Gaming & Port Forwarding
Gaming & Port Forwarding
Είναι εφικτό να συνδέσω καποιο(-α) port με παιχνίδι που παίζετε μέσω διαδικτύου και αν ναι, κάτι τέτοιο θα είχε νόημα από άποψη απόδοσης ?
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Gaming & Port Forwarding
Nαι, προφανώς και είναι εφικτό, απλά δεν έχεις τόσο μεγάλο overhead απο το NAT translation.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Οπότε τελικά θα είχε νόημα απο άποψη απόδοσης η' χαμένος χρόνος ?netharis wrote:Nαι, προφανώς και είναι εφικτό, απλά δεν έχεις τόσο μεγάλο overhead απο το NAT translation.
αμα η τωρινη κατασταση δεν σου προκαλει καποιο προβλημα μου φαινεται χαμενος χρονος να το "φτιαξεις"
οχι οτι παιρνει και πολλη ωρα ομως ετσι κι αλλιως
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Εαν λειτουργεί κανονικά με UPnP, δεν χρειάζεται.
Αφού δεν έχεις κάποιο service να τρέχει συνέχεια στο μηχάνημα, είναι κακό practice να έχεις translation rule σε καρφωμένες θύρες (και security risk, γίνεσαι expose).
Αφού δεν έχεις κάποιο service να τρέχει συνέχεια στο μηχάνημα, είναι κακό practice να έχεις translation rule σε καρφωμένες θύρες (και security risk, γίνεσαι expose).

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Όποτε δεν προτείνεται να μην συνδέσω ουτε κάποιες θύρες με p2p προγράμματα για καλύτερη ταχύτητα D/L ?netharis wrote:Εαν λειτουργεί κανονικά με UPnP, δεν χρειάζεται.
Eχθρός του καλού το καλύτερο , και αλλα τέτοια κοινότοπα .chriskin wrote:αμα η τωρινη κατασταση δεν σου προκαλει καποιο προβλημα μου φαινεται χαμενος χρονος να το "φτιαξεις"

εγω αυτο το εχω κανει παντως - ειδα μια καποια διαφορα αλλα οχι τιποτα το τεραστιοL30N wrote: Όποτε δεν προτείνεται να μην συνδέσω ουτε κάποιες θύρες με p2p προγράμματα για καλύτερη ταχύτητα D/L ?