Ανοίγω αυτό το thread μιας και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.
Έχω παραγγείλει ένα σετ ακουστικά από ebay.co.uk απεστάλησαν με Royal Mail Express στις 22 Δεκεμβρίου και ακόμα να τα πάρω - για το track number αναφέρει "Your item, posted on 22/12/11 with reference RJ791495965GB has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE." - πρέπει να ανησυχώ ή τα ΕΛΤΑ κάνανε πάλι το θαύμα τους όπως που μου έχουν στείλει 2 αποδεικτικά παραλαβής από τα 20 που περιμένω για τις αιτήσεις των πανεπιστημίων στις ΗΠΑ ...φοβάμαι μήπως εκλάπη το πακετάκι στα ΕΛΤΑ - δεν είναι και φτηνά - έχετε παραγγείλει από ebay.co.uk - πόσο σας πήρε? Ευχαριστώ
Απορίες για παραγγελία μέσω ebay
Re: Απορίες για παραγγελία μέσω ebay
ειχα παραγγείλει εγω πριν 1-2 χρόνια μια οθόνη λαπτοπ αλλα μου ήρθε μέσω ups και σίγουρα δεν έκανε πάνω απο 1.5 βδομάδα να την πάρω στα χέρια μου και είχε έρθει η ups αρκετες φορές σπίτι μου χωρις να με βρει,τωρα για τα ελτα (ειναι και οι γιορτές στη μέση τωρα) ένα φακελο για εσωτερικο και κάνουν 1 βδομαδα να τον στείλουν τουλάχιστον οπότε περίμενε η παρε τους κανένα τηλέφωνο
Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Re: Απορίες για παραγγελία μέσω ebay
μου έχει τύχει να έχω καθυστερήσεις σε πακέτα, αλλα όχι πάνω από 3 βδομάδες όταν μιλάμε για αγγλία.
τσέκαρε όμως που είναι ο τύπος που προμηθεύει το προϊόν... μου έχει τύχει να βρω κάτι από το αγγλικό amazon και η αποστολή μου έγινε originally από αμερική..
τσέκαρε όμως που είναι ο τύπος που προμηθεύει το προϊόν... μου έχει τύχει να βρω κάτι από το αγγλικό amazon και η αποστολή μου έγινε originally από αμερική..