Ρυθμίσεις Thunderbird

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Post Reply
Fairy
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Ρυθμίσεις Thunderbird

Post by Fairy » Fri May 04, 2007 1:07 pm

Έχω έναν λογαριασμό hotmail και θα ήθελα να το διαχειρίζομαι μέσω Thunderbird. Κατά τη διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού, τι συμπληρώνω στα πεδία "διακομιστής εισερχομένων" και "διακομιστής εξερχομένων"; (Γνωρίζω τι είναι γενικότερα, αλλά όχι της συγκεκριμένης υπηρεσίας.)

Για παράδειγμα το mail.hotmail.com ή καμία σχέση;

Και κάτι ακόμη: αν κάνω αυτή τη διαδικασία, τα μηνύματά μου θα είναι ακόμη ορατά στην περιοχή μου στο internet (έστω και μακριά από τον προσωπικό μου υπολογιστή);

:) Ευχαριστώ

Edit: Κάτι σαν βλέπω στο site τους πως είναι συμβατοί με yahoo και gmail (αναρωτιέμαι γιατί :-D )
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Fri May 04, 2007 1:54 pm

Η Hotmail δεν είναι ούτε pop ούτε imap. Πρέπει να κατεβάσεις ένα Plugin για τον thunderbird που νομίζω πως λέγεται "Webmail" (δες εδώ http://webmail.mozdev.org/ ) το οποίο σου επιτρέπει να συνδέσεις λογαρισμούς hotmail ή yahoo κτλ. Μετά κάνε ένα search στο google για το ποιες ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις και θα είσαι οκ.

ΥΓ. Το gmail είναι pop και αν πας στα settings του λογαρισμού σου στο gmail έχει tutorial για το πως να το συνδέσεις με αρκετούς email clients.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Fri May 04, 2007 2:24 pm

Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το plugin για Hotmail. Thanks P3!
:)
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Fri May 04, 2007 9:40 pm

Τα Gmail και Yahoo παρέχουν την δυνατότητα για POP3 αλλα η Hotmail/Msn όχι..!

Θα δοκιμάσω το plugin που λες P3 .. και αν δουλεύει .. θα σου χρωστάω χάρη..!
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Sat May 05, 2007 12:00 am

Ευχαριστώ πολύ
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sat May 05, 2007 12:06 am

Θυμάμαι παλαιότερα οι χλεμπονιάρηδες του yahoo που κόψανε το pop3 και έπρεπε να βάλω plugin στο Outlook. Ευτυχώς νομίζω τώρα έχει pop ε;
Αν δεν έχετε gmail κάνετε μεγάλο λάθος καθώς κάνετε όλα τα email σας forward εκεί και τα παίρνετε στο thunderbird μετά.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Sat May 05, 2007 11:40 pm

Το δοκίμασα εγώ το plugin. Δουλεύει μια χαρά. :)
Έχω και Gmail φυσικά αλλά μου έχει μείνει και ένας παλιός λογαριασμός στο Hotmail τον οποίο βαριόμουν να μπαίνω να τον ελέγχω γιατί ήταν ο μοναδικός τον οποίο δεν μπορούσα να προσπελάσω μέσω Thunderbird. Τώρα λύθηκε και αυτό οπότε είμαι ευτυχισμένος.
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”