DSL
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Re: DSL
@sandra: Η προσφορά ισχύει για όσους είχαν κάνει αίτηση (ή είχαν φοιτητικό internet) μέχρι 31/1. Άρα ΝΑΙ είσαι και συ μέσα!!!
@luke: Έτσι μου είχαν πει και μένα πριν από 1-2 μήνες. Αλλά τώρα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι οι ταχύτητες 768 και 1024 καταργούνται και η ελάχιστη ταχύτητα που μπορείς να έχεις σαν συνδρομητής της Otenet είναι τα 2048!!!
Δηλαδή θα τριπλασιαστεί σχεδόν!!! Και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως κίνηση δικιά μας! Αυτόματα...
Η αναβάθμηση θα γίνει σταδιακά μέσα σε τρεις μήνες.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για επιβεβαίωση (για τους άπιστους Θωμάδες!) πάρτε οι ίδιοι τηλέφωνο: 801 11 35555
@luke: Έτσι μου είχαν πει και μένα πριν από 1-2 μήνες. Αλλά τώρα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι οι ταχύτητες 768 και 1024 καταργούνται και η ελάχιστη ταχύτητα που μπορείς να έχεις σαν συνδρομητής της Otenet είναι τα 2048!!!
Δηλαδή θα τριπλασιαστεί σχεδόν!!! Και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως κίνηση δικιά μας! Αυτόματα...
Η αναβάθμηση θα γίνει σταδιακά μέσα σε τρεις μήνες.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για επιβεβαίωση (για τους άπιστους Θωμάδες!) πάρτε οι ίδιοι τηλέφωνο: 801 11 35555
What to say man...what to say....
Τελικά έγινε στη σύνδεσή μου η περιβόητη αναβάθμιση.
Παρ' όλα αυτά θα γκρινιάξω λίγο...
Χτες είχε διακοπεί το internet από τις 16:30 και μέχρι τα ξημερώματα δεν είχε επανέλθει. Τι στο καλό, πήγαν να κάνουν μια αναβάθμιση και χάλασε το δίκτυο; 
Ελπίζω το δίκτυο να παραμείνει σταθερό (χωρίς αποσυνδέσεις, κλπ) και με αυτή την νέα κατάσταση και κάποια προβλήματα που προέκυψαν να είναι μόνο για την αρχή. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό και ας υστερούμε λίγο σε ταχύτητα.
Αυτά...
Παρ' όλα αυτά θα γκρινιάξω λίγο...

Ελπίζω το δίκτυο να παραμείνει σταθερό (χωρίς αποσυνδέσεις, κλπ) και με αυτή την νέα κατάσταση και κάποια προβλήματα που προέκυψαν να είναι μόνο για την αρχή. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό και ας υστερούμε λίγο σε ταχύτητα.
Αυτά...
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Η αλήθεια είναι ότι έγινε αρκετά νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα. Στα 2 Mbps με πήγαν.
Μπορεί να είναι ηλίθια ερώτηση...Luke wrote:Η αλήθεια είναι ότι έγινε αρκετά νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα. Στα 2 Mbps με πήγαν.

Πως καταλαβαίνεις ότι η γραμμή σου αναβαθμίστηκε?
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
από την ταχύτητα με την οποία συγχρονίζεις.
Φαντάζομαι ότι έχεις router για να ρωτάς, οπότε ψάχνεις να βρεις κάποια σελίδα που να λέει ADSL Status
Φαντάζομαι ότι έχεις router για να ρωτάς, οπότε ψάχνεις να βρεις κάποια σελίδα που να λέει ADSL Status
Ναι.. router εχω.
Απλά έλεγα μήπως με ενημερώσει και με κανενα mail..
Θα κοιτάζω το DSL status μου!!
Απλά έλεγα μήπως με ενημερώσει και με κανενα mail..
Θα κοιτάζω το DSL status μου!!
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ναι υπάρχει 7 ποστ παραπάνω 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μόλις πήρα τηλέφωνο την Otenet και μου είπαν ότι όταν γίνει η αναβάθμηση στην γραμμή θα το καταλάβω, γιατί απλά δεν θα έχω internet για 1-2-3 μέρες...!!!

Κάπως έτσι έγινε και με τη δικιά μου αναβάθμιση. Γι' αυτό γκρίνιαξα παραπάνω.crash_override wrote:Μόλις πήρα τηλέφωνο την Otenet και μου είπαν ότι όταν γίνει η αναβάθμηση στην γραμμή θα το καταλάβω, γιατί απλά δεν θα έχω internet για 1-2-3 μέρες...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Γεια σας.
Και εγώ πριν από λίγο πήρα την otenet και μου είπαν ότι η σύνδεση μου θα αναβαθμιστεί αυτόματα αλλά δεν ξέρουν πότε! Μου είπαν ότι μπορεί να πάρει 1 μήνα μπορεί και 2!
Σκέφτομαι το εξής:
Έχω otenet φοιτητικό 768(2mbps στο μέλλον) και πληρώνω 10€ το μήνα
Πάγιο ΟΤΕ 35€. Σύνολο το δίμηνο 55€.
Μήπως είναι καλύτερα να φύγω από τον ΟΤΕ και να πάω είτε σε :
HOL double play με 21,90€ το μήνα-2μηνο-44€ ή
Forthnet adsl economy 25€ το μήνα
Βασικά αυτή που συμφέρει περισσότερο είναι η hol αλλά αξίζει να το ρισκάρεις ξέροντας ότι ένας φίλος μου έμεινε
χωρίς internet και τηλέφωνο 2 μήνες!
Τι λέτε?
Εν τω μεταξύ μου είπαν ότι θα μείνω χωρίς τηλέφωνο και internet το πολύ για μια μέρα επειδή δεν χρειάζεται να κάνω διακοπή του ΟΤΕ εκ των προτέρων. Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό...
Και εγώ πριν από λίγο πήρα την otenet και μου είπαν ότι η σύνδεση μου θα αναβαθμιστεί αυτόματα αλλά δεν ξέρουν πότε! Μου είπαν ότι μπορεί να πάρει 1 μήνα μπορεί και 2!
Σκέφτομαι το εξής:
Έχω otenet φοιτητικό 768(2mbps στο μέλλον) και πληρώνω 10€ το μήνα
Πάγιο ΟΤΕ 35€. Σύνολο το δίμηνο 55€.
Μήπως είναι καλύτερα να φύγω από τον ΟΤΕ και να πάω είτε σε :
HOL double play με 21,90€ το μήνα-2μηνο-44€ ή
Forthnet adsl economy 25€ το μήνα
Βασικά αυτή που συμφέρει περισσότερο είναι η hol αλλά αξίζει να το ρισκάρεις ξέροντας ότι ένας φίλος μου έμεινε
χωρίς internet και τηλέφωνο 2 μήνες!
Τι λέτε?
Εν τω μεταξύ μου είπαν ότι θα μείνω χωρίς τηλέφωνο και internet το πολύ για μια μέρα επειδή δεν χρειάζεται να κάνω διακοπή του ΟΤΕ εκ των προτέρων. Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Αν πάνε όλα καλά θα μείνεις χωρίς internet και τηλέφωνο για λίγες ώρες. Αν ζεις μόνος σου μην το σκέφτεσαι, μπορείς άνετα να πας σε hol ή forthnet.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- zweistein
- Wow! Terabyte level
sandra wrote:Ναι υπάρχει 7 ποστ παραπάνω
φτου...
εγώ περιμενα όλη μέρα χθες με την γραμμή κομμένη :Pxrokos wrote:Αν πάνε όλα καλά θα μείνεις χωρίς internet και τηλέφωνο για λίγες ώρες. Αν ζεις μόνος σου μην το σκέφτεσαι, μπορείς άνετα να πας σε hol ή forthnet.
κ όταν πηρα τηλ έτοιμος να βρήσω, ακούω μια γυναικία αγγελική φωνή (μνετα από 3 ώρες αναμονή) να λέει "ειναι γιατί το αναβαθμήσαμε στα 2Mbit" κ άλλαξα διάθεση

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μόλις μου αναβάθμισαν και εμένα την γραμμή!!! Α ρε πως κατεβάζει!!!!
- Bloody Mary
Σήμερα αναβαθμίστηκε και η δική μου γραμμή... Ευτυχώς δε μου κόπηκε καθόλου (ή μπορεί να κόπηκε την ώρα που έλλειπα από το σπίτι για λίγες ώρες) . Το θέμα είναι ότι πριν καμια ώρα με πέταγε πολλές φορές και μετά έπρεπε να ξαναμπω... Καμια φορά το απόγευμα με βγάζει 1-2 φορές, αλλά σήμερα το έκανε πολλές! Είχε κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα? Ευτυχώς τώρα σταμάτησε...(προς το παρόν?)
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Κι εμένα χτες το βράδυ με πέταξε 2-3 φορές αλλά κατά τα άλλα δεν φαίνεται γενικά να υπάρχει πρόβλημα.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Εμένα μου την αναβάθμισαν μέσα σε ένα μεσημέρι. Δεν ήμουν μπροστά βέβαια να δω αν κόπηκε καθόλου....
Δεν έχει κάνει καμία διακοπή μέχρι τώρα (να μην το γρουσουζέψω βέβαια...
)
Δεν έχει κάνει καμία διακοπή μέχρι τώρα (να μην το γρουσουζέψω βέβαια...

- Bloody Mary
Ψάχνοντας κάτι για το modem/router μου έπεσα στο εξής παλιό "θέμα" κάποιου φόρουμ.
Πιθανότατα πλέον να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, ποιός όμως το είχε πάρει χαμπάρι τότε?
πηγήΑπό φιλικό email που δέχθηκα μόλις τώρα, ενημερώθηκα για κάτι που αφορά όλους όσους :
α) έχουν κάνει αίτηση ενεργοποίησης,
β) έχουν ήδη λογαριασμό και
γ) τους έχει ήδη ενεργοποιηθεί η υπηρασία.
Αυτό για το οποίο ενημερώθηκα είναι ότι :
Εδώ και μερικές μέρες, έχει γίνες γνωστό πως το router PIRELLI που δίνει η εταιρία έχει τα εξής "προβληματάκια" :
1. Είναι κλειδωμένο και δεν έχει ο χρήστης admin access.
2. Συνέπεια του 1, δεν μπορείς να κάνεις PORT FORWARD,
δηλαδή δεν μπορείς να ανοίξεις θύρες προγραμμάτων επικοινωνίας p2p όπως UTorrentd Limewire e.t.c.
3. Εξαιτίας των 1 & 2 δεν μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες VoIP όπως :
Skype, VoipBuster SipDiscount, VoIPDiscount e.t.c.
4. Είναι ξεκλείδωτο το wireless network και φυσικά για τον ίδιο λόγο δεν μπορείς να μπεις και να το κλειδώσεις.
Είσαι δηλαδή η χαρά της γειτονιάς, αφού όλοι μπορουν να συνδεθουν μέσω εσού.
Σημαντικότερο όλων
5. Έχει ανοικτό το REMOTE ACCESS στην 8080 για να μπορεί ο υπάλληλος της ON να μπαίνει στο router σας όποτε κρίνει αυτός σκόπιμο.
Επειδή όμως το username & password είναι το ίδιο για όλους ON / ON, τότε μπορεί όποιος ξέρει την IP σας να μπει στο router σας
(δηλαδή να δει το τοπικό σας δίκτυο, τους κοινόχρηστους φακέλους σας, αλλά κυρίως να πάρει τον έλεγχο της σύνδεσής σας).
το καλυτερο δεν το ξερετε ακομα.....
Η on δεν σου επιτρεπει να αλλαξεις modem-router και επισης δεν σου δινει
(ακουσον-ακουσον) username και password!!!
Πιθανότατα πλέον να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, ποιός όμως το είχε πάρει χαμπάρι τότε?
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!