http://www.technews.gr/modules/news/art ... oryid=2419Σημαντικές μειώσεις των τιμών για τις συνδέσεις ADSL αορίστου χρόνου και νέες υψηλές ταχύτητες έως και 24 Mbps προσφέρει από σήμερα η Altec Telecoms.
Συγκεκριμένα όλοι οι υπάρχοντες αλλά και οι νέοι συνδρομητές της εταιρίας θα απολαμβάνουν ταχύτητες μέχρι και 24 Mbps σε τιμές που είναι οι χαμηλότερες της αγοράς.
Ειδικότερα για ταχύτητα έως και 24 Mbps η τιμή διαμορφώνεται σε 19,99 ευρώ την μήνα (όλα πληρωμένα), ενώ αντίστοιχα για ταχύτητα 2 Mbps η τιμή διαμορφώνεται σε 15,99 ευρώ τον μήνα.
Οι νέες αυτές τιμές ισχύουν για νέους αλλά και υπάρχοντες συνδρομητές.
Ο τιμοκατάλογος της Altec Telecoms για τους υπάρχοντες συνδρομητές, στις υπόλοιπες ταχύτητες διαμορφώνεται ως εξής:
- Για 1 Mbps τιμή 13,99 ευρώ τον μήνα.
- Για 4 Mbps, τιμή 16,99 ευρώ τον μήνα.
- Για 8 Mbps, τιμή 18,99 ευρώ τον μήνα
Η Altec Telecoms επίσης προχωρά στην μείωση των τιμών και αύξηση ταχυτήτων στα πακέτα σύνδεσης JetPack Megabit.
Συγκεκριμένα διαμορφώνεται στα 69 ευρώ για πέντε μήνες και μετά την λήξη του 5μηνου η χρέωση, μετατρέπεται σε 19,99 ευρώ τον μήνα, για ταχύτητες έως 24 Mbps και 15,99 ευρώ τον μήνα για ταχύτητες 2 Mbps (εκεί όπου δεν διατίθεται ακόμη ταχύτητα 24 Mbps από τα κέντρα του ΟΤΕ).
Οι νέες τιμές θα ισχύσουν για υπηρεσίες που θα τιμολογηθούν από τις 21/12 και μετά.
• Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και Φ.Π.Α 19%.
DSL
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: DSL
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Λιγους (φανταζομαι) Θα ενδιαφερει αλλα εγω θα τα γραψω...
Πριν λιγο καιρο, νομιζοντας οτι εχει πλεον ωριμασει ο καιρος, και εχωντας παρει κυριολεκτικα ΑΠΕΙΡΕΣ συμβουλες απο διαφορους "ειδικους"* η και απλους φιλους αποφασισα να κανω αιτηση σε παροχο για FULL LLU (Πληρης καταργηση του ΟΤΕ).Σημαντικοτερος λογος για να γινει αυτη η αλλαγη ηταν οχι τοσο το Internet κατ'αποκλειστικοτητα, αλλα και η τηλεφωνια, αφου συμφωνα με υπολογισμους μου θα γλυτωνα ~500 ευρω το χρονο.(ποσο καθολου αμελητεο) Ο παροχος που διαλεξα μετα απο ωρες ψαξιματος αλλα και συνομιλιες με διαφορα ατομα ηταν η ΝΕΤΟΝΕ γιατι ειχα ακουσει τα καλυτερα απο οσους ειχαν, αλλα και δεν ειχε μεγαλη διαφημιστικη καμπανια πραγμα το οποιο σημαινει απειρες αιτησεις που δεν μπορεις να διαχειριστεις ως εταιρεια(π.χ. ΟΝ telecoms)
Απο εδω αρχιζουν τα ωραια αφου ενω κατεθεσα την αιτηση με FAX 27/12 αφου ειχα περιμενει περιπου 3-4 μερες να μου τη στειλουν πρωτα με email να την υπογραψω και να τη στειλω πισω (γιατι την εκανα τηλεφωνικα). Τηλεφωνησα λοιπον σημερα (7/1) για να μου πουνε τι γινεται και πηρα απαντηση οτι η αιτηση δεν εχει σταλει ακομα στον ΟΤΕ και οτι θα σταλει σημερα!
Για να συνοψισω εχω ηδη περιπου 10 εργασιμες μερες καθυστερηση απο τη στιγμη που εκανα την αιτηση τηλεφωνικα μεχρι να παει η αιτηση στον ΟΤΕ! (θεωρωντας οτι θα παει οντως σημερα-αυριο που μου υποσχεθηκαν) Ειναι προφανες βεβαια οτι οταν θα ξεπερασουμε τις 15-20 εργασιμες που μου υποσχεθηκαν οτι θα εχω υπηρεσιες τους, θα τα ριξουν ολα στον κακο ΟΤΕ που φταει για ολα...
Εαν αυτη ειναι η καλυτερη εταιρια απο τους εναλακτικους σε εξυπηρετηση, τρεμω τι εχω ακομα να αντιμετωπισω
Για να ειμαι δικαιος το Call Center τους απανταει αμεσως παντως, και οι πωλησεις και η εξυπηρετηση πελατων! πραγμα που με χαροποιει αρκετα εως πολυ!
Αυτη ειναι μεχρι τωρα η εμπειρια μου εαν δεν βαρεθηκατε να διαβαζετε, θα κυκλοφορησω και νεο τευχος συντομα
* Τα εισαγωγικα δεν ειναι ειρωνια, απλα εννοω παιδια που την ψαχνουν πολυ, και οχι ειδικους με το 100% της σημασιας της λεξεως
Πριν λιγο καιρο, νομιζοντας οτι εχει πλεον ωριμασει ο καιρος, και εχωντας παρει κυριολεκτικα ΑΠΕΙΡΕΣ συμβουλες απο διαφορους "ειδικους"* η και απλους φιλους αποφασισα να κανω αιτηση σε παροχο για FULL LLU (Πληρης καταργηση του ΟΤΕ).Σημαντικοτερος λογος για να γινει αυτη η αλλαγη ηταν οχι τοσο το Internet κατ'αποκλειστικοτητα, αλλα και η τηλεφωνια, αφου συμφωνα με υπολογισμους μου θα γλυτωνα ~500 ευρω το χρονο.(ποσο καθολου αμελητεο) Ο παροχος που διαλεξα μετα απο ωρες ψαξιματος αλλα και συνομιλιες με διαφορα ατομα ηταν η ΝΕΤΟΝΕ γιατι ειχα ακουσει τα καλυτερα απο οσους ειχαν, αλλα και δεν ειχε μεγαλη διαφημιστικη καμπανια πραγμα το οποιο σημαινει απειρες αιτησεις που δεν μπορεις να διαχειριστεις ως εταιρεια(π.χ. ΟΝ telecoms)
Απο εδω αρχιζουν τα ωραια αφου ενω κατεθεσα την αιτηση με FAX 27/12 αφου ειχα περιμενει περιπου 3-4 μερες να μου τη στειλουν πρωτα με email να την υπογραψω και να τη στειλω πισω (γιατι την εκανα τηλεφωνικα). Τηλεφωνησα λοιπον σημερα (7/1) για να μου πουνε τι γινεται και πηρα απαντηση οτι η αιτηση δεν εχει σταλει ακομα στον ΟΤΕ και οτι θα σταλει σημερα!
Για να συνοψισω εχω ηδη περιπου 10 εργασιμες μερες καθυστερηση απο τη στιγμη που εκανα την αιτηση τηλεφωνικα μεχρι να παει η αιτηση στον ΟΤΕ! (θεωρωντας οτι θα παει οντως σημερα-αυριο που μου υποσχεθηκαν) Ειναι προφανες βεβαια οτι οταν θα ξεπερασουμε τις 15-20 εργασιμες που μου υποσχεθηκαν οτι θα εχω υπηρεσιες τους, θα τα ριξουν ολα στον κακο ΟΤΕ που φταει για ολα...
Εαν αυτη ειναι η καλυτερη εταιρια απο τους εναλακτικους σε εξυπηρετηση, τρεμω τι εχω ακομα να αντιμετωπισω

Αυτη ειναι μεχρι τωρα η εμπειρια μου εαν δεν βαρεθηκατε να διαβαζετε, θα κυκλοφορησω και νεο τευχος συντομα

* Τα εισαγωγικα δεν ειναι ειρωνια, απλα εννοω παιδια που την ψαχνουν πολυ, και οχι ειδικους με το 100% της σημασιας της λεξεως
- P3
- Venus Project Founder
δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλα οπλίσου με αρκετή υπομονή!!!! Σου μιλάω ως παθός!!! Και σκέψου εγώ ζήτησα sharedLLU!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ganther εσύ ήσουν αυτός που έλεγε ΝetOne φτιάξε μας?
Γι'αυτό δεν τολμώ να αλλάξω πάροχο και μένω στον ΟΤΕ που ναι μεν με κλέβει ασύστολα, αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να μείνω κανένα 6μηνό όπως άλλοι τυχεροί(Ρ3 δεν λέμε ονόματα
) χωρίς net!

- Ganther
- Wow! Terabyte level
Ο λογος που το εχω κανει αυτο το τεραστιο τολμημαsandra wrote:Ganther εσύ ήσουν αυτός που έλεγε ΝetOne φτιάξε μας?![]()
![]()
![]()
Γι'αυτό δεν τολμώ να αλλάξω πάροχο και μένω στον ΟΤΕ που ναι μεν με κλέβει ασύστολα, αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να μείνω κανένα 6μηνό όπως άλλοι τυχεροί(Ρ3 δεν λέμε ονόματα
) χωρίς net!

Οποτε οπως καταλαβαινετε ολοι ειμαι σχετικα καλυμενος απο αργοποριες, αλλα δεν παυει να ειναι ultra-σπαστικο να με καθυστερουνε χωρις λογο (η αιτηση δεν σταλθηκε στον οτε για πιο λογο ακριβως??)
Σε καθε περιπτωση εχω βαλει χρονοδιαγραμματα στο μυαλο μου δλδ εαν παρω παρασκευη και μου πουνε η αιτηση δεν εχει σταλει θα την ακυρωσω και θα κανω αιτηση για 8αρα ΟΤΕ(τωρα εχς 1μβιτ) και ας πληρωνω παραπανω. Το ιδιο και εαν δεν με εχουν ενεργοποιησει μεχρι 1/2/2008
ΥΓ. Ελεγα ΝΕΤΟΝΕ φτιαξε μας, οχι ΝΕΤΟΝΕ εισαι θεα

-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Φίλοι συμforumitες, σας καταθέτω μια ακόμη "χρήσιμη" εμπειρία και αφήνω τα συμπεράσματα (πλην ενός) σε σας.
Είμαι συνδρομητής της TELLAS (full ZISTO) και από τις 17.12.2007 - 09.01.2008 δεν μπορούσα να παίρνω emails, ούτε να επισκέπτομαι sites (με κάποιες εξαιρέσεις). Μπορoύσα, όμως, να στέλνω emails χωρίς πρόβλημα (μέσω SMPT του google). Το ίδιο πρόβλημα γνωρίζω ότι είχαν πολλοί (πολλές δεκάδες) κάτοικοι του Χαϊδαρίου (όπου κατοικώ).
Η τεχνική υπηρεσία της TELLAS δεν μπορούσε - επί 22 μέρες - να αντιμετωπίσει το πρόβλημα έγκαιρα και αποτελεσματικά. Αφήστε που για να μιλήσω με την τεχνική υποστήριξη (λέμε τώρα...) έπρεπε να περιμένω >15' (μια μέρα άντεξα 33΄) στην αναμονή. Τα παιδιά της τεχνικής υποστήριξης τάχαν ψιλο-χαμένα και δεν ήξεραν τι να μας πουν (μερικά μας έλεγαν χαζομάρες...).
Κάποια μέρα σάλταρα (με το συμπάθειο) και προσπάθησα να μιλήσω με τη FORTHNET, την HoL κ.ά., για να δω πώς μπορώ να αλλάξω πάροχο. Τότε διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να τους καλέσω από το δίκτυο της TELLAS! Έπρεπε να τους καλέσω ή από το κινητό μου ή από το ...περίπτερο της γειτονιάς! Ούτε με το 134 του ΟΤΕ δεν μπορούσα να συνδεθώ! Σαν φυλακισμένος, χωρίς δίκη, λέμε!
Όταν, τελικά, κατάφερα να μιλήσω με τη FORTHNET (από το τηλέφωνο του πατρικού μου σπιτιού...), έμαθα ότι για να πάω από την TELLAS στη FORTHNET έπρεπε να πάω πρώτα στον ΟΤΕ και από εκεί στη FORTHNET. Ζήσε Μάη μου! Στο τέλος, ρώτησα και τον ΟΤΕ (ναι, αυτός που έχει ακόμη πάγιο, μιλάμε για παρακμή...) για τα πακέτα του, αλλά δεν με συμφέρουν με τίποτα. Βλέπετε, "τολμώ" και θέλω δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και - κατά προτίμηση - δωρέαν απεριόριστες κλήσεις στην Αγγλία (για να μπορώ να μιλάω με την πιο μεγάλη από τις κόρες μου, διάολε!). Τζίφος! Σήμερα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Οριστικά; Θα σας γελάσω. Πλήρως; Θα σας γελάσω. Η πείρα μου λέει μέχρι το επόμενο....
Αυτά συμβαίνουν όταν η "αγορά" οσμίζεται χρήμα και σπεύδει να το μαζέψει, πολύ πριν χτίσει τις στοιχειωδώς αναγκαίες υποδομές, χωρίς να σέβεται τον καταναλωτή, χωρίς αρχές, χωρίς ποιότητα, χωρίς τεχνική υποστήριξη, παρά μόνο για το εύκολο χρήμα. "Quick and dirty", που λένε. Προσωπικά, θα εξακολουθήσω να εκπαιδεύω τους φοιτητές μου, ώστε - πρώτα και πάνω απ' όλα - να έχουν αρχές, ήθος, προσωπικότητα και δύναμη να αμύνονται και να αντιστέκονται στην όποια φαυλότητα επιδιώκει η αγορά. Τελεία και παύλα.
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Αυτός ήταν και ο λόγος της μακράς απουσίας μου από το Venus... Καλή χρονιά, με υγεία και χαρά, σε όλους σας!
Είμαι συνδρομητής της TELLAS (full ZISTO) και από τις 17.12.2007 - 09.01.2008 δεν μπορούσα να παίρνω emails, ούτε να επισκέπτομαι sites (με κάποιες εξαιρέσεις). Μπορoύσα, όμως, να στέλνω emails χωρίς πρόβλημα (μέσω SMPT του google). Το ίδιο πρόβλημα γνωρίζω ότι είχαν πολλοί (πολλές δεκάδες) κάτοικοι του Χαϊδαρίου (όπου κατοικώ).
Η τεχνική υπηρεσία της TELLAS δεν μπορούσε - επί 22 μέρες - να αντιμετωπίσει το πρόβλημα έγκαιρα και αποτελεσματικά. Αφήστε που για να μιλήσω με την τεχνική υποστήριξη (λέμε τώρα...) έπρεπε να περιμένω >15' (μια μέρα άντεξα 33΄) στην αναμονή. Τα παιδιά της τεχνικής υποστήριξης τάχαν ψιλο-χαμένα και δεν ήξεραν τι να μας πουν (μερικά μας έλεγαν χαζομάρες...).
Κάποια μέρα σάλταρα (με το συμπάθειο) και προσπάθησα να μιλήσω με τη FORTHNET, την HoL κ.ά., για να δω πώς μπορώ να αλλάξω πάροχο. Τότε διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να τους καλέσω από το δίκτυο της TELLAS! Έπρεπε να τους καλέσω ή από το κινητό μου ή από το ...περίπτερο της γειτονιάς! Ούτε με το 134 του ΟΤΕ δεν μπορούσα να συνδεθώ! Σαν φυλακισμένος, χωρίς δίκη, λέμε!
Όταν, τελικά, κατάφερα να μιλήσω με τη FORTHNET (από το τηλέφωνο του πατρικού μου σπιτιού...), έμαθα ότι για να πάω από την TELLAS στη FORTHNET έπρεπε να πάω πρώτα στον ΟΤΕ και από εκεί στη FORTHNET. Ζήσε Μάη μου! Στο τέλος, ρώτησα και τον ΟΤΕ (ναι, αυτός που έχει ακόμη πάγιο, μιλάμε για παρακμή...) για τα πακέτα του, αλλά δεν με συμφέρουν με τίποτα. Βλέπετε, "τολμώ" και θέλω δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και - κατά προτίμηση - δωρέαν απεριόριστες κλήσεις στην Αγγλία (για να μπορώ να μιλάω με την πιο μεγάλη από τις κόρες μου, διάολε!). Τζίφος! Σήμερα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Οριστικά; Θα σας γελάσω. Πλήρως; Θα σας γελάσω. Η πείρα μου λέει μέχρι το επόμενο....
Αυτά συμβαίνουν όταν η "αγορά" οσμίζεται χρήμα και σπεύδει να το μαζέψει, πολύ πριν χτίσει τις στοιχειωδώς αναγκαίες υποδομές, χωρίς να σέβεται τον καταναλωτή, χωρίς αρχές, χωρίς ποιότητα, χωρίς τεχνική υποστήριξη, παρά μόνο για το εύκολο χρήμα. "Quick and dirty", που λένε. Προσωπικά, θα εξακολουθήσω να εκπαιδεύω τους φοιτητές μου, ώστε - πρώτα και πάνω απ' όλα - να έχουν αρχές, ήθος, προσωπικότητα και δύναμη να αμύνονται και να αντιστέκονται στην όποια φαυλότητα επιδιώκει η αγορά. Τελεία και παύλα.
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Αυτός ήταν και ο λόγος της μακράς απουσίας μου από το Venus... Καλή χρονιά, με υγεία και χαρά, σε όλους σας!
Last edited by redlabel on Wed Jan 09, 2008 10:02 pm, edited 1 time in total.
Είναι να μην έχεις πρόβλημα με τους εναλλακτικούς, αν έχεις θα κάνεις πολύ καιρό να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό που κοιτάνε είναι να αυξήσουν το πελατολόγιο τους με οποιοδήποτε κόστος. Από την άλλη ο ΟΤΕ ακολουθεί με αργά βήματα τις εξελίξεις, αν ποτέ ξυπνήσει οι εναλλακτικοί θα μείνουν στο δρόμο.
Η γενναία πάντως μείωση τιμών στο adsl ήταν ένα θετικό βήμα, με μόλις λίγα ευρώ διαφορά οι εναλλακτικοί το φυσάνε και δεν κρυώνει.
Η γενναία πάντως μείωση τιμών στο adsl ήταν ένα θετικό βήμα, με μόλις λίγα ευρώ διαφορά οι εναλλακτικοί το φυσάνε και δεν κρυώνει.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Το θεμα με τις βλαβες ειναι περιπλοκο, γιατι οταν ειχαμε μια καλωδιακη στη γειτονια που επηρεαζε καμμια 5-10 τηλεφωνα (συνακροασεις κτλ) ενω ειναι προφανες οτι DSL σε αυτες τις γραμμες οποιος ειχε δεν δουλευε, και ενω το ειχαμε δωσει 3.000 φορες στον ΟΤΕ, μας δουλευανε και τελικα το φτιαξανε σε περιπου 20 (αφου καναμε εναν κακο-τηλεφωνικο χαμο ζητωντας υπευθηνους κτλ) . Τοτε απλα το ειχα παρει ελαφρα ως βλαβη γιατι το τηλεφωνο μου με το DSL ειχε μεινει ανεπηρεαστο!
Οποτε μαλλον ειναι γενικα να μην σου τυχει και οχι οταν εισαι σε εναλλακτικο μονο...
Ασχετο αλλα διαβαζα το περιβοητο RUO και δικαιολογει λεει καθυστερηση 5 ημερων απο οταν ο εναλλακτικος θα παρει την αιτηση μεχρι να τη στειλει στον ΟΤΕ. Ειναι δυνατον???
Οποτε μαλλον ειναι γενικα να μην σου τυχει και οχι οταν εισαι σε εναλλακτικο μονο...
Ασχετο αλλα διαβαζα το περιβοητο RUO και δικαιολογει λεει καθυστερηση 5 ημερων απο οταν ο εναλλακτικος θα παρει την αιτηση μεχρι να τη στειλει στον ΟΤΕ. Ειναι δυνατον???

- Proxenos
- Gbyte level
Είναι, γιατί και ο πάροχος πρέπει να μπορεί να ελέγξει αν μπορεί να σε καλύψει ή όχι.Ganther wrote:Ασχετο αλλα διαβαζα το περιβοητο RUO και δικαιολογει λεει καθυστερηση 5 ημερων απο οταν ο εναλλακτικος θα παρει την αιτηση μεχρι να τη στειλει στον ΟΤΕ. Ειναι δυνατον???
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
και νομιζετε οτι αν γινει τελικα η συνδεση σας και περασετε απο τη φαση της αναμονης οτι τελειωσε το μαρτυριο?
Αν ναι,κανετε λαθος!
Λοιπον...
Εχω forthnet double play soho εδω και 8 μηνες πλεον.Η αιτηση μου εγινε αποδεκτη αρκετα γρηγορα και η αναμονη ηταν περιπου 25 μερες,απο τις οποιες μονο για μια μερα δεν ειχα internet και για μια ωρα τηλεφωνο.Βεβαιως αυτο λογικα δικαιολογειται με το οτι απο πριν απλο adsl 384 με forthnet ειχα.Το μοντεμ μου εκανε login σε 23 mbit!Τελεια ως εδω ετσι?
Πριν 2 μηνες αρχισε το νετ μου να εχει πολλες αποσυνδεσεις.Πιο συγκεκριμενα μια καθε 10 λεπτα η στην καλυτερη 3 την ωρα.Μετα απο 10 μερες με αυτο το προβλημα παρατηρησα οτι οι αποσυνδεσεις μειωθηκαν αρκετα ~1 καθε ωρα ~ αλλα η ταχυτητα μου ηταν 2mbit!
Αρχικα αφου απεκλεισα θεμα hardware και software απο τη μερια μου στραφηκα προς την προαναφερθεισα εταιρια για εξηγησεις.
Στο πρωτο τηλεφωνο(μετα απο 45 λεπτα στην αναμονη ΦΥΣΙΚΑ και εχοντας μαθει απεξω την playlist της φορθνετ
) μια αντιπροσωπος μου ειπε
"Ξερετε εχει καποια προβληματα η γραμμη σας,και δοκιμασαμε να αλλαξουμε το προφιλ σας.Αφηστε το 2 μερες για να βελτιωθει η κατασταση".
Το πηρα αρκετα ψυχραιμα,γιαυτο και απλα ειπα να την δω λιγο αισιοδοξος μηπως και διαψευσθω.
Βεβαια επειδη τυχαινει να σπουδαζουμε πληροφορικη ξερεις οτι αφου δεν εχεις προβλημα απο τον εξοπλισμο σπιτι σου,και η γραμμη σου δουλευε ρολοι μεχρι εκεινη τη στιγμη μαλλον οι "απο πανω" εχουν κανει τη μ@@@@@@.
Οπως και ναχει,λεω ενταξει μου αλλαξαν το προφιλ δλδ προσπαθουν να το επιλυσουν το θεμα και θα μου δωσουν μετα απο λιγο αυτα που ειναι υποχρεωμενοι να μου παρεχουν.Γυριζω αθηνα μετα απο 15 μερες βλεποντας φυσικα οτι το μοντεμ μου κανει ακομη login στα 2 mbit.
Δευτερο τηλεφωνο στην "τεχνικη υποστηριξη":-προχτες εγινε-
Μια αλλη αντιπροσωπος(παω στοιχημα βαζουν γυναικες για να μην τις αρχιζουν γρηγορα στις χριστοπαναγιες
):
"Ενας τεχνικος μας θα επικοινωνησει μαζι μας εντος μιας ωρας,για να λυθει το προβλημα".
Μια χαρα λεω(...) και περιμενα για το τηλεφωνημα τρωγοντας μεσημεριανο και βλεποντας ενα επεισοδιο απο την αγαπημενη μου σειρα "House M.D."
Οπως ηδη καταλαβαινετε ακομη το περιμενω το τηλεφωνημα.
Και βουιζει και τωρα καθως προσπαθουσα το τηλ της τεχνικης υποστηριξης οπως εγραφα το ποστ...
Πως θα τους φαινοταν αραγε αν εγω τους πληρωνα το 1/6 του μισου παγιου που με βαζουν να πληρωνω αφου την αναλογη ταχυτητα μου δινουν?
Εν κατακλειδι:
Οι εταιριες στις broadband υπηρεσιες ειναι κατι σαν να αρχισεις να τρεχεις 500 με εμποδια για να καταλαβεις στον τερματισμου οτι εχεις αλλα 4.500 μετρα.
Κιαυτο επειδη εκτος της αναμονης για να μπεις στο δικτυο:
1)Δεν εχουν τεχνικη υποστηριξη.Πρεπει να περιμενεις κατα μεσο ορο 30 λεπτα στην αναμονη για να μιλησεις με καποιον που τελικα ΔΕΝ θα σου λυσει το προβλημα σου.
Παραδοξως
-πριν παρω στην τεχνικη υποστηριξη πηρα κατα λαθος στην πωληση για προιοντα broadband(ΧΧΧΧΧ8000 το ενα ΧΧΧΧΧΧΧ9000 το αλλο)και τα τηλεφωνα εκει σας πληροφορω οτι σηκωνονται στιγμιαια!
2)Δεν παρεχουν αυτα που διαφημιζουν.Ειναι υποχρεωμενοι να σου παρεχουν την ταχυτητα που διαφημιζουν.Βεβαια η ταχυτητα που φτανει στο pc σου ειναι συνηθως μικροτερη και αναλογη με την αποσταση σου απο το πλησιεστερο dslam της περιοχης σου αλλα αυτα ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.
3)Δεν σε αποζημιωνουν για τις βλαβες που συμβαινουν ενω εσυ πληρωνεις κανονικα το παγιο σου.
Αν ναι,κανετε λαθος!

Λοιπον...
Εχω forthnet double play soho εδω και 8 μηνες πλεον.Η αιτηση μου εγινε αποδεκτη αρκετα γρηγορα και η αναμονη ηταν περιπου 25 μερες,απο τις οποιες μονο για μια μερα δεν ειχα internet και για μια ωρα τηλεφωνο.Βεβαιως αυτο λογικα δικαιολογειται με το οτι απο πριν απλο adsl 384 με forthnet ειχα.Το μοντεμ μου εκανε login σε 23 mbit!Τελεια ως εδω ετσι?
Πριν 2 μηνες αρχισε το νετ μου να εχει πολλες αποσυνδεσεις.Πιο συγκεκριμενα μια καθε 10 λεπτα η στην καλυτερη 3 την ωρα.Μετα απο 10 μερες με αυτο το προβλημα παρατηρησα οτι οι αποσυνδεσεις μειωθηκαν αρκετα ~1 καθε ωρα ~ αλλα η ταχυτητα μου ηταν 2mbit!
Αρχικα αφου απεκλεισα θεμα hardware και software απο τη μερια μου στραφηκα προς την προαναφερθεισα εταιρια για εξηγησεις.
Στο πρωτο τηλεφωνο(μετα απο 45 λεπτα στην αναμονη ΦΥΣΙΚΑ και εχοντας μαθει απεξω την playlist της φορθνετ

"Ξερετε εχει καποια προβληματα η γραμμη σας,και δοκιμασαμε να αλλαξουμε το προφιλ σας.Αφηστε το 2 μερες για να βελτιωθει η κατασταση".
Το πηρα αρκετα ψυχραιμα,γιαυτο και απλα ειπα να την δω λιγο αισιοδοξος μηπως και διαψευσθω.
Βεβαια επειδη τυχαινει να σπουδαζουμε πληροφορικη ξερεις οτι αφου δεν εχεις προβλημα απο τον εξοπλισμο σπιτι σου,και η γραμμη σου δουλευε ρολοι μεχρι εκεινη τη στιγμη μαλλον οι "απο πανω" εχουν κανει τη μ@@@@@@.
Οπως και ναχει,λεω ενταξει μου αλλαξαν το προφιλ δλδ προσπαθουν να το επιλυσουν το θεμα και θα μου δωσουν μετα απο λιγο αυτα που ειναι υποχρεωμενοι να μου παρεχουν.Γυριζω αθηνα μετα απο 15 μερες βλεποντας φυσικα οτι το μοντεμ μου κανει ακομη login στα 2 mbit.
Δευτερο τηλεφωνο στην "τεχνικη υποστηριξη":-προχτες εγινε-
Μια αλλη αντιπροσωπος(παω στοιχημα βαζουν γυναικες για να μην τις αρχιζουν γρηγορα στις χριστοπαναγιες

"Ενας τεχνικος μας θα επικοινωνησει μαζι μας εντος μιας ωρας,για να λυθει το προβλημα".
Μια χαρα λεω(...) και περιμενα για το τηλεφωνημα τρωγοντας μεσημεριανο και βλεποντας ενα επεισοδιο απο την αγαπημενη μου σειρα "House M.D."

Οπως ηδη καταλαβαινετε ακομη το περιμενω το τηλεφωνημα.

Και βουιζει και τωρα καθως προσπαθουσα το τηλ της τεχνικης υποστηριξης οπως εγραφα το ποστ...
Πως θα τους φαινοταν αραγε αν εγω τους πληρωνα το 1/6 του μισου παγιου που με βαζουν να πληρωνω αφου την αναλογη ταχυτητα μου δινουν?
Εν κατακλειδι:
Οι εταιριες στις broadband υπηρεσιες ειναι κατι σαν να αρχισεις να τρεχεις 500 με εμποδια για να καταλαβεις στον τερματισμου οτι εχεις αλλα 4.500 μετρα.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Κιαυτο επειδη εκτος της αναμονης για να μπεις στο δικτυο:
1)Δεν εχουν τεχνικη υποστηριξη.Πρεπει να περιμενεις κατα μεσο ορο 30 λεπτα στην αναμονη για να μιλησεις με καποιον που τελικα ΔΕΝ θα σου λυσει το προβλημα σου.
Παραδοξως

2)Δεν παρεχουν αυτα που διαφημιζουν.Ειναι υποχρεωμενοι να σου παρεχουν την ταχυτητα που διαφημιζουν.Βεβαια η ταχυτητα που φτανει στο pc σου ειναι συνηθως μικροτερη και αναλογη με την αποσταση σου απο το πλησιεστερο dslam της περιοχης σου αλλα αυτα ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.
3)Δεν σε αποζημιωνουν για τις βλαβες που συμβαινουν ενω εσυ πληρωνεις κανονικα το παγιο σου.

"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
chained to all the places that he never wished to stay."
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
φιλαρακο ειχε και ενας φιλος μου παρομοιο προβλημα με 4νετ.πολλες αποσυνδεσεις ταχυτητα συμφωνα με τα speedtest γυρω στα 400kbps και του ελεγαν οτι φταει η παλαιοτητα της γραμμης.εν τω μεταξυ εγω εχω την ιδια συνδεση μενω πιο πολλα χρονια στην πολυκατοικια εχω πιο παλια γραμμη αλλα τετοια προβληματα δν ειχα αρα οπως ειπες οι απο πανω πρεπει να εχουν κανει μ@@@κια(ειχε και πριν απο την 4νετ συνδεση που δν προξενησε σχεδον κανενα προβλημα).ο φιλος μου τους επαιρνε καθε μερα 2 και 3 φορες και τους επρηζε.στο τελος και (συμφωνα με τα λεγομενα τους παντα)εστειλαν τεχνικο στον κομβο και το εφτιαξαν τωρα ειναι οκ η συνδεση του.αν εχεις ορεξη διαβαινε αλλιως κανε οτι σε φωτισει ο θεος
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Νεοτερα απο το μετωπο.
Ολα φαινονται να πηγαινουν κατ'ευχην η ΝΕΤΟΝΕ εχει παρει ημερομηνια ενεργοποιησης απο τον ΟΤΕ 24/1 και σημερα παραλαμβανω τον εξοπλισμο απο την ΝΕΤΟΝΕ... για να δουμε... εαν τηρηθει και δεν εχω προβληματα θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Ολα φαινονται να πηγαινουν κατ'ευχην η ΝΕΤΟΝΕ εχει παρει ημερομηνια ενεργοποιησης απο τον ΟΤΕ 24/1 και σημερα παραλαμβανω τον εξοπλισμο απο την ΝΕΤΟΝΕ... για να δουμε... εαν τηρηθει και δεν εχω προβληματα θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Απλή πληροφόρηση:
Όσοι έχουν φοιτητικό internet 768 θα αναβαθμιστούν μέσα στον μήνα σε 1024 χωρίς καμία απολύτως extra χρέωση.
Πήρα τηλέφωνο στην Otenet και μου το επιβεβαίωσαν.

Όσοι έχουν φοιτητικό internet 768 θα αναβαθμιστούν μέσα στον μήνα σε 1024 χωρίς καμία απολύτως extra χρέωση.
Πήρα τηλέφωνο στην Otenet και μου το επιβεβαίωσαν.

What to say man...what to say....
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Ξέρεις αν αυτό ισχύει μόνο για την Otenet?
Εμείς που έχουμε εναλλακτικό πάροχο δλδ? Θα μείνουμε στο ταπεινό 0,7?
Εμείς που έχουμε εναλλακτικό πάροχο δλδ? Θα μείνουμε στο ταπεινό 0,7?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- sandra
- Wow! Terabyte level
Πάλι στην otenet είναι τo connex. Να μην τον βρίζω τον ΟΤΕ. Πρωτοτύπησε και μας ανέβασε... Εδώ δίνει και ρούτερ στα 1024 με 11.90 τον μήνα. τρελά πράγματα 

- Ganther
- Wow! Terabyte level
Ειμαι πλεον με Netone
Ιστορικό
ηταν Τηλεφωνο χωρις ADSL ΟΤΕ
Αιτηση 27/12
Ενεργοποιηση 24/1
Ιντερνετ Αμεσα χωρις προβληματα
Τηλεφωνια, Δουλευει αψογα το 2ο νουμερο 211-χχχχχχ που δινουν αλλα το παλιο του ΟΤΕ 210-χχχχχχ ακομα να γινει η φορητοτητα μαλλον γιατι το δειχνει κατειλημενο εδω και κανα 4ωρο
Γενικες γραμμες καλη φαση, συγχρονιζω στα 12mbit και ειναι η νυχτα με τη μερα με το 1mbit Που ειχα

Ιστορικό
ηταν Τηλεφωνο χωρις ADSL ΟΤΕ
Αιτηση 27/12
Ενεργοποιηση 24/1
Ιντερνετ Αμεσα χωρις προβληματα
Τηλεφωνια, Δουλευει αψογα το 2ο νουμερο 211-χχχχχχ που δινουν αλλα το παλιο του ΟΤΕ 210-χχχχχχ ακομα να γινει η φορητοτητα μαλλον γιατι το δειχνει κατειλημενο εδω και κανα 4ωρο
Γενικες γραμμες καλη φαση, συγχρονιζω στα 12mbit και ειναι η νυχτα με τη μερα με το 1mbit Που ειχα

γεια χαρα.. εχω παραγγειλει απο μεσα ιουλιου ενα 2play forthnet (6 μηνες+ !!!) κ σημερα μ λενε τουλαχιστον 20 μερες ακομα αναμονη. Οποτε λεω να το ακυρωσω και να βαλω κατι αλλο.( τωρα ειμαι με 1mbps). Το θεμα ειναι οτι η ακυρωση πρεπει να γινει σημερα!! Το πακετο π ειχα παραγγειλει ηταν μεχρι 24 mbps, αλλα σκεφτομαι πως μια σταθερη ταχυτητα 16 mbps( οχι up-to) θα ηταν καλυτερα.. επιπλεον, οι απεριοριστες κλησεις τηλεφωνου που ειχε το πακετο δεν ειναι τελικα και τοσο απαραιτητες..
ΑΡΑ, ψαχνω πακετο με ταχυτητα 16 mbps, με ή χωρις απεριοριστες κλησεις τηλεφωνου , αναλογα την προσφορα, ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (επειδη πολλα παραπονα ακουσα για τη forthnet ) και κυριως ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ(περιμενω ηδη 6,5 μηνες, αντεχω αλλουs 2 max)
Ευχαριστω εκ των προταιρων..
ΑΡΑ, ψαχνω πακετο με ταχυτητα 16 mbps, με ή χωρις απεριοριστες κλησεις τηλεφωνου , αναλογα την προσφορα, ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (επειδη πολλα παραπονα ακουσα για τη forthnet ) και κυριως ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ(περιμενω ηδη 6,5 μηνες, αντεχω αλλουs 2 max)
Ευχαριστω εκ των προταιρων..
- netharis
- Venus Former Team Member
Ιf it isn't Νίκος
Κοίτα, η διαφορά ταχύτητας απο 12-16 mbps είναι αμελητέα σε αυτά που θες να κατεβάζεις. Δηλαδή μιλάμε για μία διαφορά 3 - 5 λεπτών.
Εγώ με Τ(ρ)ελλάς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο ταχύτητες/disconnect. Aλλά το πρόβλημα της ενεργοποίησης υπάρχει παντού.
Καλύτερα κάνε αίτηση για καινούργια εντελώς γραμμή, ξεχωριστή απο τη δική σου (και να ευγνωμονείς το θεό που έχεις ακόμα ίντερνετ/τηλέφωνο) έτσι ώστε να μην επηρρεάσει τη κατάσταση που έχεις τώρα + δεν μπλέκεις με απεμπλοκές απο (π)ΟΤΕ κτλ.

Κοίτα, η διαφορά ταχύτητας απο 12-16 mbps είναι αμελητέα σε αυτά που θες να κατεβάζεις. Δηλαδή μιλάμε για μία διαφορά 3 - 5 λεπτών.
Εγώ με Τ(ρ)ελλάς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο ταχύτητες/disconnect. Aλλά το πρόβλημα της ενεργοποίησης υπάρχει παντού.
Καλύτερα κάνε αίτηση για καινούργια εντελώς γραμμή, ξεχωριστή απο τη δική σου (και να ευγνωμονείς το θεό που έχεις ακόμα ίντερνετ/τηλέφωνο) έτσι ώστε να μην επηρρεάσει τη κατάσταση που έχεις τώρα + δεν μπλέκεις με απεμπλοκές απο (π)ΟΤΕ κτλ.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Πηγή.Ανακοίνωση:
Οι πελάτες που προμηθεύτηκαν την υπηρεσία OTENET OnDSL Kit Student μέχρι και τις 31/01/2008 θα μεταφερθούν σταδιακά στις νέες ταχύτητες. Πιο αναλυτικά:
* οι πελάτες με ταχύτητα 768Kbps θα αναβαθμιστούν σταδιακά στην νέα ταχύτητα 2Mb.
* οι πελάτες με ταχύτητα 1Mb θα αναβαθμιστούν σταδιακά στη νέα ταχύτητα 8Mb (για την ομαλή σύνδεση στο internet με ταχύτητα στα 8Mb προτείνεται η χρήση εξοπλισμού router).
Πώς σας φαίνεται?

What to say man...what to say....
- sandra
- Wow! Terabyte level
Δεν κατάλαβα. Μέχρι τις 31/1 ακόμα και εμείς που είχαμε κάνει πέρυσι?
Πείτε ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Έτσι έλεγε και για αναβάθμιση από 768 σε ένα 1Mbps πριν 2 μήνες περίπου αλλά ακόμα δεν έχω δει καμιά αναβάθμιση.
Επομένως μέχρι να δω στην πράξη την αναβάθμιση έχω κάποιες επιφυλάξεις.
(Αν και προσωπικά και με αυτή την ταχύτητα που έχω τώρα ευχαριστημένος είμαι.)
Επομένως μέχρι να δω στην πράξη την αναβάθμιση έχω κάποιες επιφυλάξεις.
(Αν και προσωπικά και με αυτή την ταχύτητα που έχω τώρα ευχαριστημένος είμαι.)
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...