Έλεγχος χρήσης dial-up account
Έλεγχος χρήσης dial-up account
Υπάρχει τρόπος να ελέγξω ποιος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό μου στον DIAS και μπαίνει στο Internet με τον κωδικό μου; Θα ήθελα πριν αλλάξω password να τον πετύχω τον π*&^@*η!

.::YF::.
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Δε νομίζω ότι χρειάζεται δικαστική εντολή για να δεις τα τηλεφωνικά νούμερα που καλούν και συνδέονται με το *δικο* σου λογαριασμό. Οι ISP τα δίνουν στα stats τους by default. Απλά στο δία, δε νομίζω να προβλέπεται κάτι τέτοιο
Άλλωστε 99% είναι αυτό ακριβώς που είπαν τα παιδιά παραπάνω. Δυσλειτουργία του συστήματος. Αν προσέξεις σε κάθε περίπτωση το authentication παίρνει *πολύ* χρόνο (είτε είναι επιτυχές είτε όχι), το μηχάνημα που τρέχει αυτά τα services είναι λίγο πεπαλαιωμένο και τα προβλήματα εξυπακούονται.

``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
To είχα ξαναpostάρει και σε άλλη συζήτηση το dial-up της σχολής πάσχει απο το κλασσικό error 733
. Αυτό που γίνεται είναι ότι μετά το call και την αυθεντικοποίηση(PAP auth) δεν σηκώνεται το PPP(συνίθως δεν υπάρχει available ip απο τον server να δωθεί) οπότε η σύνδεση πεθαίνει.
Υπάρχει και ένα καλό στην όλη φάση όμως το οποίο δεν θέλω να αποκαλύψω εδώ για λόγους εχεμύθειας.

Υπάρχει και ένα καλό στην όλη φάση όμως το οποίο δεν θέλω να αποκαλύψω εδώ για λόγους εχεμύθειας.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Einherjar wrote:Δεν μιλάμε για το γνωστό 733. Χθες έβγαζε συνεχώς "invalid username or password"
Επειδή το authentication γίνεται απο διαφορετικό μηχάνημα(το οποίο είναι το αδερφάκι του alexandros.ccslab.aueb.gr) τα είχε παίξει αυτό...Αλλά και το auth να γινότανε σωστά δεν θα είχες ip να πάρειςHdkiLLeR wrote: To είχα ξαναpostάρει και σε άλλη συζήτηση το dial-up της σχολής πάσχει απο το κλασσικό error 733 . Αυτό που γίνεται είναι ότι μετά το call και την αυθεντικοποίηση(PAP auth) δεν σηκώνεται το PPP(συνίθως δεν υπάρχει available ip απο τον server να δωθεί) οπότε η σύνδεση πεθαίνει.

Σίγουρα απλά μόλις φτιαχτείSreak wrote: Πες, πες, πες!!!!!!!
Η γνώση είναι κάτι που πρέπει να εξωτερικεύεται ε?????

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νομίζεις ότι συνδέθηκες και να σε πετάει ολη την ώρα;HdkiLLeR wrote:To είχα ξαναpostάρει και σε άλλη συζήτηση το dial-up της σχολής πάσχει απο το κλασσικό error 733. Αυτό που γίνεται είναι ότι μετά το call και την αυθεντικοποίηση(PAP auth) δεν σηκώνεται το PPP(συνίθως δεν υπάρχει available ip απο τον server να δωθεί) οπότε η σύνδεση πεθαίνει.
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand