Καρτοκινητή?

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.

Πού είναι το κινητό σας?

Στα σκουπίδια
4
6%
Vodafone
9
13%
Vodafone (CU)
12
17%
Wind
6
8%
Wind (Q)
2
3%
Cosmote
2
3%
Cosmote (What's Up)
36
51%
Cosmote (Frog)
0
No votes
Άλλο
0
No votes

Total votes: 71
MpoMp
Venus Former Team Member

Re: Καρτοκινητή?

Post by MpoMp » Wed Feb 02, 2011 10:36 pm

kokosteo wrote:
MpoMp wrote:
Loner wrote:Τα 300 δωρεάν sms παίζει να μου φτάσουν εμένα,αν μείνουν όλοι σε wu...
Άμα είχε και 300 λεπτά δεν θα ήταν τόσο σοβαρό το θέμα.

Έχει με τον κωδικό που σου έρχεται όταν κάνεις ανανέωση κάρτας και τον βάζεις στο reload it ;)
Εννοώ να είχε και sms και λεπτά. Όχι μόνο ένα από τα δύο.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
SlfTh3Chl3f
bit level
bit level
Academic status: 1st year

Post by SlfTh3Chl3f » Thu Feb 03, 2011 1:54 am

chriskin wrote:μολις εβαλα καρτα και ειναι σιγουρο : η vodafone συνεχιζει να εχει τα 1500.
5 ευρα, χωρις παραπανω χρεωση -- > 1500 λεπτα 1500 σμσ 100 μβ η 100σμσ προς ολους
μου εστειλε και μηνυμα οτι θα ισχυει μεχρι τον ιουνιο :)

come to the dark side :D
Επειδή έχω κι εγώ vodafone θέλω να σε ρωτήσω πως ενεργοποιώ τα 100sms ;
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Αν και το άβαταρ σου δε σου δίνει και πολύ φερεγγυότητα στο παρόν ποστ :lol:
Btw έχετε γνωρίσει ποτέ άτομο που να έχει frog;
Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον,δεν είναι ψέμματα.

Όμορφος κόσμος, κανέλα και δυόσμος
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Feb 03, 2011 2:14 am

χαχαχαχαχα κι εγω ειχα αυτην την απορια
δεν πρεπει να υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ συνδρομητης frog εκει εξω. εχω μιλησει με πολυ κοσμο, Κανεις δεν εχει. ενας ειχε μονο καααααποτε αλλα εφυγε.

οσο για τα 100 sms η 100 mb πας μια βολτα απο εδω
http://www.vodafonecu.gr/gr/choose-bonus/

(το avatar δεν εχει απολυτο αδικο - ειναι σχεση αγαπης/μισους)
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Thu Feb 03, 2011 10:39 am

ποιοι 2 είπαν στα σκουπίδια? :lol: :lol:

αν όντως δεν έχουν κινητό τους συγχαίρω :smt023
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Feb 03, 2011 10:44 am

Το reload it για μια βδομαδα δεν ειναι μονο? :???:
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Thu Feb 03, 2011 11:11 am

Ναι,στέλνουν και μια υπενθύμιση νομίζω όταν τελειώνει... Κέρδισα 2 εισιτήρια για village cinemas προχτές :-D
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Thu Feb 03, 2011 1:23 pm

ultimate_aektzis wrote:Το reload it για μια βδομαδα δεν ειναι μονο? :???:
Μέχρι τέλος Ιανουαρίου έτσι ήταν. Από Φεβρουάριο:
http://www.whatsup.gr/ wrote: Με τη νέα προσφορά με κάθε ανανέωση:
- 10€ έχεις ΔΩΡΕΑΝ ένα Call Them All 600
- από 20€ και πάνω έχεις ΔΩΡΕΑΝ ένα Call Them All Plus
Επίσης με κάθε ανανέωση 5€ μπορείς να έχεις στο Reload It 300’ ή 300 SMS προς What’s Up για 1 μήνα.
Δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα αυτό (έβαλα κι εγώ κάρτα στις 31 που ίσχυε η προηγούμενη προσφορά).
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Feb 03, 2011 7:35 pm

Α ωραια τοτε.Αν τα εδινε και πακετο ακομα καλυτερα.Μην σου πω οτι και αυτα πολλα ειναι. :-p
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Fri Feb 04, 2011 7:56 pm

Παιδια,μια ψιλοασχετη ερωτηση...εχω συνδεση vodafone και μπαινω internet οποτε βρισκω με το wi-fi του κινητου μου...υπαρχει περιπτωση να χρεωνομαι για αυτο???γιατι μου ηρθε ενας λογαριασμος υπερφουσκωμενος και η μανα μου που ρωτησε της ειπαν οτι δεν εχει λεει σημασια που μπαινω μεσω ελευθερου δικτυου και οτι το κινητο παλι χρεωνεται...εχει παθει κανεις τιποτα παρομοιο να του χρεωνουν οταν μπαινει Internet μεσω wi-fi και οχι μεσω του internet της εταιρειας που εχει συμβολαιο(η καρτα)???γιατι μου φαινεται λιγο κουλο...απο που και ως που να σε χρεωνουν απο τη στιγμη που δεν μπαινεις απο το Internet της εταιρειας,αλλα απο δικο σου internet???
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Fri Feb 04, 2011 8:01 pm

samiwinch wrote:Παιδια,μια ψιλοασχετη ερωτηση...εχω συνδεση vodafone και μπαινω internet οποτε βρισκω με το wi-fi του κινητου μου...υπαρχει περιπτωση να χρεωνομαι για αυτο???γιατι μου ηρθε ενας λογαριασμος υπερφουσκωμενος και η μανα μου που ρωτησε της ειπαν οτι δεν εχει λεει σημασια που μπαινω μεσω ελευθερου δικτυου και οτι το κινητο παλι χρεωνεται...εχει παθει κανεις τιποτα παρομοιο να του χρεωνουν οταν μπαινει Internet μεσω wi-fi και οχι μεσω του internet της εταιρειας που εχει συμβολαιο(η καρτα)???γιατι μου φαινεται λιγο κουλο...απο που και ως που να σε χρεωνουν απο τη στιγμη που δεν μπαινεις απο το Internet της εταιρειας,αλλα απο δικο σου internet???
μηπως δεν εχεις μπλοκάρει το 3g?

Μερικα κινητα το'χουν by default on, και αν κοιταξεις το log των packet data μπορει να δεις αρκετα mb να κατεβαινουν απο 3g.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Fri Feb 04, 2011 8:02 pm

stoupeace wrote:
samiwinch wrote:Παιδια,μια ψιλοασχετη ερωτηση...εχω συνδεση vodafone και μπαινω internet οποτε βρισκω με το wi-fi του κινητου μου...υπαρχει περιπτωση να χρεωνομαι για αυτο???γιατι μου ηρθε ενας λογαριασμος υπερφουσκωμενος και η μανα μου που ρωτησε της ειπαν οτι δεν εχει λεει σημασια που μπαινω μεσω ελευθερου δικτυου και οτι το κινητο παλι χρεωνεται...εχει παθει κανεις τιποτα παρομοιο να του χρεωνουν οταν μπαινει Internet μεσω wi-fi και οχι μεσω του internet της εταιρειας που εχει συμβολαιο(η καρτα)???γιατι μου φαινεται λιγο κουλο...απο που και ως που να σε χρεωνουν απο τη στιγμη που δεν μπαινεις απο το Internet της εταιρειας,αλλα απο δικο σου internet???

Μερικα κινητα το'χουν by default on, και αν κοιταξεις το log των packet data μπορει να δεις αρκετα mb να κατεβαινουν απο 3g.
αα,δεν εχω ιδεα για αυτο...παιζει να φταιει αυτο...πως το μπλοκαρω???μπορω να το κανω και μονος μου η πρεπει να παω απο vodafone νομιζω??
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Fri Feb 04, 2011 8:04 pm

samiwinch wrote:
stoupeace wrote:

αα,δεν εχω ιδεα για αυτο...παιζει να φταιει αυτο...πως το μπλοκαρω???μπορω να το κανω και μονος μου η πρεπει να παω απο vodafone νομιζω??
Καπου στις ρυθμίσεις του κινητού σου λέει κάτι για πακετα δεδομένων (packet data) ή για ενεργοποίηση 3g, κατι τετοιο Απο τις ρυθμισεις σου το κανεις.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Fri Feb 04, 2011 8:07 pm

οκ,θα το κοιταξω λιγο και ελπιζω να βγαλω ακρη...ty!!! :smt023

The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Fri Feb 04, 2011 8:16 pm

ποιο κινητό έχεις; είναι πιο εύκολο να βοηθήσουμε έτσι ;) Γενικά, πάντως θα καταλάβαινες τη διαφορά στην ταχύτητα αν χρησιμοποιούσες 3G. Επίσης, όποτε το χρησιμοποιούσες θα σου εμφανιζόταν και αντίστοιχο σηματάκι στο κινητό (είτε ένα μικρό 3G είτε κάτι που δεν το βλέπεις συνήθως).
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Fri Feb 04, 2011 8:19 pm

και γενικά για να μην ψάχνει κάποιος τόσες σελίδες... είναι εύκολο να φτιάξει κάποιος μια συνοπτική λίστα με τις προσφορές και τις χρεώσεις πλέον της κάθε εταιρείας, ώστε να δούμε τι θα κάνουμε και αν χρειάζεται να αλλάξουμε :smt017
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Fri Feb 04, 2011 8:39 pm

The Punisher wrote:ποιο κινητό έχεις; είναι πιο εύκολο να βοηθήσουμε έτσι ;) Γενικά, πάντως θα καταλάβαινες τη διαφορά στην ταχύτητα αν χρησιμοποιούσες 3G. Επίσης, όποτε το χρησιμοποιούσες θα σου εμφανιζόταν και αντίστοιχο σηματάκι στο κινητό (είτε ένα μικρό 3G είτε κάτι που δεν το βλέπεις συνήθως).
εχω το Sony Ericsson Aino...οχι,οταν μπαινω στο Ιντερνετ,το μονο εικονιδιο που μου εμφανιζεται ειναι αυτο του wi-fi...τιποτα αλλο...υπαρχει και ενα αλλο που γραφει "H" μεσα ενα μπλε τετραγωνικη,αλλα δεν νομιζω οτι εχει να κανει με 3G αυτο...υπαρχει παντα αυτο,ειτε ειμαι ειτε οχι στο ιντερνετ...στις Ρυθμισεις βρηκα μια ρυθμιση σχετικη που λεει "Δικτυα GSM/3G" και μου εχει επιλεγμενα και τα 2...αν επιλεξω μονο το GSM λετε να αλλαξει κατι??η να ρωτησω καλυτερα την ιδια την vodafone να ειμαι σιγουρος...

παντως,ειναι περιεργο,γιατι τον Αυγουστο εκανα νεο συμβολαιο με την vodafone και πηρα και το κινητο και μπαινω με wireless απο τοτε οποτε βρω και οπου βρω...ομως δεν ηταν ολοι οι λογαριασμοι φουσκωμενοι παρα μονο 2(ειδικα ο τελευταιος ηταν παραφουσκωμενος και ηταν ο μονος που με χρεωνε στο internet)...οι υπολοιποι ηταν μονο το παγιο,χωρις καποια αλλη χρεωση...εκτος και αν αλλαξε πολιτικη η vodafone με το νεο ετος και χρεωνει και το wireless,κατι που makes no sense ομως,γιατι δεν μπορει να γινει... :smt017

The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri Feb 04, 2011 9:00 pm

το να χρεώνει το wireless είναι αδύνατο. Δε μπορούν να ξέρουν πότε το χρησιμοποιείς, οπότε μην το αναφέρει (ούτε να το δεχτείς) καν ως απάντηση. Μπορείς να ζητήσεις ανάλυση του λογαριασμού σου φαντάζομαι, κάντο. Καλύτερα να απενεργοποιήσεις και το GSM και το 3G στις υπηρεσίες δεδομένων, αν δε σκοπεύεις να μπαίνεις καθόλου στο internet παρά μόνο από wifi.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Fri Feb 04, 2011 9:04 pm

Στο δικο μου κινητο αρκούσε μια φορα να μπω απο 3g. Μετα απο αυτη τη φορα είχα δώσει το οκ, απ'ό,τι φαινεται, μπαίνει μόνιμα. Και μέχρι να βρω στο άθλιο μενου του symbian πώς θα μπορέσω να απενεργοποιήσω δια παντώς το 3G/GSM μου έφευγαν λίγο λίγο λεφτά απο την κάρτα.

Υπάρχει περίπτωση εταιρία να σε χρεώνει για "internet" χωρίς να σου δίνει στοιχεία?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Fri Feb 04, 2011 9:13 pm

το θεμα ειναι οτι εκει που μου εχει την επιλογη GSM/3G πρεπει υποχρεωτικα να διαλεξω 1 απο τα 2 η και τα 2 μαζι...δεν εχει επιλογη "κανενα"... :-(

@The Punisher,αναλυτικο λογαριασμο μου στελνουν καθε φορα και μπορω να τον δω και στο site τους,ομως οπως σας ειπα,απο τον Αυγουστο που πηρα το κινητο εμπαινα wireless η απο το σπιτι μου η απο καφετεριες και ειχα κατεβασει και διαφορα αρχεια,χωρις να μoυ ειχαν χρεωσει ποτε το internet(σε ενα λογαριασμο ειχα δει μονο μια μικρη χρεωση των 2 λεπτων :-p ) που ειναι και απολυτα λογικο...στον τελευταιο λογαριασμο δεν ξερω τι μπορει να αλλαξε και με σκ@τοχρεωσαν...αυτο που μου γραφουν σε χρεωσεις τετοιου τυπου ειναι "Πλοηγηση WAP" και "δεδομενα με ογκοχρεωση"... :smt017

stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Fri Feb 04, 2011 9:15 pm

samiwinch wrote:το θεμα ειναι οτι εκει που μου εχει την επιλογη GSM/3G πρεπει υποχρεωτικα να διαλεξω 1 απο τα 2 η και τα 2 μαζι...δεν εχει επιλογη "κανενα"... :-(

αυτο που μου γραφουν σε χρεωσεις τετοιου τυπου ειναι "Πλοηγηση WAP" και "δεδομενα με ογκοχρεωση"... :smt017
Αυτα ειναι τα 3G, του διαόλου. Απενεργοποίησέ το!

Punisher το GSM ειχα την εντυπωση οτι ειναι αυτο που μας δίνει το σήμα της εταιρίας στο κινητό. Αλλα δεν εχω περάσει δίκτυα, δεν ξέρω :-p
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Feb 04, 2011 9:45 pm

Το gsm δεν απενεργοποιείται, μάλλον gprs εννοείτε..Γενικά, sami, ζήτα αναλυτική χρέωση του λογαριασμού (αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να την δεις και online). Άσε μόνο το gsm επιλεγμένο, και δες τι θα παίξει τον άλλο μήνα. Κατα πάσα πιθανότητα συνδεόσουν με 3g, εξού και η χρέωση

edit: Ok, τώρα είδα ότι παίρνεις αναλυτικό :-p
Εdit2: Ρε μήπως by default, όταν εξασθενήσει το σήμα του wifi/δεν υπάρχει wifi, μετατρέπεται αυτόματα σε 3g, για να συνεχίσει απρόσκοπτα ο χρήστης τη δουλειά του?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Fri Feb 04, 2011 10:01 pm

edit2 ++
και εμένα έχει προσπαθήσει να το κάνει πολλές φορές αλλά αποσυνδέομαι..
μάλλον αυτό είναι :smt023
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”