Πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο aueb

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο aueb

Post by Kostas1601 » Mon Oct 11, 2010 7:09 pm

Εγώ παιδιά έχω ένα smartphone που τρέχει Android 1.6, και δέν μπορώ να μπώ στο wifi της σχολής...Μου ζητάει στην αρχή κάτι : Credential Storage Password και μετά απλά δέν συνδέεται...
Έχει καταφέρει κανείς να μπεί με κάποια συσκευή Android??
Πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα με το WPA-EAP Encryption που έχει το AUEB-Wireless... :???:
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Oct 11, 2010 7:38 pm

Kostas1601 wrote:Εγώ παιδιά έχω ένα smartphone που τρέχει Android 1.6, και δέν μπορώ να μπώ στο wifi της σχολής...Μου ζητάει στην αρχή κάτι : Credential Storage Password και μετά απλά δέν συνδέεται...
Πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα με το WPA-EAP Encryption που έχει το AUEB-Wireless... :???:

εγω μπαινω με android συνεχεια αλλα εχω την νεα εκδοση, εχω δοκιμασει μονο με 2.1 και 2.2
(καλα ποιο κινητο εχεις που εχει μεινει στο 1.6;)
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Mon Oct 11, 2010 8:10 pm

Εγώ πάλι δεν έχω καταφέρει να μπω φέτος από το laptop μου (Ubuntu 10.04). Με συνδέει στο δίκτυο, αλλά δε με βάζει στη σελίδα που δίνω τον προσωπικό μου κωδικό (wirelessservers or so). Καμιά ιδέα;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Mon Oct 11, 2010 10:54 pm

chriskin wrote:
Kostas1601 wrote:Εγώ παιδιά έχω ένα smartphone που τρέχει Android 1.6, και δέν μπορώ να μπώ στο wifi της σχολής...Μου ζητάει στην αρχή κάτι : Credential Storage Password και μετά απλά δέν συνδέεται...

εγω μπαινω με android συνεχεια αλλα εχω την νεα εκδοση, εχω δοκιμασει μονο με 2.1 και 2.2
Xperia X10 mini
Ναι έχουν αργήσει το update πάρα πολλύ...τέλη Οκτοβρίου θα γίνει λογικά...
Δέν ξέρει κανείς πώς μπορώ να μπώ ε?... το έχω κάνει root by the way...
(έχω superuser privilages...)
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
kostas885
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Post by kostas885 » Mon Oct 11, 2010 11:05 pm

φιλε cwncc σορρυ για την τοση μεγαλη καθυστεριση στο να απαντήσω αλλα το είχα παρατήσει το θέμα για ένα διαστημα. τρεχω το λειτουργικό που προυπαρχει οταν πέρνεισ το ipod και είναι η vrsion 4.1 . Διάβσα και τα υπόλοιπα ποστ και απο ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει λύση... :smt022

-----------

να προσθέσω οτι έχω το ipod 3rd generation 32gb!!
Last edited by Loner on Tue Oct 12, 2010 12:11 am, edited 1 time in total.
Reason: double post
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 12, 2010 1:40 am

Kostas1601 wrote:
chriskin wrote:

Xperia X10 mini
Ναι έχουν αργήσει το update πάρα πολλύ...τέλη Οκτοβρίου θα γίνει λογικά...
Δέν ξέρει κανείς πώς μπορώ να μπώ ε?... το έχω κάνει root by the way...
(έχω superuser privilages...)

δεν ειναι λυση αλλα αφου εχεις ηδη παρει δικαιωματα superuser, γιατι δεν πετας μεσα κανα rom απο επομενη εκδοση να ησυχασεις; αμα εχω καταλαβει καλα το xperia x10 mini τρεχει ανετα τις επομενες εκδοσεις, εκτος αμα κοιταγα στα χαρακτηριστικα του σκετου x10.
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Tue Oct 12, 2010 9:15 am

chriskin wrote:δεν ειναι λυση αλλα αφου εχεις ηδη παρει δικαιωματα superuser, γιατι δεν πετας μεσα κανα rom απο επομενη εκδοση να ησυχασεις; αμα εχω καταλαβει καλα το xperia x10 mini τρεχει ανετα τις επομενες εκδοσεις, εκτος αμα κοιταγα στα χαρακτηριστικα του σκετου x10.
Τί εννοείς rom??? Μπορώ να το αναβαθμήσω σε 2.1 μόνος μου?? δέν νομίζω να γίνεται αυτό...
έχω βρεί κάποια άτομα που έχουν μπεί σε WPA-EAP σε android 1.6, άλλάζοντας το wpa.supplicant.conf ...
Κάποιος απο το FOSS έχει γράψει guide ....θα προσπαθήσω να μπώ αλλάζοντας (με superuser) το wpa_supplicant.conf και θα σας πώ...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 12, 2010 9:24 am

Kostas1601 wrote:
chriskin wrote:δεν ειναι λυση αλλα αφου εχεις ηδη παρει δικαιωματα superuser, γιατι δεν πετας μεσα κανα rom απο επομενη εκδοση να ησυχασεις; αμα εχω καταλαβει καλα το xperia x10 mini τρεχει ανετα τις επομενες εκδοσεις, εκτος αμα κοιταγα στα χαρακτηριστικα του σκετου x10.
Τί εννοείς rom??? Μπορώ να το αναβαθμήσω σε 2.1 μόνος μου?? δέν νομίζω να γίνεται αυτό...
έχω βρεί κάποια άτομα που έχουν μπεί σε WPA-EAP σε android 1.6, άλλάζοντας το wpa.supplicant.conf ...
Κάποιος απο το FOSS έχει γράψει guide ....θα προσπαθήσω να μπώ αλλάζοντας (με superuser) το wpa_supplicant.conf και θα σας πώ...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
μα ο κυριος λογος να κανεις το root ειναι για να βαλεις επομενη εκδοση πριν ερθει στο κινητο σου κοψε μια βολτα απο [url=http://www.cyanogenmod.com/]εδω[/url] πχ. δεν ξερω αμα εχουν φτιαξει τον bootloader για το mini αλλα για οσα εχουν φτιαξει σιγουρα μπορεις να βαλεις την αναβαθμιση για 2.2
τελος offtopic τωρα ομως, πριν ερθει το ιππικο :D
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Tue Oct 12, 2010 9:28 am

χαχα Εντάξει μωρέ δέν είναι ακριβώς off topic οκ, θα δοκιμάσω αυτό που είπα στο προηγούμενο ποστ, και θα πώ αν δουλεύει....
Ευχαριστώ chriskin θα το τσεκάρω :smt006
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Tue Oct 12, 2010 9:46 am

Υπάρχει κι εφαρμογή στο android market για rom flashing,δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή το όνομα...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Tue Oct 12, 2010 7:00 pm

para wrote:Εγώ πάλι δεν έχω καταφέρει να μπω φέτος από το laptop μου (Ubuntu 10.04). Με συνδέει στο δίκτυο, αλλά δε με βάζει στη σελίδα που δίνω τον προσωπικό μου κωδικό (wirelessservers or so). Καμιά ιδέα;
Το παρατήρησα κι γω. Με chromium μπαινεις; Για δοκίμασε με ff -νομίζω πάει σαν GET var και ο USER_AGENT σου και εικάζω ότι μπορεί να έχουν κάνει κάτι filter (αλλά γιατί αν κάνουν κάτι να το κάνουν από κει;). Εκτός κι αν απλά έτυχε, γτ δν πρόλαβα να το κοιτάξω σημερα.
Image
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Master_ex » Tue Oct 12, 2010 7:16 pm

Εγώ έχω μπει με ubuntu+ff
Οι ρυθμίσεις μου:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Oct 12, 2010 7:22 pm

Εγώ έμπαινα με τισ παραπάνω ρυθμίσεις αλλά PEAP VERSION 0.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Tue Oct 12, 2010 7:38 pm

Thanks StormRider! Με Chrome μπαίνω και δεν έχω προσπαθήσει με FF.

Thanks Master_ex για τις ρυθμίσεις! Έτσι τις έχω κι εγώ plus ότι PEAP version που λέει ο necrofear_13 το έχω δοκιμάσει και με τις τρεις επιλογές (automatic/v0/v1)..
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Wed Oct 13, 2010 11:27 pm

kostas885 wrote:φιλε cwncc σορρυ για την τοση μεγαλη καθυστεριση στο να απαντήσω αλλα το είχα παρατήσει το θέμα για ένα διαστημα. τρεχω το λειτουργικό που προυπαρχει οταν πέρνεισ το ipod και είναι η vrsion 4.1 . Διάβσα και τα υπόλοιπα ποστ και απο ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει λύση... :smt022

-----------

να προσθέσω οτι έχω το ipod 3rd generation 32gb!!
Εγώ πάντως τώρα με την τελευταία έκδοση του iOS στο ipod touch 2nd Gen, μπαίνω κανονικά!
δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει! Πάντως δοκίμασε να κάνεις ένα update από itunes!
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Wed Oct 13, 2010 11:49 pm

Ωραία, μέσω του root, και ενός προγράμματος που λέγεται wifi-helper κατάφερα να βάλω τις ρυθμήσεις που ανέφερε ο Master_ex εδώ αλλα και στο foss.gr και να συνδεθώ κανονικά, απο το κινητό μου!!!
Thanks Master_ex!! :smt023
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Nov 26, 2010 2:45 pm

Προσπαθώ να συνδεθώ με το ασύρματο δίκτυο της σχολής με ubuntu. Ενώ συνδέεται κανονικά στο δίκτυο, όταν ανοίγω τον browser δεν εμφανίζεται η σελίδα για να βάλω το δικό μου username και password. Ξέρει κανείς τι παίζει?
Last edited by Theofaman on Fri Nov 26, 2010 6:45 pm, edited 1 time in total.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
kokosteo
Mbyte level
Mbyte level

Post by kokosteo » Fri Nov 26, 2010 6:25 pm

Με firefox ανοίγει κανονικά. Με chrome την πρώτη φορά δεν μου άνοιξε. Άνοιξα τον ff μπήκα κανονικά και μετά μπήκα και με chrome.
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Nov 26, 2010 6:45 pm

kokosteo wrote:Με firefox ανοίγει κανονικά. Με chrome την πρώτη φορά δεν μου άνοιξε. Άνοιξα τον ff μπήκα κανονικά και μετά μπήκα και με chrome.
Πρώτα δοκίμασα με chrome, μετά με firefox και μετά πάλι με chrome αλλά τίποτα :-(
Ευχαριστώ πάντως :-)
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Fri Nov 26, 2010 11:04 pm

Theofaman wrote:
kokosteo wrote:Με firefox ανοίγει κανονικά. Με chrome την πρώτη φορά δεν μου άνοιξε. Άνοιξα τον ff μπήκα κανονικά και μετά μπήκα και με chrome.
Πρώτα δοκίμασα με chrome, μετά με firefox και μετά πάλι με chrome αλλά τίποτα :-(
Τι ώρα δοκίμασες? Εγώ είχα πρόβλημα να συνδεθώ κάνα δίωρο- τρίωρο σήμερα. Το λέω μήπως έπεσες στην περίπτωση. :-D
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Nov 26, 2010 11:24 pm

necrofear_13 wrote:
Theofaman wrote:
Τι ώρα δοκίμασες? Εγώ είχα πρόβλημα να συνδεθώ κάνα δίωρο- τρίωρο σήμερα. Το λέω μήπως έπεσες στην περίπτωση. :-D
Λες?! Το μεσημέρι κατά τις 2.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat Nov 27, 2010 1:31 am

Theofaman wrote:
necrofear_13 wrote:
Theofaman wrote: Πρώτα δοκίμασα με chrome, μετά με firefox και μετά πάλι με chrome αλλά τίποτα :-(
Λες?! Το μεσημέρι κατά τις 2.
Yeah 2-5 είχαμε θέμα με τον ultimate. Και ξαφνικά δούλεψε κάποια στιγμή.

Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”