Αλλάξτε πάροχο ADSL χωρίς να μείνετε χωρίς υπηρεσία!

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
marmar
bit level
bit level

Post by marmar » Fri May 04, 2007 7:14 am

mei wrote:

παιδια θελω να βαλω 2play κιεγω,μαλιστα εχω συνδρομη στη forthnet ηδη adsl,ομως πριν λιγο καιρο που ρωτησα μου απαντησαν οτι η μεταβαση στην καινουρια υπηρεσια διαρκει 3 εβδομαδες.Και απλα ΔΕΝ γινεται 3 εβδομαδες χωρις net!Τωρα αποτι ειδα το εχουν αλλαξει και λενε οτι διαρκει λιγες μονο ημερες αλλα αυτη η ασαφεια με προβληματιζει!
Κοίταξε επειδή και εγώ έχω κάνει ήδη αίτηση για 2Play θα σου πω μερικά πράγματα. Όταν έκανα την αίτηση ήταν λίγες μέρες προτού λήξει η προηγούμενη σύνδεση ADSL που είχα με την την ίδια εταιρεία. Τότε μου είπαν ότι η μετάβαση θα διαρκέσει περίπου 3 εβδομάδες. Εγώ ζήτησα παράταση για μερικές μέρες ούτως ώστε να έχω ADSL και να μην μείνω χωρίς net! Την δέχτηκαν και όντως μου έδωσαν κάποια παράταση. Και ακόμα περιμένω να γίνει η μετάβαση. Τώρα όταν λήξει η παράταση δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Απλώς ελπίζω να επισπεύσουν τις διαδικασίες!
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Fri May 04, 2007 5:13 pm

xrokos wrote:lewton γιατί ακόμα δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό αυτό που λες; Έπρεπε να βουίξει ο τόπος αλλά στα γνωστά forums δε βλέπω καμία σχετική συζήτηση.
Ένα είναι το σχετικό forum, και ακόμα και εκεί, μόνο στο subforum της Forthnet έχει γίνει σχετική συζήτηση γιατί μόνο η Forthnet το έχει πάρει χαμπάρι.
Ωστόσο σε οποιαδήποτε εταιρία και να κάνετε αίτηση δεν πρόκειται να φάει απόρριψη από τον ΟΤΕ λόγω της υπάρχουσας γραμμής, απλά μην πείτε στην εταιρία ότι ήδη έχετε γραμμή ADSL.
Stop playing games... feel them.
Image
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Fri May 04, 2007 8:13 pm

Εγώ πάντως θα ήθελα να το δω να εφαρμόζεται, γιατί ούτε και εγώ το έχω ακούσει και δεν βλέπω να συζητιέται.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Sun May 06, 2007 3:44 pm

Σχετική συζήτηση: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=92011
Oρίστε και το πρώτο post μετά την ενεργοποίηση του μέλους που άνοιξε το παραπάνω θέμα.
Έμεινε χωρίς γραμμή ADSL 2 λεπτά (!), απλά έκαναν και μια ώρα να του στείλουν τους κωδικούς και έμπαινε με Netkey στο ενδιάμεσο.
Stop playing games... feel them.
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Thu May 10, 2007 11:28 am

Πάρτε αυτό το άρθρο για να δείτε πώς ο ένας ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες για την καθυστέρηση ενεργοποιήσεων γραμμών DSL!

http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”