Καρτοκινητή?
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Re: Καρτοκινητή?
Δηλαδή τα 1500 γίναν 600?klein τότε... 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- *Natasa*
- Mbyte level
Τότε το ίδιο προσφέρει και η WIND τώρα, non?[/quote][/spoiler]MpoMp wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Δεν ξέρω, για να το λες, θα ισχύει! Κι η Q που με δελεάζει τώρα, στην WIND είναι, εξάλλου![/quote]
Problem solved

Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
Τι klein λέει αυτός ρε?ja_the_invincible wrote:Δηλαδή τα 1500 γίναν 600?klein τότε...

Πριν: 1500+1500 με 5 ευρώ το μήνα (τα οποία σου έμεναν για κάρτα!)
Τώρα: Για να έχεις και λεπτά και μηνύματα, minimum χρέωση 7 ευρώ και δε σου μένει υπόλοιπο!
MpoMp wrote: Βάζεις 5 ευρώ κάρτα, διαλέγεις 300 sms ή λεπτά από το reload it.
Βάζεις 10 ευρώ κάρτα έχεις 600 λεπτά αυτόματα.
Βάζεις 20 ευρώ κάρτα έχεις 1200 λεπτά και 1200 sms αυτόματα.
Από εκεί και πέρα αν θες να βάλεις μόνος τα 1200 sms και λεπτά, πληρώνεις 7 ευρουλάκια τον μήνα (http://www.whatsup.gr/services/call-them-all-plus).
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Καλά ντε μην δαγκώνεις.Νόμιζα ότι έχεις 600 σμσ & λεπτά με κάθε ανανέωση από τα 1500.ΠοοοοMpoMp wrote:Τι klein λέει αυτός ρε?ja_the_invincible wrote:Δηλαδή τα 1500 γίναν 600?klein τότε...![]()

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Για 'σένα κάνω έτσι.ja_the_invincible wrote:Καλά ντε μην δαγκώνεις.Νόμιζα ότι έχεις 600 σμσ & λεπτά με κάθε ανανέωση από τα 1500.ΠοοοοMpoMp wrote:Τι klein λέει αυτός ρε?ja_the_invincible wrote:Δηλαδή τα 1500 γίναν 600?klein τότε...![]()

MpoMp @ Discord
- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Για να ανακεφαλαιώσουμε επειδή δεν παρακολουθώ απ'την αρχή...τι δίνει πλέον το Whats Up με μία ανανέωση το μήνα (χωρίς επιπλέον χρέωση) αντί για 1500+1500; Και η ανανέωση αυτή έχει κατώτατο όριο ή μπορεί να είναι οποιουδήποτε ποσού;
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πάντως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον MpoMp(και ας μην έχω σπιτικό στον planet venus). Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πάρει πρέφα για το τι γίνεται.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
θα ετρωγες την πρωτη καρτα σου και θα το καταλαβαινεςnecrofear_13 wrote:Πάντως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον MpoMp(και ας μην έχω σπιτικό στον κόσμο του venus). Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πάρει πρέφα για το τι γίνεται.
βασικα πρεπει να ευχαριστησουμε τον μπομπ μονο για ενα λογο : καταφερε να κανει βαλει σε πολλ καμια 50αρια ψηφους οταν σε σοβαροτερα θεματα δεν μαζευονται τοσοι με τιποτα

- photisd
- Mbyte level
παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ με την cosmote και το whatsup δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε εδώ στην Αθήνα ούτε στο χωριό μου στη Λακωνία.. Ήμουν και είμαι ικανοποιημένος!
Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το 13 λεπτά/μήνυμα και το ότι έκοψαν την προσφορά πλέον..
Όμως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, αυτοί βλέπουν ποιος χρήστης χαλάει και τι... Αν είδαν ότι η πολύ καλή προσφορά που είχαν ναι μεν έφερε πολλούς πελάτες αλλά αυτοί δεν αξιοποιούσαν ούτε τα λεπτά ούτε τα μηνύματα και οικονομικά δεν τους συνέφερε? Ή αν παρατήρησαν το αντίθετο και ότι λόγω μεγάλης χρήσης υπήρχε πρόβλημα στο δίκτυο?? Τεσπα το θέμα είναι να δούμε τώρα τι θα κάνουμε, αν και εγώ δεν τα εξαντλούσα όλα, οπότε και δε με πολυαπασχολεί ότι πλέον θα έχω τα μισά λεπτά...
Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το 13 λεπτά/μήνυμα και το ότι έκοψαν την προσφορά πλέον..
Όμως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, αυτοί βλέπουν ποιος χρήστης χαλάει και τι... Αν είδαν ότι η πολύ καλή προσφορά που είχαν ναι μεν έφερε πολλούς πελάτες αλλά αυτοί δεν αξιοποιούσαν ούτε τα λεπτά ούτε τα μηνύματα και οικονομικά δεν τους συνέφερε? Ή αν παρατήρησαν το αντίθετο και ότι λόγω μεγάλης χρήσης υπήρχε πρόβλημα στο δίκτυο?? Τεσπα το θέμα είναι να δούμε τώρα τι θα κάνουμε, αν και εγώ δεν τα εξαντλούσα όλα, οπότε και δε με πολυαπασχολεί ότι πλέον θα έχω τα μισά λεπτά...
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΠΕΣ;
εννοεις 10πλο mms?

εννοεις 10πλο mms?
- photisd
- Mbyte level
8 λεπτά προς cosmote (- whatsup) και 13 προς άλλες εταιρείς αν έχω παρατηρήσει καλάchriskin wrote:ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΠΕΣ;![]()
![]()
![]()
![]()
εννοεις 10πλο mms?
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ναι το καταλαβα απλα μου πηρε λιγο για να ξεπερασω το αρχικο σοκ.
ελπιζω να μην πληρωνουμε κι εμεις (της κοκκινης) τοσα, αλλιως δεν ξαναστελνω σε κοσμο εκτος vodafone
.
να παει να ^%$&* που θελει να δωσω μιαμιση τσιχλα για να πει ενα "ελα στην αποθηκη μου για να βαρεσουμε καμια ενεση" (η ο,τι αλλο γραφει κανεις σε ενα sms τελος παντων)
ελπιζω να μην πληρωνουμε κι εμεις (της κοκκινης) τοσα, αλλιως δεν ξαναστελνω σε κοσμο εκτος vodafone

να παει να ^%$&* που θελει να δωσω μιαμιση τσιχλα για να πει ενα "ελα στην αποθηκη μου για να βαρεσουμε καμια ενεση" (η ο,τι αλλο γραφει κανεις σε ενα sms τελος παντων)
@miv
Τώρα: Για να έχεις και λεπτά και μηνύματα, minimum χρέωση 7 ευρώ και δε σου μένει υπόλοιπο!
@necrofear_13, chriskin
Παρακαλώ. Μην επαναπαύεσαι necro, θα υπάρξει συνέχεια...

Ή πιο απλά:Loner wrote:What's Up Ανακεφαλαίωση 1!
Για να μιλάς δωρεάν με όλο τον κόσμο του What’s Up έχεις τις παρακάτω επιλογές:
- Call them all 600 για 600’ με 5€
- Call them all Plus για 1200’ & 1200 sms με 7€
Με τη νέα προσφορά με κάθε ανανέωση:
- 10€ έχεις ΔΩΡΕΑΝ ένα Call Them All 600
- από 20€ και πάνω έχεις ΔΩΡΕΑΝ ένα Call Them All Plus
Επίσης με κάθε ανανέωση 5€ μπορείς να έχεις στο Reload It 300’ ή 300 SMS προς What’s Up για 1 μήνα.What's Up Ανακεφαλαίωση 2! Πώς να περάσεις τον μήνα;
Με μια ανανέωση 10€ έχεις με τη νέα προσφορά δωρεάν 600’. Αγοράζεις και ένα πακέτο Call Them All Plus με 7€ και έχεις επιπλέον 1200’ & 1200 sms. Παίζεις και στο Reload it όπου όλοι μπορούν να επιλέξουν 300 sms. Έτσι συνολικά έχεις 1800’ & 1500 SMS.
Θέλεις να βάλεις κάρτα 5€; Παίζεις στο Reload it και επιλέγεις ανάμεσα σε 300’ ή 300 sms.
Ηθικό δίδαγμα:MpoMp wrote:Βάζεις 5 ευρώ κάρτα, διαλέγεις 300 sms ή λεπτά από το reload it.
Βάζεις 10 ευρώ κάρτα έχεις 600 λεπτά αυτόματα.
Βάζεις 20 ευρώ κάρτα έχεις 1200 λεπτά και 1200 sms αυτόματα.
Από εκεί και πέρα αν θες να βάλεις μόνος τα 1200 sms και λεπτά, πληρώνεις 7 ευρουλάκια τον μήνα (http://www.whatsup.gr/services/call-them-all-plus).
Δηλαδή σε λίγο θα σε βάλουν να λύνεις και πολυώνυμα Taylor για να διαλέξεις τι προσφορά θα βάλεις και μετά θα τους πληρώνεις κι από πάνω.
@necrofear_13, chriskin
Παρακαλώ. Μην επαναπαύεσαι necro, θα υπάρξει συνέχεια...

MpoMp @ Discord
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Aπλές, καθημερινές, σταράτες κουβέντες που όλοι αναταλάσσουμε καθημερινά!chriskin wrote: να παει να ^%$&* που θελει να δωσω μιαμιση τσιχλα για να πει ενα "ελα στην αποθηκη μου για να βαρεσουμε καμια ενεση" (η ο,τι αλλο γραφει κανεις σε ενα sms τελος παντων)

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Ωραίο thread! Θα μιλήσω με την υπόλοιπη ΑΗΔη.τ.Σ για να το "αναβαθμίσουμε" και να το πάμε μάλλον στα Δίκτυα - Ιnternet αφού προσαρμοστεί κατάλληλα ο τίτλος να περιέχει και την Κινητή...
Χαχαχα σωστά, κι αυτό ένα δίκτυο είναι! Αλλά θα πρέπει να αλλάξει το sub-forum όνομα, να περιλαμβάνει πάσης φύσεως δίκτυα!Zifnab wrote:Ωραίο thread! Θα μιλήσω με την υπόλοιπη ΑΗΔη.τ.Σ για να το "αναβαθμίσουμε" και να το πάμε μάλλον στα Δίκτυα - Ιnternet αφού προσαρμοστεί κατάλληλα ο τίτλος να περιέχει και την Κινητή...

MpoMp @ Discord
μολις εβαλα καρτα και ειναι σιγουρο : η vodafone συνεχιζει να εχει τα 1500.
5 ευρα, χωρις παραπανω χρεωση -- > 1500 λεπτα 1500 σμσ 100 μβ η 100σμσ προς ολους
μου εστειλε και μηνυμα οτι θα ισχυει μεχρι τον ιουνιο
come to the dark side :D
5 ευρα, χωρις παραπανω χρεωση -- > 1500 λεπτα 1500 σμσ 100 μβ η 100σμσ προς ολους

Το μόνο που μένει είναι να ρωτήσω την παρέα μου αν προτιμούν να πάμε Q ή CU.
MpoMp @ Discord
- Loner
- Venus Former Team Member
Τα 300 δωρεάν sms παίζει να μου φτάσουν εμένα,αν μείνουν όλοι σε wu...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Άμα είχε και 300 λεπτά δεν θα ήταν τόσο σοβαρό το θέμα.Loner wrote:Τα 300 δωρεάν sms παίζει να μου φτάσουν εμένα,αν μείνουν όλοι σε wu...
MpoMp @ Discord
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Ώπα, με 5€ ανανέωση έχεις 1500+1500 μόνο προς cu..Απο 10€ και πάνω ισχύει το προς όλους (cu+ ala carte + συνδεσεις vodafone δηλαδη)chriskin wrote:μολις εβαλα καρτα και ειναι σιγουρο : η vodafone συνεχιζει να εχει τα 1500.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
MpoMp wrote:Άμα είχε και 300 λεπτά δεν θα ήταν τόσο σοβαρό το θέμα.Loner wrote:Τα 300 δωρεάν sms παίζει να μου φτάσουν εμένα,αν μείνουν όλοι σε wu...
Έχει με τον κωδικό που σου έρχεται όταν κάνεις ανανέωση κάρτας και τον βάζεις στο reload it