικα θα με ειχαν χρεωσει και σε αλλους λογαριασμους...τεσπα,θα τους παρω αυριο κανα τηλεφωνο να δω τι π1π3ς θα μου πουν...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sat Feb 05, 2011 8:08 pm

photisd wrote:και γενικά για να μην ψάχνει κάποιος τόσες σελίδες... είναι εύκολο να φτιάξει κάποιος μια συνοπτική λίστα με τις προσφορές και τις χρεώσεις πλέον της κάθε εταιρείας, ώστε να δούμε τι θα κάνουμε και αν χρειάζεται να αλλάξουμε :smt017
Όταν βρω όρεξη και λίγο χρόνο θα κάνω κάτι. Αλλά το θέμα είναι και η εμπειρία του καθενός (σήμα, υποστήριξη, παράπλευρες απώλειες σε υπόλοιπο).
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by necrofear_13 » Sun Feb 06, 2011 3:59 pm

samiwinch wrote:
emperormario wrote:Εdit2: Ρε μήπως by default, όταν εξασθενήσει το σήμα του wifi/δεν υπάρχει wifi, μετατρέπεται αυτόματα σε 3g, για να συνεχίσει απρόσκοπτα ο χρήστης τη δουλειά του?
δεν νομιζω...οταν εξασθενησει η χαθει το σημα του wi-fi μου λεει οτι ειναι αδυνατη η συνδεση και δεν μπαινει...

παντως μου φαινεται περιεργο το οτι τοσο καιρο που μπαινω με wi-fi δεν με ειχαν χρεωσει ποτε(οπως ηταν λογικο) και με χρεωσαν μονο στον τελευταιο λογαριασμο...αν ισχυε αυτο με το 3G,λογικα θα με ειχαν χρεωσει και σε αλλους λογαριασμους...τεσπα,θα τους παρω αυριο κανα τηλεφωνο να δω τι π1π3ς θα μου πουν...
Τελικά τι σου είπανε για το wi-fi/3g για να ξέρουμε και εμείς μήπως συμβεί σε κανέναν?
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by para » Sun Feb 06, 2011 5:42 pm

Γενικά, όλες οι μεγάλες προσφορές έχουν λήξει, ή λίγουν σε λίγες μέρες.
H Vodafone CU έχει με ανανέωση 10€ προς όλη τη vodafone, αλλά κι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις τώρα. Μόνο όσοι έχουν γυρίσει σε cu πριν τις 2/2/11 μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Άρα fail.

Αυτό που κατάλαβα ότι έγινε, είναι ότι συνεννοήθηκαν οι εταιρείες να βάλουν υπερπροσφορές για ένα χρόνο κ αφού συνηθίσουμε να μιλάμε στα τηλέφωνα όλη την ώρα και να στέλνουμε sms, κόψανε τις προσφορές όλες οι εταιρείες ταυτόχρονα.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sun Feb 06, 2011 5:58 pm

para wrote:
Αυτό που κατάλαβα ότι έγινε, είναι ότι συνεννοήθηκαν οι εταιρείες να βάλουν υπερπροσφορές για ένα χρόνο κ αφού συνηθίσουμε να μιλάμε στα τηλέφωνα όλη την ώρα και να στέλνουμε sms, κόψανε τις προσφορές όλες οι εταιρείες ταυτόχρονα.
Μα πάντα έτσι γίνεται. Όλες μαζί σταματάνε, όλες μαζί ξεκινάνε τις προσφορές. Αλλά κάθε χρόνο βάζουν κάποια προσφορά. Λογικά τώρα θα μας αφήσουν 2-3 μήνες να χαλάμε λεφτά σε κάρτες και σε ηλίθιες προσφορές, και μετά θα βγάλουν πάλι κάτι συμφέρον.
MpoMp @ Discord
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Mon Feb 07, 2011 1:45 pm

para wrote:Γενικά, όλες οι μεγάλες προσφορές έχουν λήξει, ή λίγουν σε λίγες μέρες.
H Vodafone CU έχει με ανανέωση 10€ προς όλη τη vodafone, αλλά κι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις τώρα. Μόνο όσοι έχουν γυρίσει σε cu πριν τις 2/2/11 μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Άρα fail.

Κρίμα και εγώ περίμενα να κάνουν άνοιγμα με υπερπροσφορές σε Internet μέσω κινητής..
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Mon Feb 07, 2011 1:49 pm

necrofear_13 wrote:Τελικά τι σου είπανε για το wi-fi/3g για να ξέρουμε και εμείς μήπως συμβεί σε κανέναν?
μου ειπαν οτι το wi-fi δεν γινεται να χρεωθει(το λογικο δηλαδη) και οτι μαλλον μπηκα με το Ιντερνετ του κινητου μου απο απροσεξια...βεβαια εγω οποτε μπαινω κατα λαθος απο το ιντερνετ του κινητου το καταλαβαινω κατευθειαν και το κλεινω αμεσως,αλλα τεσπα,τους ειπα να μου απενεργοποιησουν το Ιντερνετ του κινητου και να μπορω να μπαινω μονο με wi-fi,ωστε να ειμαι καλυμμενος αν ξανασυμβει τιποτα παρομοιο...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Feb 07, 2011 3:59 pm

γιατι δεν απενεργοποιεις το ιντερνετ του κινητου απο τη συσκευη; δεν διαβασα παραπανω τι συσκευη εχεις αλλα σε android τουλαχιστον ειναι 2-3 κλικ
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Mon Feb 07, 2011 4:45 pm

chriskin wrote:γιατι δεν απενεργοποιεις το ιντερνετ του κινητου απο τη συσκευη; δεν διαβασα παραπανω τι συσκευη εχεις αλλα σε android τουλαχιστον ειναι 2-3 κλικ
στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι που να ξεκαθαριζει τελειως οτι θα απενεργοποιηθει το internet του κινητου αν επιλεξω την ταδε ρυθμιση,οποτε καλυτερα να μου το απενεργοποιησουν επισημως οι ιδιοι της vodafone για να ειμαι 100% σιγουρος...βασικα,μου το απενεργοποιησαν ηδη... :)

MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Fri Feb 11, 2011 4:11 pm

Πληροφοριακά, για όσους έχουν what's up ακόμα, η πιο συμφέρουσα λύση (εφόσον ικανοποιεί και τις ανάγκες σας) είναι η εξής:
- Βάζεις κάρτα των 10 ευρώ.
- Σου δίνουν δώρο 600 λεπτά προς what's up.
- Βάζεις τον κωδικό στο reload it και επιλέγεις 300 sms προς what's up (ή προς όλους).
- Έτσι έχεις 600 λεπτά, 300 sms και 10 ευρώ κάρτα να την κάνεις ό,τι θες.

Αν δεν σας αρκούν τόσα, η εναλλακτική είναι:
- 10 ευρώ κάρτα
- Παίρνεις το 600 λεπτά δωρεάν.
- Διαλέγεις δώρο από το reload it.
- Χαλάς 7 ευρώ από την κάρτα για να προσθέσεις 1200 λεπτά και 1200 sms στέλνοντας PLUS στο 1313.
- Έτσι έχεις συνολικά σίγουρα 1800 λεπτά και 1200 sms προς what's up συν το δώρο από το reload it και περίπου 2 ευρώ υπόλοιπο.

Η προσφορά με τα 600 λεπτά με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ γράφουν στη σελίδα της What's up ότι λήγει 30/6/2011. Προβλέπω ότι μέχρι τότε δεν θα βγάλουν καινούρια υπερ-προσφορά.
MpoMp @ Discord
geoplir
byte level
byte level
Academic status: N>4

Post by geoplir » Fri Feb 11, 2011 4:37 pm

MpoMp wrote:Πληροφοριακά, για όσους έχουν what's up ακόμα, η πιο συμφέρουσα λύση (εφόσον ικανοποιεί και τις ανάγκες σας) είναι η εξής:
- Βάζεις κάρτα των 10 ευρώ.
- Σου δίνουν δώρο 600 λεπτά προς what's up.
- Βάζεις τον κωδικό στο reload it και επιλέγεις 300 sms προς what's up (ή προς όλους).
- Έτσι έχεις 600 λεπτά, 300 sms και 10 ευρώ κάρτα να την κάνεις ό,τι θες.

Αν δεν σας αρκούν τόσα, η εναλλακτική είναι:
- 10 ευρώ κάρτα
- Παίρνεις το 600 λεπτά δωρεάν.
- Διαλέγεις δώρο από το reload it.
- Χαλάς 7 ευρώ από την κάρτα για να προσθέσεις 1200 λεπτά και 1200 sms στέλνοντας PLUS στο 1313.
- Έτσι έχεις συνολικά σίγουρα 1800 λεπτά και 1200 sms προς what's up συν το δώρο από το reload it και περίπου 2 ευρώ υπόλοιπο.

Η προσφορά με τα 600 λεπτά με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ γράφουν στη σελίδα της What's up ότι λήγει 30/6/2011. Προβλέπω ότι μέχρι τότε δεν θα βγάλουν καινούρια υπερ-προσφορά.
Είσαι σίγουρος ότι προσθέτει τα 1200' +600' λεπτά ομιλίας, γιατί έχω την εντύπωση ότι αν βάλεις τα 1200 με τα 7 ευρώ τα 600 από την ανανέωση τα χάνεις...
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Fri Feb 11, 2011 4:53 pm

geoplir wrote: Είσαι σίγουρος ότι προσθέτει τα 1200' +600' λεπτά ομιλίας, γιατί έχω την εντύπωση ότι αν βάλεις τα 1200 με τα 7 ευρώ τα 600 από την ανανέωση τα χάνεις...
Από το facebook του what's up (και έχει γραφτεί και παραπάνω):
Με μια ανανέωση 10€ έχεις με τη νέα προσφορά δωρεάν 600’. Αγοράζεις και ένα πακέτο Call Them All Plus με 7€ και έχεις επιπλέον 1200’ & 1200 sms. Παίζεις και στο Reload it όπου όλοι μπορούν να επιλέξουν 300 sms. Έτσι συνολικά έχεις 1800’ & 1500 SMS.
MpoMp @ Discord
geoplir
byte level
byte level
Academic status: N>4

Post by geoplir » Fri Feb 11, 2011 7:55 pm

MpoMp wrote:Από το facebook του what's up (και έχει γραφτεί και παραπάνω):
Με μια ανανέωση 10€ έχεις με τη νέα προσφορά δωρεάν 600’. Αγοράζεις και ένα πακέτο Call Them All Plus με 7€ και έχεις επιπλέον 1200’ & 1200 sms. Παίζεις και στο Reload it όπου όλοι μπορούν να επιλέξουν 300 sms. Έτσι συνολικά έχεις 1800’ & 1500 SMS.
Εδω με πολύ δυσκολία τελείωναν τα 1500' . Τα 1800' θεωρώ αδύνατον να τελειώσουν!
καλώς! ευχαριστώ για την διευκρίνιση!
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”