voula13 wrote:Μηπως ξερει κανεις ποιοι ειναι οι διανομεις του amazon στην ελλαδα; Η παραγγελια μου επρεπε να ειχε ερθει απο την προηγουμενη εβδομαδα και ανησυχω.
Εγώ παρήγγειλα κάποια πράγματα από το αγγλικό amazon στις 20/2 και έφυγαν ως δύο πακέτα, το ένα με Royal Mail και το άλλο με Deutche Post DHL. To delivery estimate ήταν για 7/3. Ήρθαν πρίν μια βδομάδα και τα πακέτα έγραφαν πάνω ότι ήταν στα ΕΛΤΑ από τις 6/3!
Πριν φτάσουν έστειλα mail στο amazon λέγοντας ότι άργησαν και ζητώντας το shipment number, γιατί κανένα πακέτο δεν είχε tracking info. Μου απάντησαν σε λιγότερο από ώρα ότι δεν γίνεται να μου δώσουν τον αριθμό, αλλά μου τα ξαναέστειλαν με τη Standard μέθοδο και χωρίς χρέωση. Υποτίθεται ότι τα replacements θα έφταναν την προηγούμενη Δευτέρα, αλλά....
Πρέπει τώρα να περιμένω πότε θα έρθουν, να τα παραλάβω, να συμπληρώσω κατάλληλες φόρμες και να τα ξαναστείλω!
Οπότε δεν παίζει ρόλο με τι μέθοδο ή μεταφορική στέλνονται. Στα ΕΛΤΑ χάνονται. Και όταν είχα πάρει στα ΕΛΤΑ μου είχαν πει: "Εεε, αν είναι από εξωτερικό κάνουν κανένα μήνα να φτάσουν!"