ΑΣΟΕΕ wifi , no-iphone support !?

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
DeadEye
byte level
byte level

Re: ΑΣΟΕΕ wifi , no-iphone support !?

Post by DeadEye » Thu Jun 19, 2008 9:22 pm

Αστειο μου ακουγεται μονο οτι ,
1) το iphone δεν εχει ερθει επισημα ακομα στην ελλαδα , εχουμε μια ταση καθυστερησης εδω περα γενικοτερα ( σε ολους τους τομεις )
:smt017
2)μια νεα και μοντερνα user friendly συσκευη δεν μπορει να συνδεθει στο aueb δικτυο ( το απλο - για σερφαρισμα δηλαδη ! )
γιατι δεν φροντισαν οι κατασκευαστες να βαλλουν μεσα εξειδικευμενα πρωτοκολα και ρυθμισεις ! Προφανως οι ανθρωποι τις apple υπεθεσαν οτι το κινητο αυτο θα το χρησιμοποιησεις για απλο σερφαρισμα , αρα σε απλα κλειδωμενα δικτυα ... Που να ηξεραν οι ανθρωποι οτι εδω στην ελλαδα ακομα και τα απλα - για σερφαρισμα δικτυα εμεις τα εχουμε κλειδαμπαρωσει και τριπλοκλειδωσει ! Δεν το περιμεναν και δεν τα συμπεριελαβαν ...
:smt009
Ελεος δηλαδη με το security , για ενα απλο δικτυο μιλαμε , οπως αυτο του θησειου , του συνταγματος , ορισμενων καφετεριων και hot spots ... Για ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ... Τι EAP/PEAP και υπερβολες ?!?!? Ενα απλο WEP - WPA δεν εφτανε ?
Τι θα συνεβαινε στην χειροτερότερη των περιπτωσεων ?!! Θα εμπαινε στο πολυτιμο δικτυο μας καποιος περαστικος εξω απο την ασοεε με το ασυρματακι του και θα μας ετρωγε το πολυτιμο - πολυυυυυτιμοοοοοο bandwith μας ... ΑΧΑΧΑΧΧΑ εμενα αυτα μου ακουγονται αστεια , και οχι οσα προαναφερθησαν
:lol:
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Jun 20, 2008 12:47 am

By the way επειδή με απασχολούσε πρόσφατα , το παρακάτω site έχει "open-source" σχέδια για να φτιάξει κανείς ένα Wifi Jammer!
Υποτίθεται βέβαια οτι είναι παράνομη η χρήση του στην Ελλάδα (όταν δεν γίνεται από το κράτος) αλλά είναι χρήσιμο gadgetακι..
Φανταστείτε να προσπαθείτε να συνδεθείτε στο AUEB και να μην μπορείτε επειδή κάποιος έχει ένα τέτοιο μαζί του.. :lol:
http://www.ladyada.net/make/wavebubble/index.html :)
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
cyberpython
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by cyberpython » Fri Jun 20, 2008 12:54 am

Κι όμως κάνεις μεγάλο λάθος!
To aueb-wireless δεν είναι ανοιχτό στον καθένα (και δε θα έπρεπε), αλλα μόνο σε φοιτητές του τμήματος. Σϋμφωνα με την ίδια λογική, ας καταργήσουμε τα credentials και στο Δία, στον Αλέξανδρο, στα CS-Labs και να είναι ελεύθερη η πρόσβαση σε όλους (αλλα δε νομίζω οτι θα μας αρέσει όταν δε θα βρίσκουμε θέση επειδή κάποιοι θα μιλάνε στο MSN...)
Όσον αφορά το WEP για κάποιον που έχει τις γνώσεις (ή κάποιον με τα απαραίτητα εργαλεία και 20-30 λεπτά για να διαβάσει ένα tutorial στο δίκτυο) δεν είναι τίποτα να το σπάσει... Το WPA είναι λίιιιιιιγο πιο δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά και πάλι εφικτό....
Οπότε η λύση για μεγάλα δίκτυα που ΠΡΕΠΕΙ να είναι ασφαλή η λύση είναι PEAP είτε μας αρέσει είτε όχι - και μάλλον το καλύτερο που έχεις να κάνεις (αυτό θα έκανα εγώ τουλάχιστον) είναι να στείλεις μία επιστολή στην Apple και να διαμαρτυρηθείς για την έλλειψη του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού της συσκευής.
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Fri Jun 20, 2008 12:55 am

AmmarkoV wrote:By the way επειδή με απασχολούσε πρόσφατα , το παρακάτω site έχει "open-source" σχέδια για να φτιάξει κανείς ένα Wifi Jammer!
Υποτίθεται βέβαια οτι είναι παράνομη η χρήση του στην Ελλάδα (όταν δεν γίνεται από το κράτος) αλλά είναι χρήσιμο gadgetακι..
Φανταστείτε να προσπαθείτε να συνδεθείτε στο AUEB και να μην μπορείτε επειδή κάποιος έχει ένα τέτοιο μαζί του.. :lol:
http://www.ladyada.net/make/wavebubble/index.html :)
Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου εύκολα αυτό..ειδικά με τους madwifi drivers. Monitor mode, intercept transmissions και απλά δεν ακολουθείς το protocol (802.11). Πατάς απο πάνω με δικά σου junk.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Fri Jun 20, 2008 12:58 am

DeadEye wrote:
Proxenos wrote:
Μάλλον φταίει το "απλό" κοινό στο οποίο απευθύνεται το iphone... το είπα και ξαλάφρωσα.
Τώρα που ξελάφρωσες , τραβα και το καζανακι ...

Δηλαδη η δικια σου αποψη πια ειναι ? να πεταξω το iphone , και να παρω pda που να χει window$ mobile για να μπορεσω να συνδεθω ? ζητω η micro$oft ... ελεος
:lol:

ΕΑΡ/ΡΕΑP ??! Ειναι τοσο απαραιτητο για ενα wifi δικτυο της σχολης μας ? Για free internet μιλαμε , οχι για site της κυβερνησης ... χρειαζομαστε τοσο security για ενα απλο wifi δικτυο ?
:?:
Been there, done it... Δε χρησιμοποιώ trendy λειτουργικά αλλά λειτουργικά λειτουργικά (επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως)... Try some linux, if you can handle it... A, και τα PDA πέθαναν. Ζήτω τα netbooks.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Fri Jun 20, 2008 1:07 am

cyberpython wrote: Όσον αφορά το WEP για κάποιον που έχει τις γνώσεις (ή κάποιον με τα απαραίτητα εργαλεία και 20-30 λεπτά για να διαβάσει ένα tutorial στο δίκτυο) δεν είναι τίποτα να το σπάσει... Το WPA είναι λίιιιιιιγο πιο δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά και πάλι εφικτό....
Οπότε η λύση για μεγάλα δίκτυα που ΠΡΕΠΕΙ να είναι ασφαλή η λύση είναι PEAP είτε μας αρέσει είτε όχι
Υπάρχουν και τεχνικές όπου το WEP πλέον το μπορείς και σε λιγότερα mins (με λίγο artificial traffic και με λίγη βοήθεια απο κάποια συσκευή με buggy initialization vectors). Το WPA είναι αρκετά ανώτερο. Προφανώς και σπάνε όλα...πάντα υπάρχει η τεχνική του brute force αλλά αυτό απαιτεί χρόνια. Ειδικά το WPA/WPA2 ακόμη και με rainbow tables πρέπει και να κάνεις capture το αρχικό handshake και να τρέχεις τα rt απο πάνω για δεν ξέρω και εγώ πόσο.

Για το PEAP φυσικά δεν μας αρέσει και προφανώς είναι ακόμη alive επειδή είναι μέσα στο consortium η Μ$ και η Cisco...Δεν έχει νόημα να ξεκινήσω κράξιμο για το συγκεκριμένο protocol γιατί απο τα παραπάνω που διάβαζω μάλλον έχουμε μπλεχτεί λίγο: Άλλο το authentication και άλλο το encryption. Καμία επαφή το ένα με το άλλο. Σαν να λέμε το ένα είναι σχήμα και το άλλο χρώμα. Το WEP/WPA είναι για το δεύτερο, ενώ το PEAP για το πρώτο
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Jun 20, 2008 1:14 am

HdkiLLeR wrote:Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου εύκολα αυτό..ειδικά με τους madwifi drivers. Monitor mode, intercept transmissions και απλά δεν ακολουθείς το protocol (802.11). Πατάς απο πάνω με δικά σου junk.
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό..! :)
Πάντως και η παραπάνω λύση δεν είναι άσχημη , έχει τα σχεδιάκια του PCB , τα στέλνεις για τύπωμα σε πλακέτα σε μια X εταιρία που να έχει τον εξοπλισμό κολάς από πάνω και πομπούς κτλ και χωράει σε τσέπη..

Βέβαια ίσως ακόμα πιο αθώο είναι να είσαι με το laptop ( και καλά ο τίμιος φοιτητής ) και να σπέρνεις τον πανικό στα 2.4 Ghz
Προφανώς jammαρεις ένα κανάλι εε?
Ή λογικά ίσως γίνεται να κάνεις και cycle..

Έχω ένα laptop φίλου μου που του είχαμε βάλει πειραματικά καρτούλα Atheros και κάναμε WarDriving (Χωρίς μεγάλη επιτυχία..) :)
Μου φαίνεται ίσως του το δανειστώ για λίγο.. :)

Πάντως το πιο ύπουλο είναι η συλλογή data
Ποτέ δεν κάνω login σε τίποτα over public wifi :???:
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Fri Jun 20, 2008 1:20 am

AmmarkoV wrote: Δεν το είχα σκεφτεί αυτό..! :)
Πάντως και η παραπάνω λύση δεν είναι άσχημη , έχει τα σχεδιάκια του PCB , τα στέλνεις για τύπωμα σε πλακέτα σε μια X εταιρία που να έχει τον εξοπλισμό κολάς από πάνω και πομπούς κτλ και χωράει σε τσέπη..

Βέβαια ίσως ακόμα πιο αθώο είναι να είσαι με το laptop ( και καλά ο τίμιος φοιτητής ) και να σπέρνεις τον πανικό στα 2.4 Ghz
Προφανώς jammαρεις ένα κανάλι εε?
Ή λογικά ίσως γίνεται να κάνεις και cycle..

Έχω ένα laptop φίλου μου που του είχαμε βάλει πειραματικά καρτούλα Atheros και κάναμε WarDriving (Χωρίς μεγάλη επιτυχία..) :)
Μου φαίνεται ίσως του το δανειστώ για λίγο.. :)
Ναι μπορείς να το κάνεις να τα jammάρει όλα. Περιοδικά περνάς απο channel σε channel και το ίδιο βιολί :). Ότι κάνει και το kismet δηλαδή. Σχετικά με το άλλο (laptop κλπ) μπορείς να έχεις σηκωμένα δυο iface - virtual. Με το ένα είσαι associated κανονικά και με το άλλο μαμάς ότι άλλο transmission υπάρχει. Το MAC layer των άλλων ενεργοποιεί το backoff mechanism ενώ εσύ με το άλλο iface σου κάνεις κανικά την δουλειά σου. Έτσι ακόμη και εάν το κανάλι έχει μέσα 100 users εσύ θα κάνεις saturate to bandwidth :) :) -- αλλά μην βάζω ιδεές ε :)

ΥΓ: @wdrive, γιατί ρε συ, εγώ έχω χαρτογραφήσει με τον ablaz3r και άλλα καλόπαιδα σχεδόν όλο το λαικανοπέδιο απο το 2002 :) :).
AmmarkoV wrote: Πάντως το πιο ύπουλο είναι η συλλογή data
Ποτέ δεν κάνω login σε τίποτα over public wifi :???:
Ούτε WEP/WPA, EAP/PEAP-EAP-TLS κλπ δεν σε σώζει ουσιαστικά. Δεν νομίζω ότι πραγματικά έχει διαφορά. Δεν σε κλέβει ο διπλανός σου και σε κλέβει ο provider :). Εγώ έχω πάντα ένα jump point όπου κάνω ένα VPN tunnel για να είμαι ύσηχος (IPSec ή SSH)...Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχω 100άδες...:) :) (νά ναι καλά τα παιδιά που δουλεύουν ubuntu με διευκολύνουν πάρα πολύ στο να παίρνω τα boxes :))

AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Jun 20, 2008 1:43 am

HdkiLLeR wrote:Ναι μπορείς να το κάνεις να τα jammάρει όλα. Περιοδικά περνάς απο channel σε channel και το ίδιο βιολί :). Ότι κάνει και το kismet δηλαδή. Σχετικά με το άλλο (laptop κλπ) μπορείς να έχεις σηκωμένα δυο iface - virtual. Με το ένα είσαι associated κανονικά και με το άλλο μαμάς ότι άλλο transmission υπάρχει. Το MAC layer των άλλων ενεργοποιεί το backoff mechanism ενώ εσύ με το άλλο iface σου κάνεις κανικά την δουλειά σου. Έτσι ακόμη και εάν το κανάλι έχει μέσα 100 users εσύ θα κάνεις saturate to bandwidth :) :) -- αλλά μην βάζω ιδεές ε :)
Αυτά είναι!! :smt005
Φαντάζομαι σκηνικό να είναι δίπλα σου ένας ο οποίος να βλαστιμάει και εσύ να αράζεις youtube ξέρωγώ , με βλέμα τάχα αδιάφορο.. :smt005 :smt023

Σχετικά με το Wardriving , πρώτα από όλα είμασταν χωρίς GPS (για να κάνουμε και χάρτη :) ) και βολτάραμε σε Παπάγο - Χολαργό - Αγία Παρασκευή..
H αλήθεια είναι οτι το 1/5 συσκευές ήταν open από μόνη της και τα περισσότερα modems με default names ( linksys,fritzbox κτλ ) :-D , απλά γενικά δεν είχε καθόλου traffic , δηλαδή δεν μαζεύαμε IV Packets μόνο τα beacons! :-p
Πάντως πλάκα είχε ..
HdkiLLeR wrote:Δεν σε κλέβει ο διπλανός σου και σε κλέβει ο provider
Και σε αυτό δίκιο έχεις..
Απλά δεν ξέρω , πιστεύω είναι overkill το να κάνεις VPN , τώρα το να σου κλέψει κάποιος το account του Facebook και του Venus πχ , εντάξει δεν τρέχει και τίποτα.
Αν θές κανονικό privacy στις επικοινωνίες σου απλά φτιάχνεις ένα custom solution με τους φίλους σου! :)
Και άντε να το αποκωδικοποιήσει κανείς..
HdkiLLeR wrote:Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχω 100άδες... , νά ναι καλά τα παιδιά που δουλεύουν ubuntu
Απο settings τα πάντα default ?

Image
Image
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Fri Jun 20, 2008 11:46 am

AmmarkoV wrote:
HdkiLLeR wrote:Δεν σε κλέβει ο διπλανός σου και σε κλέβει ο provider
Και σε αυτό δίκιο έχεις..
Απλά δεν ξέρω , πιστεύω είναι overkill το να κάνεις VPN , τώρα το να σου κλέψει κάποιος το account του Facebook και του Venus πχ , εντάξει δεν τρέχει και τίποτα.
Η αλήθεια είναι ότι είναι overkill και θεωρητικά έχεις το ίδιο δίλημμα που έχεις και με μια σελίδα https. AmmarkoV, δεν κάνεις κανένα login πανω από public wifi;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Fri Jun 20, 2008 12:06 pm

Proxenos wrote: Η αλήθεια είναι ότι είναι overkill και θεωρητικά έχεις το ίδιο δίλημμα που έχεις και με μια σελίδα https. AmmarkoV, δεν κάνεις κανένα login πανω από public wifi;
To IPSec ναι αλλά με το OpenVPN δεν νομίζω ότι έχεις ιδιαίτερο prob. Ίσα, ίσα που ξεπερνάς και σπαστικά προβλήματα απο τπτ χαζο hotspots που κάνουν restrict το traffic μόνο σε HTTP. Για το δίλημμα που αναφέρεις δεν το έπιασα..Σίγουρα δεν έχω end-to-end integrity αλλά δεν με "τσεκάρει" το hotspot που επισκέπτομαι αφού όλο το traffic μου το στέλνω encrypted κάπου αλλού και βγαίνω στο inet απο εκεί. Τέλος εάν έχεις SMTP/IMAP σε SSL/TLS (να κάνω και λίγο διαφήμηση στο γιατί το venus έχει καλά services :)) τα email σου τα παίρνεις με σιγουριά.

@Ammar: Lol

AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Jun 20, 2008 1:24 pm

Proxenos wrote:δεν κάνεις κανένα login πανω από public wifi;
Από της σχολής πχ έχω κάνει login μόνο στο Battlenet ( αρκετές φορές βασικά , υπήρχε περίοδος που κάθε μέρα στα κενά έπαιζα Dota .. :) ) , αλλά για το οποίο έχω baseline security password..
Και να μου τον κλέψουν δεν ανοίγει τίποτα άλλο..
Και επίσης στο MSN μπαίνω πολύ σπάνια για chat..

Και ούτε e-mail κατεβάζω , ούτε ftp στα μηχανήματα μου , ούτε login σε sites ούτε τίποτα , φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!
Απο Public hotspot ούτε καν , κυρίως χαζεύω αν μπώ ποτέ..

Τέλος περί E-mail , κάτι άλλο σημαντικό πιστεύω θα ήταν στην σχολή να ενεργοποιήσουν και SASL για το forwarding μηνυμάτων έτσι ωστε να μην μπορεί ένας άσχετος να στείλει masqueraded μηνύματα παρα μόνο αν γίνει authenticated ως χρήστης της σχολής..
Με τα παρόντα settings , αν μπείς από wireless και είσαι και καλά τοπικά στον Δια μπορείς να σπρώξεις στο smtp.aueb.gr μήνυμα από prytanis@aueb.gr με Subject "H εξεταστική αναβάλεται για πάντα.." και να το στείλεις σε όλη την πληροφορική ( και αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχιση! :) )
Προφανώς θα έχεις κάνει login βέβαια ως κάποιος αλλά μπορείς να κάνεις login ως όποιος θέλεις in theory! :-D
Image
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Fri Jun 20, 2008 1:56 pm

HdkiLLeR wrote:
Proxenos wrote: Η αλήθεια είναι ότι είναι overkill και θεωρητικά έχεις το ίδιο δίλημμα που έχεις και με μια σελίδα https. AmmarkoV, δεν κάνεις κανένα login πανω από public wifi;
To IPSec ναι αλλά με το OpenVPN δεν νομίζω ότι έχεις ιδιαίτερο prob. Ίσα, ίσα που ξεπερνάς και σπαστικά προβλήματα απο τπτ χαζο hotspots που κάνουν restrict το traffic μόνο σε HTTP. Για το δίλημμα που αναφέρεις δεν το έπιασα..Σίγουρα δεν έχω end-to-end integrity αλλά δεν με "τσεκάρει" το hotspot που επισκέπτομαι αφού όλο το traffic μου το στέλνω encrypted κάπου αλλού και βγαίνω στο inet απο εκεί. Τέλος εάν έχεις SMTP/IMAP σε SSL/TLS (να κάνω και λίγο διαφήμηση στο γιατί το venus έχει καλά services :)) τα email σου τα παίρνεις με σιγουριά.

@Ammar: Lol
Ακριβώς, το ίδιο ισχύει και για τις HTTPS σελίδες, αφού κι εκεί με σιγουριά (όση γίνεται τέλος πάντων) επικοινωνείς. Γι αυτό ρώτησα τον Ammarkov αν πράγματι δεν κάνει πουθενά login over wireless.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jun 23, 2008 11:45 pm

Image
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Tue Jun 24, 2008 12:01 am

Δεν πιστεύω να χρησιμοποιείς ΙΕ...
DeadEye
byte level
byte level

Post by DeadEye » Tue Jun 24, 2008 1:19 am

Αλλα πανεπιστημια , δεν λεω ονοματα , εχουν free wi-fi σερφαρισμα ...
:smt002

Τι παθανε αυτοι ? Ζημιες ? κακοβουλοι hackers ? χμμμμ let me think .... ΤΙΠΟΤΑ ! nothing , nada ...
:cool:

Ισως παρουμε ενα παραδειγμα σωστης διαχειρησης πορων χωρις υπερβολες , μια και που το ιντερνετ το συγκαταλλεγω στην παιδεία ... κατα προτιμηση δωρεαν παιδεία !!! Πολλα παιδια , και εγω μεσα , ενημερωνονται κυριως απ το ιντερνετ για εγκυρες πληροφοριες .

Τα αλλα πανεπιστημια δηλαδη τι ? Δεν ξερουν απο security και δεν τα κλειδωσαν ? δεν νομιζω . :-D
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Tue Jun 24, 2008 2:06 am

sorry, αλλά έχεις φαγωθεί με το wifi του πανεπιστημίου επειδή δεν παίζει το iphone σου. μια χαρά είναι το wifi, να παραπονεθείς στην apple.
DeadEye
byte level
byte level

Post by DeadEye » Tue Jun 24, 2008 3:17 am

Δεν το παιρνω προσωπικα , συζητηση κανω ... :smt002

... οσο γιαυτο που λες , το μονο που εχω να πω , ειναι γιατι να παει το βουνο στον μωαμεθ αφου μπορει να παει ο μωαμεθ στο βουνο !
:-D
cyberpython
Mbyte level
Mbyte level

Post by cyberpython » Tue Jun 24, 2008 8:53 am

Επειδή υπάρχουν πολλοί άλλοι Μωάμεθ που πήγαν στο βουνό και είναι ικανοποιημένοι ίσως;
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Tue Jun 24, 2008 9:10 am

@cyberpython
Πολύ σωστός!

Επίσης, είπαμε, το βουνό θα πάει στο Μωάμεθ με την έκδοση 2.0 του firmware! Αλλά αν είναι jailbroken το iPhone άντε να την βάλεις...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
DeadEye
byte level
byte level

Post by DeadEye » Tue Jun 24, 2008 1:55 pm

Αυτο που θελω να τονισω , δεν ειναι οτι η δικια μου συσκευη δεν εχει support , δεν με απασχολει και τοσο ...

Θετω ενα ερωτημα γενικοτερο για το αν τοση ασφαλεια ειναι δικαιολογημενη η οχι , και αν ειναι ενα σύνηθες φαινομενο και σε αλλες σχολες , ή αν αποτελουμε εξαιρεση .

Το οτι δουλευουν οι περισσοτεροι με αυτο δεν σημαινει οτι ειναι δικαιολογημενη ... Με την μαζα παει δηλαδη ? Ποσοστο επιτυχειας > ποσοστο αποτυχιας = συστημα δουλευει αψογα ?

(Οσο για το firmware εννοειται οτι ειναι jailbroken αφου ειναι απο αμερικη ... )

Δεν προσπαθω να αλλαξω κατι στα security της σχολης ( δεν εχω την δυναμη αλλωστε ) απλα θελω να κατανοησω τί συμβαινει και γιατι συμβαινει , και αν ειναι απαραιτητο ... συζητησει κανω , δεν μαζευω υπογραφες
:smt024
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Tue Jun 24, 2008 9:42 pm

DeadEye wrote: Το οτι δουλευουν οι περισσοτεροι με αυτο δεν σημαινει οτι ειναι δικαιολογημενη ... Με την μαζα παει δηλαδη ? Ποσοστο επιτυχειας > ποσοστο αποτυχιας = συστημα δουλευει αψογα ?
Όχι δεν είναι δικαιολογημένη και με αυτά που ανέφερα στα παραπάνω posts μου και βαριέμαι να ξαναγράψω :) δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αυτά τα security measures που έχουν πάρει.

Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”