Το Skype δουλεύει και χωρίς να του ανοίξεις ports... και σιγά μην είχε την απήχηση που έχει αν δεν το έκανε.Master_ex wrote: 3. Εξαιτίας των 1 & 2 δεν μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες VoIP όπως :
Skype, VoipBuster SipDiscount, VoIPDiscount e.t.c.
DSL
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: DSL
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Στο φόρουμ που είδα τα παραπάνω κάποιος το είχε γράψει και αυτό αλλά είπα να μην ποστάρω όλα τα πόστςProxenos wrote:Το Skype δουλεύει και χωρίς να του ανοίξεις ports... και σιγά μην είχε την απήχηση που έχει αν δεν το έκανε.Master_ex wrote: 3. Εξαιτίας των 1 & 2 δεν μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες VoIP όπως :
Skype, VoipBuster SipDiscount, VoIPDiscount e.t.c.

http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά εδώ και κάποιες μέρες οι συνδρομητές 768 της forthnet αναβαθμίζονται σταδιακά στα 1024. Εμένα σήμερα έγινε η αναβάθμιση..Δε λέω, ευπρόσδεκτο, αλλά παρατηρώ αρκετές διακυμάνσεις στη ταχύτητα..Κατεβάζω απο καλούς servers(Microsoft,rapishare), και απο τα 80Kb/Sec πάω στα 105Kb/Sec, και αντιστρόφως. Με την παλιά ταχύτητα ήμουν σταθερά στα 75-80Kb/Sec
Τι να φταίει αραγε?
Τι να φταίει αραγε?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- gasparosoft
- Gbyte level
Κάνε υπομονή μία με 2 μέρες..Εμένα η forthnet από 1mbit μου το πήγε 4 και τιςβ πρώτες 2 μέρες κατέβαζα με 100 ενώ τώρα από 400-500...
- Proxenos
- Gbyte level
Ρίξτε ένα γενικό reset στη σύνδεση μετά την αναβάθμιση: βγάλτε όλα τα καλώδια - ειδικά αυτό από την τηλεφωνική πρίζα - και επανεκκινήστε modem, router και τα συναφή.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Εγώ που έχω usb modem, δεν αλλάζει τίποτα..
To κακό σήμερα είναι ότι όχι μόνο "παίζουν" πολύ οι ταχύτητες, αλλά έχω και πολλά disconnect. Δηλαδή πέφτει όλη η γραμμή και πρέπει να συγχρονίσει ξανά το modem..Τέτοια να κάνουν και έφυγα για άλλο provider(η otenet μάλιστα δίνει 2mbps φοιτητικό στην ίδια τιμή με το 1 της 4net!!)
|----------------------------------|
edit:Τώρα κατεβάζω με τη συγκλονιστική ταχύτητα των 18 kb/sec. Προς τη δόξα(και το dial-up) τραβάμε..
To κακό σήμερα είναι ότι όχι μόνο "παίζουν" πολύ οι ταχύτητες, αλλά έχω και πολλά disconnect. Δηλαδή πέφτει όλη η γραμμή και πρέπει να συγχρονίσει ξανά το modem..Τέτοια να κάνουν και έφυγα για άλλο provider(η otenet μάλιστα δίνει 2mbps φοιτητικό στην ίδια τιμή με το 1 της 4net!!)
|----------------------------------|
edit:Τώρα κατεβάζω με τη συγκλονιστική ταχύτητα των 18 kb/sec. Προς τη δόξα(και το dial-up) τραβάμε..

Last edited by emperormario on Tue Apr 08, 2008 11:43 pm, edited 4 times in total.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Αν πάρεις φοιτητικό της Otenet καλύτερα να βάλεις στα 8mbps. Υπάρχει ελάχιστη διαφορά από θέμα τιμής...
2mbps -----> 11,90 ευρώ
8mbps -----> 15,90 ευρώ
Βέβαια εσύ αποφασίζεις!!!
2mbps -----> 11,90 ευρώ
8mbps -----> 15,90 ευρώ
What to say man...what to say....
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
Πάντως μετά τις αναβαθμίσεις της Οτενετ κι εγώ τα ίδια ακριβώς προβλήματα είχα... Οπότε ας ελπίσουμε ότι θα "στρώσει" γιατί με τα προβληματα της γραφειοκρατιας της οτενετ και να το τολμήσεις, θα μείνεις μήνα(-ες) χωρίς ιντερνετ... 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Connx πολύ γνωστός μου πήρε εδώ και μια βδομάδα, το "conn-x 4096/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου" και πιάνει 70-80 kb/sec και κάποια τυχαία δευτερόλεπτα κάνει και 105.crash_override wrote:Αν πάρεις φοιτητικό της Otenet καλύτερα να βάλεις στα 8mbps. Υπάρχει ελάχιστη διαφορά από θέμα τιμής...
2mbps -----> 11,90 ευρώ
8mbps -----> 15,90 ευρώ
- gasparosoft
- Gbyte level
Εγώ πάλι προτείνω μόνο forthnet...Έχω εδώ και 1 χρόνο και ούτε μία αποσύνδεση..Από 1 μου το πήγαν 4 και πλεον κατεβάζω με 400-500...Μπορεί η υποστήριξη να είναι άστα να πάνε αλλά από θέμα ιντερνετ είμαι πολύ ικανοποιημένος..
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Αν πεσεις σε καλο υπαλληλο.Μου εχει τυχει να παρω και να πεσω σε ασχετο που το μονο που ελεγε ηταν "ναι","θα δειξει".Κατα τα αλλα αποσυνδεσεις μονο στην αρχη ειχα τωρα εχει στρωσει καπως το θεμα...~~Wind~~ wrote:δεν ειναι τοσο χαλια απο υποστιριξη τελικα.
ναι, περιμενεις κανα 20-40' αλλα οταν απαντησουν κανουν δουλεια.
τουλαχιστον σε μενα που πηρα για φιλο που ειχε προβλημα ετσι ηταν..
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Έχω HOL double play και η κυρία εταιρία που λέει πως της χρωστάω 60 ευρώ από παλιά. Άκουσον Άκουσον απάντηση, από παλιά
Μου έστειλαν την καρτέλα μου και φαίνεται σα να μην έχω πληρώσει 3 μήνες (το αποκλείω).
Εδώ και 2 μήνες δεν βγάζω άκρη.
Έχω ένα χαρτί που έλεγε "για να εξοφλήσετε καταθέστε τόσα χρήματα στην τράπεζα", πήγα τα κατέθεσα (έχω και την απόδειξη από την τράπεζα).
Η απάντησή τους είναι η ακόλουθη:
"Τότε δεν χρησιμοποιούσαμε πολύ καλό σύστημα billing και δεν είχε υπολογίσει πως εσείς είχατε άλλα 60 ευρώ οφειλές."
Τι να κάνω? Λέω να τα πληρώσω να τελειώνουμε. Πιο πολλά έχω πληρώσει περιμένοντας στην αναμονή και καλμάροντας τα νεύρα μου.
Μου έστειλαν την καρτέλα μου και φαίνεται σα να μην έχω πληρώσει 3 μήνες (το αποκλείω).
Εδώ και 2 μήνες δεν βγάζω άκρη.
Έχω ένα χαρτί που έλεγε "για να εξοφλήσετε καταθέστε τόσα χρήματα στην τράπεζα", πήγα τα κατέθεσα (έχω και την απόδειξη από την τράπεζα).
Η απάντησή τους είναι η ακόλουθη:
"Τότε δεν χρησιμοποιούσαμε πολύ καλό σύστημα billing και δεν είχε υπολογίσει πως εσείς είχατε άλλα 60 ευρώ οφειλές."
Τι να κάνω? Λέω να τα πληρώσω να τελειώνουμε. Πιο πολλά έχω πληρώσει περιμένοντας στην αναμονή και καλμάροντας τα νεύρα μου.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Μηπως ειχες απενεργοποιησει καποια στιγμη την υπηρεσια?Ρωταω γτ ξερω περιπτωσεις που χανονται τα φαξ απενεργοποιησης και ο πελατης συνεχιζει να χρεωνεται κανονικα.Αν δν ειναι ετσι στη θεση σου θα το τραβαγα στα ακρα το θεμα.
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Θα το ξαναπώ και θα τo ξαναλέω: Quick and dirty, αυτή είναι η τακτική τους.
Σε ό,τι αφορά τεχνική υποστήριξη, οι πάροχοι είναι ακόμη από απαράδεκτοι έως τραγικοί - με εξαίρεση κάποιους φιλότιμους υπαλλήλους και καλούς τεχνικούς (δεν αρκεί το ένα, χρειάζονται και τα δύο) που το "παλεύουν", μέχρι να βαρεθούν κι αυτοί να "χαλάνε την πιάτσα"...
Τι πάει να πει "περίμενα 40' στην αναμονή αλλά τελικά κάτι έγινε"; Αργόσχολοι ή ραγιάδες είμαστε; Χάρη τους ζητάμε; ...και όσο περιμένουμε στην αναμονή ακούμε (ελεεινής αισθητικής) διαφημίσεις τους, θέλουμε δεν θέλουμε!
Δ. Γκρ.
Σε ό,τι αφορά τεχνική υποστήριξη, οι πάροχοι είναι ακόμη από απαράδεκτοι έως τραγικοί - με εξαίρεση κάποιους φιλότιμους υπαλλήλους και καλούς τεχνικούς (δεν αρκεί το ένα, χρειάζονται και τα δύο) που το "παλεύουν", μέχρι να βαρεθούν κι αυτοί να "χαλάνε την πιάτσα"...
Τι πάει να πει "περίμενα 40' στην αναμονή αλλά τελικά κάτι έγινε"; Αργόσχολοι ή ραγιάδες είμαστε; Χάρη τους ζητάμε; ...και όσο περιμένουμε στην αναμονή ακούμε (ελεεινής αισθητικής) διαφημίσεις τους, θέλουμε δεν θέλουμε!

Δ. Γκρ.
- Sreak
- Venus Project Founder
Δεν έκανα απενεργοποίηση. Το θυμήθηκαν μετά από ένα χρόνο πως απο ΠΑΛΙΑ τους χρωστούσα λεφτά.ultimate_aektzis wrote:Μηπως ειχες απενεργοποιησει καποια στιγμη την υπηρεσια?Ρωταω γτ ξερω περιπτωσεις που χανονται τα φαξ απενεργοποιησης και ο πελατης συνεχιζει να χρεωνεται κανονικα.Αν δν ειναι ετσι στη θεση σου θα το τραβαγα στα ακρα το θεμα.
Στην αρχή ζητάγαν 16Ευρώ μετά 30 και τώρα 60. Ότι νάναι.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Μήπως σε χρεώνουν επιπλέον, με το πέρας του χρόνου, λόγω "καθυστέρησης" αποπληρωμής;
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Sreak
- Venus Project Founder
Όχι. Στην αρχή τα 16 ευρώ ήταν για άλλη αιτία που παραδέχτηκαν πως έκαναν λάθος.TaRaNTuLa wrote:Μήπως σε χρεώνουν επιπλέον, με το πέρας του χρόνου, λόγω "καθυστέρησης" αποπληρωμής;
Τώρα είναι για άλλη αιτία. Είναι αδύνατον όμως να κρατάω όλες τις αποδείξεις 3 ετών...
Πόσο παλιά; Παίζει ρόλο γιατί μπορεί να καλύπτεσαι και νομικά για να μην τα πληρώσεις.Sreak wrote:Έχω HOL double play και η κυρία εταιρία που λέει πως της χρωστάω 60 ευρώ από παλιά. Άκουσον Άκουσον απάντηση, από παλιά
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!