Vivodi MaXx: Το ADSL της Vivodi ξεκινά πλέον από τα 2Mbit!

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Vivodi MaXx: Το ADSL της Vivodi ξεκινά πλέον από τα 2Mbit!

Post by mikem4600 » Wed Oct 11, 2006 6:33 pm

Το ADSL ΞΕΚΙΝΑ πλέον από τα 2048Kbps!
Αποκλειστικά στη Vivodi!

Vivodi MaXx: Αυτή είναι η «απάντηση» της Vivodi Telecom αξιοποιώντας τη δυνατότητα να προσφέρει κορυφαίες ταχύτητες ADSL πρόσβασης μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυό της που έως το τέλος του έτους θα παρέχει κάλυψη στο 80% της Αττικής μέσα από τις ιδιόκτητες ADSL2+ υποδομές της εταιρείας.

Ταχύτητα και ευελίξία στο ΜAxX με αναβάθμιση των υφισταμένων συνδρομητών σε ταχύτητες έως και 5 φορές μεγαλύτερες και ταυτόχρονη μείωση τιμών! Ξεκινώντας εκεί που οι άλλοι σταματούν… από τα 2048Kbps, τα Vivodi MaXx προσφέρουν:

* από €29/μήνα συνδρομή αορίστου χρόνου
* από €16,58/μήνα συνδρομή για 1 χρόνο
* από €10,80/μήνα συνδρομή για 2 χρόνια

Οι υπηρεσίες ΜaXx που θα είναι διαθέσιμες από την 01/11/2006, περιλαμβάνουν υπηρεσίες ADSL πρόσβασης και Ιnternet μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi Telecom. Χωρίς κανένα περιορισμό στον όγκο των διακινούμενων δεδομένων, τα Vivodi MaXx προσφέρονται σε ταχύτητες από 2-12 Mbps με πλήρη ευελιξία στη διαμόρφωσή τους. Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά, όπως στατικές IP διευθύνσεις, web, mail hosting κ.α, δίνεται στους συνδρομητές η δυνατότητα να διαμορφώσουν το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες τους.
Περισσότερα στο δελτίο τύπου

Στον ΟΤΕ μάλλον μας κοροϊδεύουν λίγο... :???:
Βέβαια πρέπει να δούμε πρώτα την κάλυψη και την απόδοση της νέας υπηρεσίας.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Wed Oct 11, 2006 6:36 pm

Την έχουν δει κάπως...

Όπως ακριβώς το είπες...κάτσε πρώτα να δούμε... ;)
S.S.D.D.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Wed Oct 11, 2006 6:38 pm

Επίσης...
Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά στην αυτόματη αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL πρόσβασης σε όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του ιδιόκτητου δικτύου της, προσφέροντας έως και 5 φορές πιο γρήγορο Internet στην τιμή της ταχύτητας 384, μετά την αυτόματη μεταφορά τους στα νέα προγράμματα ΜaXx. Η αναβάθμιση αυτή δεν εμπεριέχει κανένα κόστος για το συνδρομητή.

Οι αναβαθμίσεις θα ολοκληρωθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταδιακά έως τις 30/11/2006 και έχουν ως εξής:

384/128Kbps -> 2048/256Kbps
512/128Kbps -> 2048/256Kbps
1024/256Kbps -> 2048/256Kbps
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Wed Oct 11, 2006 6:44 pm

Με πρόλαβες...
Αυτές είναι αναβαθμίσεις! :cry:
S.S.D.D.
jimblanc
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year
Post by jimblanc » Wed Oct 11, 2006 10:54 pm

μου φαινεται οτι θα κλεισουν πολλες αλλες συνδεσεις και θα ανοιξουν πολλες Vivodi...
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Sreak » Wed Oct 11, 2006 10:56 pm

Einherjar wrote:Επίσης...
Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά στην αυτόματη αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL πρόσβασης σε όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του ιδιόκτητου δικτύου της, προσφέροντας έως και 5 φορές πιο γρήγορο Internet στην τιμή της ταχύτητας 384, μετά την αυτόματη μεταφορά τους στα νέα προγράμματα ΜaXx. Η αναβάθμιση αυτή δεν εμπεριέχει κανένα κόστος για το συνδρομητή.

Οι αναβαθμίσεις θα ολοκληρωθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταδιακά έως τις 30/11/2006 και έχουν ως εξής:

Απλά δεν μπορεί να το λες σοβαρά!!!!
Και εμείς έχουμε και καλά αναβαθμιστεί εδώ και ένα μήνα και κατεβάζουμε με 30...
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Wed Oct 11, 2006 10:58 pm

Eλα ντε.
Image
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Wed Oct 11, 2006 11:02 pm

Sreak wrote:
Einherjar wrote:Επίσης...

Απλά δεν μπορεί να το λες σοβαρά!!!!
Και εμείς έχουμε και καλά αναβαθμιστεί εδώ και ένα μήνα και κατεβάζουμε με 30...
Tι έχεις;
Εγώ έχω vivodi και αν γίνει από 512->2048 σας κερνάω μπουκάλι στο Μακρόπουλο!! :-p
jimblanc
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year
Post by jimblanc » Wed Oct 11, 2006 11:07 pm

πεστε τα... παμε ολοι στην vivodi να πεταμε!!!
σιγα αρα την αναβαθμιση του ΟΤΕ... και θυμαστε ποσο ειχαμε χαρει ολοι τοτε? τωρα? καποιοι θα κλαινε....
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Wed Oct 11, 2006 11:14 pm

Eμένα πάντως γελάνε μέχρι και τα μουστάκια που δεν έχω... :-D :-D
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Oct 12, 2006 12:12 am

sreak wrote:Απλά δεν μπορεί να το λες σοβαρά!!!!
Αυτό ξαναπέστο. Πάντως με αυτή την κατάσταση δεν ξέρω πια σε ποιον να ρίξω το φταίξιμο. Στον ΟΤΕ που υποτίθεται ότι με αναβάθμισε ή στην ΗOL που υποτίθεται ότι έχει αναφέρει το πρόβλημα της μη αναβαθμισης μου στον ΟΤΕ?

Αχ μου φαίνεται ότι η ανανέωση θα γίνει με Vivodi!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Thu Oct 12, 2006 1:14 am

Κράτα μου μια θέση για Μακρόπουλο...γιατί αλλιώς με βλέπω στο Μαρκόπουλο...
S.S.D.D.
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Thu Oct 12, 2006 1:39 am

Αυτό το 80% της Αττικής να δω και μετά πείθομαι για πολλά πράγματα!
Αν και σήμερα είδα κοντά στο σπίτι μου να στρώνονται κάτι καλώδια...λες????
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Thu Oct 12, 2006 1:58 am

Από τη μια "φοβού τους Δαναούς..." από την άλλη θα πρέπει να περιμένουμε...ο χρόνος είναι γιατρός και σύμβουλος καλός... ;)
S.S.D.D.
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Thu Oct 12, 2006 9:02 am

Πάντως η vivodi αναφέρεται στο ιδιόκτητο δίκτυό της, το οποίο δε νομίζω ότι έχει διαθεσιμότητα σε όλες τις περιοχές.
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Thu Oct 12, 2006 10:19 am

Εννοείς σε όλες τις περιοχές της Αττικής?
S.S.D.D.
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Thu Oct 12, 2006 10:32 am

Είμαι στο ενοικιαζόμενο δίκτυο της Vivodi. Όταν έγιναν οι αναβαθμίσεις από τον ΟΤΕ εμένα δεν μου έγινε αναβάθμιση. Οπότε ελπίζω να μου γίνει τώρα μια και καλή! Πάντως τώρα με 512 σύνήθως κατέβάζω με πάνω από 55 KB/s.

Ακούστε και το άλλο το κουφό. Είχα πάρει ένα πακέτο το οποίο έληξε στις 7 Ιουλίου οπότε και υποτίθεται η σύνδεση πέρασε σε αορίστου χρόνου. Τους πέρνω λοιπόν πριν από μερικές μέρες τηλέφωνο για να ρωτήσω τι γίνεται με τη σύνδεση μου γιατί δεν μου είχε έρθει κανένας λογαριασμός να πληρώσω. Ψάχνει λοιπόν λίγο η κοπέλα από την τηλεφωνική υποστήριξη και τι μου λέει!
- Ο λογαριασμός δεν έχει μεταβληθεί από πακέτο σε σύνδεση αορίστου χρόνου, γι' αυτό και δεν μου έχει έρθει λογαριασμός να πληρώσω. Η σύνδεση μου απλά υπάρχει χωρίς να χρεώνομαι. Σφάλμα του συστήματος!!! Αλλά αυτή δεν είναι υπεύθυνη για να κάνει κάτι γι' αυτό!!!

Εγώ τώρα τι να κάνω, μου λέτε; Λέτε να μου έρθουν όλα μαζεμένα όταν το ανακαλύψουν;
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Thu Oct 12, 2006 10:38 am

Η' αυτό ή μπορεί να σου την κόψουν... :???:
Για να μην λέω και μ@.....ς...απλά το παραθέτω γιατί ακριβώς το ίδιο είχε πάθει ένας γνωστός μου...δεν θυμάμαι με ποια εταιρεία είχε όμως...vivodi πάντως δεν ήταν...
Τι να πω οψόμεθα... :)
S.S.D.D.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Mon Nov 06, 2006 12:46 am

Ως συνδρομητής της Vivodi μέσω του δικτύου της εδώ και 2,5 χρόνια, και με 2048/640Kbps από τον Αύγουστο, έχω να πω ότι η εταιρία έχει πολύ καλό δίκτυο, αλλά ότι από οργάνωση είναι χειρότερη από δημόσιο.
Γνώμη μου είναι να μην βάλετε Vivodi αφού πλέον υπάρχουν άλλες επιλογές (Tellas και σύντομα Forthnet).
Stop playing games... feel them.
Image
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Mon Nov 06, 2006 11:32 am

lewton wrote:Ως συνδρομητής της Vivodi μέσω του δικτύου της εδώ και 2,5 χρόνια, και με 2048/640Kbps από τον Αύγουστο, έχω να πω ότι η εταιρία έχει πολύ καλό δίκτυο, αλλά ότι από οργάνωση είναι χειρότερη από δημόσιο.
Γνώμη μου είναι να μην βάλετε Vivodi αφού πλέον υπάρχουν άλλες επιλογές (Tellas και σύντομα Forthnet).
Συμφωνώ απολύτως. Δεν ξέρω από που τους μαζέψανε εκεί μέσα τους υπαλλήλους αλλά σίγουρα δεν πάνε καλά. Είμαι ήδη συνδρομητής της Vivodi και ήθελα να μεταβώ στο πρόγραμμα "δίοδος" με την ίδια εταιρία. Τους έχω στείλει λοιπόν τρεις φορές τα χαρτιά και ακόμα περιμένω.

Την πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν τούς έφταναν αυτά που τους έστειλα και ότι ήθελαν και άλλα δικαιολογητικά (οκ, ας το δεχτούμε). Τους τα ξαναστέλνω με όλα τα δικαιολογητικά που ζητούσαν και περιμένω, περιμένω...αλλά τίποτα. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι έχουν παραλάβει το γράμμα αλλά κάπου το έχουν βάλει και δεν το βρίσκουν. Το έχασαν!!!! :evil:

Μου λένε λοιπόν να τους ξαναστείλω τα δικαιολογητικά. Τι να κάνω ο κακόμοιρος, τους τα ξαναστέλνω. Και τώρα είμαι ακόμη σε φάση αναμονής.

Στο μεταξύ οι αθεόφοβοι ανακάλυψαν ότι είχαν κάτι μήνες να με χρεώσουν (από τότε που έληξε το πεντάμηνο πακέτο που είχα πάρει) και μου τα χρέωσαν όλα μαζί.

Το μόνο που με κρατάει ακόμη σε αυτή την εταιρία είναι ότι βαριέμαι να ξανακάνω την όλη διαδικασία μεταφοράς της γραμμής σε άλλο provider και ότι το δίκτυο τους είναι σχετικά καλό.
nap
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by nap » Mon Nov 06, 2006 11:46 am

Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από την Vivodi και το δίκτυό της (να δούμε τι θα γίνει με την αναβάθμιση τώρα). Είμαι σε 512 και πιάνω στάνταρ 56-58, τη στιγμή που άλλοι στην ίδια περιοχή με μένα (Κυψέλη) δεν πιάνουν τόσα ούτε με τις 768 του ΟΤΕ...

Τώρα για την εξυπηρέτηση, όσες φορές χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο ήταν ευγενικότατοι και αρκετά εξυπηρετικοί, κάτι που δεν μπορώ να πω για το 134 του ΟΤΕ (στην αρχή χρειάστηκε να παίρνω και τους 2 γιατί υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να μου ενεργοποιήσουν τη γραμμή). Το μόνο μελανό σημείο στην Vivodi ήταν η αναμονή, που ξεπερνούσε το 8λεπτο... :-(
It is by will alone I set my mind in motion...
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Mon Nov 06, 2006 12:31 pm

Να δούμε τώρα που θα πάνε όλοι οι 256/384/512/1024 σε 2048 αν θα αντέξει το δίκτυο...
Stop playing games... feel them.
Image
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”