eddiedimitris wrote:Λοιπόν όσον αφορά τον συναγερμό το Zisto δεν σου εγγυαται οτι θα δουλέψει!Και αυτο γιατί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν εχεις τηλέφωνο!!Ρωτηστε το στην εξυπηρέτηση πελατών και θα δείτε ότι έχω δίκιο.
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος το τηλέφωνο
δουλεύει. Ας το λήξουμε αυτό.
Γνωρίζω προσωπικά 2 άτομα που έχουν Zisto (το κανονικό, όχι το pre-Zisto στο 1 Mbps) και το μαρτυρούν αυτό, το ίδιο και περισσότερα από 100 μέλη του adslgr (το οποίο παρακολουθώ συστηματικά) που έχουν ενεργοποιηθεί, το λέει και
ο χρήστης του Venus redlabel, κι όμως εσείς που δεν έχετε καν την υπηρεσία έχετε ντε και καλά (φράση της γιαγιάς μου, δεν ελπίζω να την καταλαβαίνουν όλοι) δίκιο.
Argi wrote:offtopic: lewton, δεν γράφω σαν τον Ευαγγελάτο, απλά λέω την αλήθεια. Δεν τυχαίνει να τον παρακολουθώ. Δεν ξέρω τι σου τον θύμισε αλλά όπως και να΄χει δεν μπορείς να μου επιβάλεις το πως θα μιλάω εφόσον τηρώ τους κανόνες του venus. Εδώ εσύ άνοιξες thread που θυμίζει ρεκλάμα της κακιάς ώρας. ( eddiedimitris++ )
Δεν προσπάθησα να σου
επιβάλω το πώς θα γράφεις, σου το
ζήτησα , και ζητάω συγνώμη για αυτό εφόσον σε ενόχλησε.
Αν νομίζεις ότι άνοιξα το θέμα για να διαφημίσω το προϊόν, μπορείς να το αναφέρεις στους διαχειριστές του forum.
Είναι όμως ενοχλητικό να επιτίθεσαι σε εμένα για τα προβλήματα της εταιρίας και τη
λάθος επιλογή του φίλου σου.
Συγνώμη που θέλησα να ενημερώσω τα μέλη του Venus για κάτι που θεώρησα ενδιαφέρον.
Argi wrote:Στο θέμα μας τώρα,
οι υπάλληλοι που μου είπαν αυτά που λέω ήταν της Tellas και όχι της Vivodi. Δεν μπέρδεψα τίποτα. Τώρα το να μην ξέρουν τι μου λένε το θεωρώ λίγο χλωμό.
Γιατί, ήταν η πρώτη φορά που υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου δεν ξέρει τι λέει;
Γιατί δε μπορείς απλά να δεχτείς ότι σου είπανε κοτσάνα; Δεν κατηγορεί κανείς εσένα για αυτό, και δε θα μειωθεί η υπόληψή σου. Ίσα ίσα, το να επιμένεις κόντρα στις μαρτυρίες χρηστών (όπως έγραψα και στον eddiedimitris) είναι που πλήττει την αξιοπιστία σου ως ομιλητή.
Argi wrote:Αυτό με το μεταβατικό στάδιο που λέτε παραπάνω μου θυμίζει τη μπύρα Μύθος, που είχαμε πήξει στις διαφήμισεις και δεν ήταν διαθέσιμη στα μαγαζιά.
Συμφωνώ απόλυτα ότι ήταν απαράδεκτη εκ μέρους της εταιρίας η επινόηση αυτού του pre-Zisto, η οποία έγινε μόνο και μόνο για να δένει κόσμο με συμβόλαιο πριν τον καλύψουν άλλοι ανταγωνιστές της. Θα έπρεπε ο κόσμος να προσέξει λίγο περισσότερο τι υπογράφει.
Ελπίζω να μην με κατηγορείς
και για αυτό.
ΥΓ. Εφόσον δεν παρακολουθείς τον Ευαγγελάτο πώς ξέρεις ότι δεν γράφεις σαν αυτόν;