Tellas Zisto: κόψτε τον ΟΤΕ και αποκτήστε 4Mbps με 30e/μήνα!

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Tue Apr 03, 2007 7:56 pm

Μέχρι σήμερα, 14 μέρες μετά την αναφορά της βλάβης (δυσλειτουργία smtp server και αδυναμία αποστολής emails), η TELLAS δεν μπορεί (ή δεν έχει προλάβει...) να την επιλύσει. Η υπομονή μου δοκιμάζεται...

Δ. Γκρ.
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc
Post by Sergeant_Eikosaris » Tue Apr 03, 2007 9:10 pm

Το είχα ξαναναφέρει στο παρελθόν.Ένας φίλος μου έχει κάνει αίτηση στην vivodi και όπου νάναι κλέινει το 3μηνο!!!Του έχουν πεί ότι εχει βλάβη ο κόμβος και τον κάνουν μπαλάκι στον ΟΤΕ και πάλι πίσω.Εκτός αυτού μου είπε οτι περιμένει κάθε φορά στην αναμονή πάνω απο 30 λεπτά.Μπορεί να αλλάξει ISP αφού κάνει την αίτηση??
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Apr 04, 2007 10:12 pm

Εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθεί ότι ώρα θέλει την ακυρώνει.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Thu Apr 05, 2007 12:18 am

Όχι μόνο να το ακυρώσει μπορεί, αλλά να τους τραβήξει και μια καταγγελία, αν και δεν πρόκειται να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Οι ευθύνες χάνονται κάπου ανάμεσα στον ISP και τον ΟΤΕ.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu Apr 05, 2007 3:52 pm

Καταγγελία δε χρειάζεται να κάνει εφόσον δε θα υπάρξει πρόβλημα με την ακύρωση της αίτησης. Οι καταγγελίες απλώς προστίθενται στο σωρό και λαμβάνονται υπόψη μετά από μήνες όπου και βγαίνει η ΕΕΤΤ και ανακοινώνει ότι έχει σωρεία καταγγελιών. Βέβαια μετά από την αξιολόγηση κάθε καταγγελίας και την επικοινωνία με τον καταναλωτή γίνεται και η γνωστοποίηση της στην καταγγελόμενη εταιρεία.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
TELLAS ZISTO συνέχεια...

Post by redlabel » Fri Apr 27, 2007 5:18 pm

Η "ιστορία" με την TELLAS και το ZΙSTO συνεχίζεται. Έχουμε και λέμε:

[1]. Η αδυναμία του smtp server της TELLAS να διαβιβάσει, με αξιόπιστο τρόπο, τα emails μου παραμένει για 5η βδομάδα... Η αρμόδια υπηρεσία της TELLAS απλώς δεν μπορεί να βρει λύση. Δεν τους πρότεινα να κάνουν ευχέλαιο, γιατί υποθέτω ότι θα το δοκίμασαν κι αυτό.

[2]. H αναβάθμιση της γραμμής μου στα 4Μpbs (από 1Μbps που υποτίθεται ότι είναι τώρα) μου είχαν πεί ότι θα γινόταν το Μάη. Σήμερα έμαθα (αφού ρώτησα, με δική μου πρωτοβουλία) ότι προγραμματίζεται να γίνει στα τέλη Ιουλίου...

[3]. Πριν από 15 μέρες ζήτησα να γίνει πίστωση (έκπτωση) κάποιου ποσού στο λογαριασμό μου, λόγω της αδυναμίας της εταιρείας να μου προσφέρει τις υπηρεσίες που υποσχέθηκε (συμβατικά). Περιμένω τον επόμενο λογαριασμό, για να δω τι θα γίνει.

Συνεχίζω νάμαι πελάτης της TELLAS, περισσότερο από περιέργεια για το τι θα γίνει στη συνέχεια...

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Εννοείται ότι έχω βρει λύση για να στέλνω τα emails μου με αξιόπιστο τρόπο, χωρίς τον smtp.tellas.gr
Last edited by redlabel on Fri Apr 27, 2007 7:46 pm, edited 1 time in total.
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Re: TELLAS ZISTO συνέχεια...

Post by HdkiLLeR » Fri Apr 27, 2007 6:18 pm

redlabel wrote: [2]. H αναβάθμιση της γραμμής μου στα 4Gpbs (από 1Gbps που υποτίθεται ότι είναι τώρα) μου είχαν πεί ότι θα γινόταν το Μάη. Σήμερα έμαθα (αφού ρώτησα, με δική μου πρωτοβουλία) ότι προγραμματίζεται να γίνει στα τέλη Ιουλίου...
Έχω την εντύπωση ότι είναι 4Μbps γιατί για Gbit@home μόνο στην Γαλλία και στην Σουηδία παίζει :) :).
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: TELLAS ZISTO συνέχεια...

Post by redlabel » Fri Apr 27, 2007 7:47 pm

HdkiLLeR wrote:
redlabel wrote: [2]. H αναβάθμιση της γραμμής μου στα 4Gpbs (από 1Gbps που υποτίθεται ότι είναι τώρα) μου είχαν πεί ότι θα γινόταν το Μάη. Σήμερα έμαθα (αφού ρώτησα, με δική μου πρωτοβουλία) ότι προγραμματίζεται να γίνει στα τέλη Ιουλίου...
Έχω την εντύπωση ότι είναι 4Μbps γιατί για Gbit@home μόνο στην Γαλλία και στην Σουηδία παίζει :) :).
Σαν να βλέπω "μπροστά" μου φαίνεται, πολύ "μπροστά"...

Δ. Γκρ.
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Sat Apr 28, 2007 12:45 pm

Έχω την εντύπωση ότι είναι 4Μbps γιατί για Gbit@home μόνο στην Γαλλία και στην Σουηδία παίζει Smile Smile.
Όπως είχε πει και ο κ Γκρίτζαλης πηγαίνουμε στο εξωτερικό για να δουμε το μέλλον όπου εκεί είναι παρόν
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”