Tellas Zisto: κόψτε τον ΟΤΕ και αποκτήστε 4Mbps με 30e/μήνα!

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Tellas Zisto: κόψτε τον ΟΤΕ και αποκτήστε 4Mbps με 30e/μήνα!

Post by lewton » Mon Nov 06, 2006 12:52 am

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου, 2006 - Σε Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Tellas παρουσίασε τις υπηρεσίες Tellas Zisto, oι οποίες παρέχονται αποκλειστικά διαμέσου του δικού της τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι συνδρομητές των υπηρεσιών Τellas Zisto, έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν:

* απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα
* πρόσβαση στο Ιnternet μέσω DSL με ταχύτητα 4 Mpbs
και όλα αυτά
* χωρίς δεύτερο λογαριασμό και χωρίς πάγιο γραμμής από τον ΟΤΕ.

...

Όλες οι νέες υπηρεσίες Tellas Zisto είναι double play (Τηλεφωνία και Internet), καθώς η γραμμή είναι εξ ορισμού ευρυζωνική, ακόμα και για την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας Tellas Zisto Telephone, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές να καλύψουν κάθε τηλεπικοινωνιακή τους ανάγκη. Αναλυτικότερα, οι νέες υπηρεσίες της Tellas που παρέχονται μέσα από το Tellas Zisto είναι οι ακόλουθες:

* Tellas Zisto Telephone: η νέα υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας που προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, κάθε μέρα όλη μέρα με €26,95 το μήνα (με ΦΠΑ). Με ένα μόνο λογαριασμό από την Τellas και χωρίς πάγια γραμμής. Επιπλέον, όλοι οι συνδρομητές θα έχουν προαιρετικά τη δυνατότητα χωρίς πάγιο γραμμής να έχουν πρόσβαση στο Ιnternet με DSL σε ταχύτητα 4Mpbs με χρονοχρέωση (Pay-as-you go) και χρέωση 0,033 €/λεπτό μόνο για όσο το χρησιμοποιούν
* Tellas Zisto DSL: για απεριόριστη χρήση DSL Internet σε ταχύτητα 4Mbps με μόνο €29,95 το μήνα (με ΦΠΑ). Επιπλέον, το Tellas Zisto DSL προσφέρει απλή τηλεφωνική ψηφιακή γραμμή και αριθμό χωρίς πάγιο γραμμής, για Σταθερή Τηλεφωνία απευθείας από το δίκτυο της Tellas με ανταγωνιστικές χρεώσεις προς όλους τους προορισμούς
* Tellas Zisto Telephone & DSL: για Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα όλη μέρα και 4MbpsDSL στην ταχύτητα των 4 Mbps με ενιαία χρέωση €46,95 το μήνα (με ΦΠΑ). Με ένα και μόνο λογαριασμό από την Τellas και χωρίς πάγια γραμμής. Το Tellas ZIsto Telephone & DSL είναι η ιδανική πρόταση για το σπίτι, που καλύπτει τις ανάγκες των μελών της ελληνικής οικογένειας τόσο για την τηλεφωνία όσο και για το Internet, με απλή, ξεκάθαρη και ενιαία χρέωση.

Πηγή: Δελτίο τύπου της Tellas
Stop playing games... feel them.
Image
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Mon Nov 06, 2006 12:56 am

Με απλά λόγια υπάρχουν 3 πακέτα:
1. Το πρώτο έχει πάγιο 26,95€ και δίνει απεριόριστες εθνικές κλήσεις (προς σταθερά δηλαδή) αλλά ADSL με χρονοχρέωση (δε μας κάνει).
2. Το δεύτερο έχει πάγιο 29,95€ και δίνει απεριόριστη χρήση του ADSL αλλά χρεώνει κανονικά τις κλήσεις (ενδιαφέρει όσους μένουν χωρίς οικογένεια).
3. Το τρίτο έχει πάγιο 46,95€ και προσφέρει απεριόριστες εθνικές κλήσεις και απεριόριστη χρήση του ADSL (κάνει για όσους μένουν μαζί με γονείς).

Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις. ;)
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Mon Nov 06, 2006 3:44 am

Where's the catch??? ;)
S.S.D.D.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Mon Nov 06, 2006 8:05 am

ciao wrote:Where's the catch??? ;)
* Ο περισσότερος κόσμος δεν (θα) έχει κάλυψη από το δίκτυο της Tellas σύντομα.
* Η ποιότητα/αξιοπιστία θα είναι συζητήσιμη. Η Tellas έχει ελλείματα και μάλιστα τρώει τα λεφτά της κυρίως στη διαφήμιση αντί για την ανάπτυξη του δικτύου της.

Πάντως πολύ ενδιαφέροντα τα νέα πακέτα! Ελπίζω να κινήσουν έτσι τον ανταγωνισμό. Δείτε κι αυτό: Μεγάλες οι ανατροπές στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Mon Nov 06, 2006 8:09 am

Πάντως το δίκτυό της φαίνεται να μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς... τουλάχιστον έτσι λένε στο 13800
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Sreak » Mon Nov 06, 2006 9:07 am

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται!!!!
Μακάρι να κάνει κάτι γρήγορα για τα δυτικά γιατί αν περιμένω από Vivodi...

Βέβαια τώρα τελευταία μπαίνουν πολλοί στο παιχνίδι. (ΗΟL - forthnet - Tellas - Vivodi)
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Mon Nov 06, 2006 10:23 am

Αν και ειναι καλο βημα για τον ανταγωνισμο (μπας και πεσουν οι τιμες) το LLU ειναι "προβληματικη" υπηρεσια και αντιθετα με αυτα που νομιζουμε, αυτο ισχυει σε ολη την Ευρωπη, και δε φταιει μονο στην Ελλαδα ο κακος ΟΤΕ!

Το "προβλημα" της LLU ειναι το θεμα της ενεργοποιησης (συνηθως τρως μεγαλη ταλαιπωρια), αλλα και τα προβληματα βλαβης (οκ δε χαλαει συνεχεια, αλλα ΟΤΑΝ την παθεις, τρως φρικη γιατι σε στελνουν απο τον εναν στον αλλον)

Επειδη στο adslgr.com διαβαζα συνεχεια οτι φταει ο κακος ΟΤΕ, τωρα που η αδερφη μου πηγε Γαλλια, εκανε αιτηση 1 Οκτωβρη για LLU, (στο σπιτι υπηρχε σταθερο ηδη και την αιτηση την εκανε Γαλλος φιλος της που εχει ιδια LLU, οποτε δεν παιζει να εκανε λαθος αιτηση π.χ. οπως κλασικα και εκει της λενε) και τωρα που μιλαμε δεν εχει γινει το κυκλωμα ακομα, μου φαινεται οτι θα γυρισει πισω πριν να εχει LLU*... :-D

Τα ιδια λεγανε παιδια απο την Αγγλια, και διαβαζα προσφατα ενα αρθρο που ελεγε για αυτα τα προβληματα των LLU στη Γερμανια...
Αν εισαι διατεθειμενος να παρεις αυτο το (μικρο σχετικα για εμας τους φοιτητες) ρισκο, τοτε ειναι πολυ καλη περιπτωση...

*εν τω μεταξυ επειδη δουλευα εδω στο 134, ειναι λες και τα ξαναζω! Η κατασταση ειναι ΙΔΙΑ! Της λενε οτι εκανε λαθος αιτηση, οτι φταιει η France telecom και οχι εμεις, οτι φταιει ο χατζηπετρης... ΑΑΑ! και τωρα που η France telecom εχει ενεργοποιησει την γραμμη της, η freebox (LLU) δε της δινει κωδικους, γιατι "δεν μας εχει ενημερωση η France Telecom οτι η γραμμη ειναι ετοιμη " χεχεχεχεχε vivodi mode δηλαδη!
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Mon Nov 06, 2006 10:37 am

Παιδιά η Tellas επεκτείνεται πολύ γρήγορα.
Το ίδιο γρήγορα όμως επεκτείνεται και η Forthnet (που ανακοινώνει πακέτα στο τέλος του μήνα), αν οι ημερομηνίες που δίνει στο site της για κάλυψη μέσω δικού της δικτύου δεν είναι μούφα. Σε λίγους μήνες σχεδόν ολόκληρη η Αθήνα και τα κοντινά προάστια θα καλύπτονται και από τις 2 εταιρίες.

Όσον αφορά τις τιμές, πιο κάτω από 30 €/μήνα δύσκολα θα πέσουν. Μάλλον θα παίζουν οι ταχύτητες, με το κόστος σταθερό.

Όσον αφορά την ποιότητα του δικτύου της Tellas, πάει καλά σε όσους έχουν ήδη βάλει από ότι λένε στο http://www.adslgr.com. Ταχύτητες στο max της γραμμής, πολύ καλά πακέτα (δηλαδή το VoIP εντελώς απροβλημάτιστο), και pings καλά (αν και της Vivodi είναι αρκετά καλύτερα).
Θυμίζω ότι είναι ο πρώτος εμπορικός ISP που ξεκίνησε με διασύνδεση άνω του 1Gbps (είχε 2,5Gbps την εποχή που η Forthnet είχε 620Μbps). Πιστεύω ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις προτού φτάσουν τα 2.5Gbps στο όριό τους, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι η διεθνής διασύνδεση δεν της κοστίζει όσο στις άλλες εταιρίες (συνδέεται με τη μαμά Wind στην Ιταλία, και μετά είναι θέμα της Wind).
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Mon Nov 06, 2006 12:17 pm

Άντε να δούμε... :???:
S.S.D.D.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Tue Nov 07, 2006 12:59 am

Ganther wrote:Αν και ειναι καλο βημα για τον ανταγωνισμο (μπας και πεσουν οι τιμες) το LLU ειναι "προβληματικη" υπηρεσια και αντιθετα με αυτα που νομιζουμε, αυτο ισχυει σε ολη την Ευρωπη, και δε φταιει μονο στην Ελλαδα ο κακος ΟΤΕ!

Το "προβλημα" της LLU ειναι το θεμα της ενεργοποιησης (συνηθως τρως μεγαλη ταλαιπωρια), αλλα και τα προβληματα βλαβης (οκ δε χαλαει συνεχεια, αλλα ΟΤΑΝ την παθεις, τρως φρικη γιατι σε στελνουν απο τον εναν στον αλλον)

Επειδη στο adslgr.com διαβαζα συνεχεια οτι φταει ο κακος ΟΤΕ, τωρα που η αδερφη μου πηγε Γαλλια, εκανε αιτηση 1 Οκτωβρη για LLU, (στο σπιτι υπηρχε σταθερο ηδη και την αιτηση την εκανε Γαλλος φιλος της που εχει ιδια LLU, οποτε δεν παιζει να εκανε λαθος αιτηση π.χ. οπως κλασικα και εκει της λενε) και τωρα που μιλαμε δεν εχει γινει το κυκλωμα ακομα, μου φαινεται οτι θα γυρισει πισω πριν να εχει LLU*... :-D

Τα ιδια λεγανε παιδια απο την Αγγλια, και διαβαζα προσφατα ενα αρθρο που ελεγε για αυτα τα προβληματα των LLU στη Γερμανια...
Αν εισαι διατεθειμενος να παρεις αυτο το (μικρο σχετικα για εμας τους φοιτητες) ρισκο, τοτε ειναι πολυ καλη περιπτωση...

*εν τω μεταξυ επειδη δουλευα εδω στο 134, ειναι λες και τα ξαναζω! Η κατασταση ειναι ΙΔΙΑ! Της λενε οτι εκανε λαθος αιτηση, οτι φταιει η France telecom και οχι εμεις, οτι φταιει ο χατζηπετρης... ΑΑΑ! και τωρα που η France telecom εχει ενεργοποιησει την γραμμη της, η freebox (LLU) δε της δινει κωδικους, γιατι "δεν μας εχει ενημερωση η France Telecom οτι η γραμμη ειναι ετοιμη " χεχεχεχεχε vivodi mode δηλαδη!
Kαι τι προτείνεις δηλαδή, να μείνουμε για πάντα στον... απροβλημάτιστο (γελάστε ελεύθερα) ΟΤΕ επειδή το LLU μπορεί να αργήσει να ενεργοποιηθεί;
Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί θα αποζημιωθείς για την αναμονή, άσε που πλέον η αναμονή πολύ σπάνια ξεπερνάει τον 1 μήνα.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αδερφή σου στη Γαλλία είναι επίσης άλλο ένα δείγμα του τι μπορούν να κάνουν οι incumbents για να καθυστερήσουν τον ανταγωνισμό, αλλά το παιχνίδι είναι χαμένο. Αυτή τη στιγμή στη Γαλλία υπάρχουν 4 εκατομμύρια full LLU γραμμές και κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο shared LLU γραμμές.
Image
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Tue Nov 07, 2006 12:48 pm

Όλοι οι πάροχοι σιγά σιγά κινουνται προς αυτή την οδό.

Φυσικά η vivodi, η tellas, η forthnet σιγά σιγά, ενώ έχω ακούσει (αρκετά) για HOL και Altec.

Στο θέμα της tellas, τώρα, γενικά δεν την έχω βρει αξιόπιστη μέχρι τώρα. Γνωρίζω όμως ότι τις εγκαταστάσεις για να υποστηρίξει αυτά, καθώς και τον εξοπλισμό τον παρείχε η Ericsson που είναι μια πολύ σοβαρή εταιρεία. Αυτό δεν κάνει και την Tellas σοβαρή, αλλά είναι μια καλή αρχή ;)
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Wed Nov 08, 2006 1:45 am

Αυτό ακριβώς...τα ράσα δεν κάνουν τον παπά... ;)
S.S.D.D.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Fri Nov 10, 2006 10:45 pm

Ganther wrote:Επειδη στο adslgr.com διαβαζα συνεχεια οτι φταει ο κακος ΟΤΕ, τωρα που η αδερφη μου πηγε Γαλλια, εκανε αιτηση 1 Οκτωβρη για LLU, (στο σπιτι υπηρχε σταθερο ηδη και την αιτηση την εκανε Γαλλος φιλος της που εχει ιδια LLU, οποτε δεν παιζει να εκανε λαθος αιτηση π.χ. οπως κλασικα και εκει της λενε) και τωρα που μιλαμε δεν εχει γινει το κυκλωμα ακομα, μου φαινεται οτι θα γυρισει πισω πριν να εχει LLU*... :-D

H αδερφή σου κακώς έκανε αίτηση στην Free στη Γαλλία, είναι μεν πάμφθηνη αλλά είναι τελείως ανωργάνωτη.
Προσωπικά θα πρότεινα Neuf.
Image
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Sun Nov 12, 2006 12:08 pm

lewton wrote:
Ganther wrote:Επειδη στο adslgr.com διαβαζα συνεχεια οτι φταει ο κακος ΟΤΕ, τωρα που η αδερφη μου πηγε Γαλλια, εκανε αιτηση 1 Οκτωβρη για LLU, (στο σπιτι υπηρχε σταθερο ηδη και την αιτηση την εκανε Γαλλος φιλος της που εχει ιδια LLU, οποτε δεν παιζει να εκανε λαθος αιτηση π.χ. οπως κλασικα και εκει της λενε) και τωρα που μιλαμε δεν εχει γινει το κυκλωμα ακομα, μου φαινεται οτι θα γυρισει πισω πριν να εχει LLU*... :-D

H αδερφή σου κακώς έκανε αίτηση στην Free στη Γαλλία, είναι μεν πάμφθηνη αλλά είναι τελείως ανωργάνωτη.
οπως ανοργανωτες ειναι και ολες στην ελλαδα. Εσυ δεν ησουν που δε σου εστελναν το λογαριασμο 6 μηνες απο βιβοντι η κανω λαθος?? (ερωτηση απλη) :-D :-D
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Sun Nov 12, 2006 9:43 pm

Ganther wrote:
lewton wrote:

οπως ανοργανωτες ειναι και ολες στην ελλαδα. Εσυ δεν ησουν που δε σου εστελναν το λογαριασμο 6 μηνες απο βιβοντι η κανω λαθος?? (ερωτηση απλη) :-D :-D
Εγώ είμαι αυτός (πάντως γραμμή είχα σε λιγότερο από μήνα).
Image
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Sun Nov 12, 2006 10:32 pm

Παιδιά εγώ έχω μπει σε σκέψεις για την αλλαγή σε Tellas.Ο ΟΤΕ με βασανίζει πάρα πολύ καιρό με την DSL υπάρχουν τουλάχιστον 2 φορές που με έχουν αφήσει 2-3 μέρες χωρίς DSL. Δηλαδή μπορεί και να είναι χειρότερη???Έχω συχνότατες αποσυνδέσεις,έχει έρθει τεχνικός σπίτι μου 2 φορές ήδη και έχει ελέγξει ότι δεν είναι θέμα της δικής μου καλωδίωσης...Στο τέλος μου είπε ο άνθρωπος ότι πρέπει να θέλει αλλαγή η κάρτα που βρίσκεται η γραμμή μου αλλά και να τους το πει δεν θα την αλλάξουν και να συνεχίζω να παίρνω να δηλώνω βλάβη για να βλέπουν ότι έχω συνεχώς πρόβλημα!!!!Πως σας φαίνεται;;;Πιστεύετε ότι θα είναι χειρότερα?Επίσης στην τεχνική τους υποστήριξη άκουσον,άκουσον με ρώτησε η κοπέλα το password της σύνδεσης!!!
Αντιλαμβάνεστε βέβαια τι άκουσε από εμένα και για την ανεπίτρεπτη πολιτική του ΟΤΕ!!!!!!!!
Λοιπόν τι λέτε πιστεύετε ότι γίνεται και χειρότερα????
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Sun Nov 12, 2006 10:37 pm

dimitra wrote:Παιδιά εγώ έχω μπει σε σκέψεις για την αλλαγή σε Tellas.Ο ΟΤΕ με βασανίζει πάρα πολύ καιρό με την DSL υπάρχουν τουλάχιστον 2 φορές που με έχουν αφήσει 2-3 μέρες χωρίς DSL. Δηλαδή μπορεί και να είναι χειρότερη???Έχω συχνότατες αποσυνδέσεις,έχει έρθει τεχνικός σπίτι μου 2 φορές ήδη και έχει ελέγξει ότι δεν είναι θέμα της δικής μου καλωδίωσης...Στο τέλος μου είπε ο άνθρωπος ότι πρέπει να θέλει αλλαγή η κάρτα που βρίσκεται η γραμμή μου αλλά και να τους το πει δεν θα την αλλάξουν και να συνεχίζω να παίρνω να δηλώνω βλάβη για να βλέπουν ότι έχω συνεχώς πρόβλημα!!!!Πως σας φαίνεται;;;Πιστεύετε ότι θα είναι χειρότερα?Επίσης στην τεχνική τους υποστήριξη άκουσον,άκουσον με ρώτησε η κοπέλα το password της σύνδεσης!!!
Αντιλαμβάνεστε βέβαια τι άκουσε από εμένα και για την ανεπίτρεπτη πολιτική του ΟΤΕ!!!!!!!!
Ετσι οπως σου εχει κατσει, μαλλον δεν γινεται να ειναι χειροτερα.
Αν θελεις παντως να δοκιμασεις κατι μηπως λυθει το προβλημα, ζητα αναβαθμηση της ταχυτητας σου, απο 768 σε 1024 να δεις αν θα φτιαξει. Αν θελεις μετα κανεις και μια υποβαθμιση μετα απο λιγο καιρο απο 1024 σε 768 παλι...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Mon Nov 13, 2006 5:00 am

Κουράγιο Δήμητρα...
S.S.D.D.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Mon Nov 13, 2006 5:50 pm

dimitra wrote:Παιδιά εγώ έχω μπει σε σκέψεις για την αλλαγή σε Tellas.Ο ΟΤΕ με βασανίζει πάρα πολύ καιρό με την DSL υπάρχουν τουλάχιστον 2 φορές που με έχουν αφήσει 2-3 μέρες χωρίς DSL. Δηλαδή μπορεί και να είναι χειρότερη???Έχω συχνότατες αποσυνδέσεις,έχει έρθει τεχνικός σπίτι μου 2 φορές ήδη και έχει ελέγξει ότι δεν είναι θέμα της δικής μου καλωδίωσης...Στο τέλος μου είπε ο άνθρωπος ότι πρέπει να θέλει αλλαγή η κάρτα που βρίσκεται η γραμμή μου αλλά και να τους το πει δεν θα την αλλάξουν και να συνεχίζω να παίρνω να δηλώνω βλάβη για να βλέπουν ότι έχω συνεχώς πρόβλημα!!!!Πως σας φαίνεται;;;Πιστεύετε ότι θα είναι χειρότερα?Επίσης στην τεχνική τους υποστήριξη άκουσον,άκουσον με ρώτησε η κοπέλα το password της σύνδεσης!!!
Aν μένεις μόνη σου δεν έχεις τίποτα να χάσεις από το να αλλάξεις ολόκληρη τη γραμμή σου σε Tellas.
Image
manthos_k
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception

Post by manthos_k » Wed Dec 06, 2006 12:36 am

παιδια εχει βαλει κανενας το ζιστο να μας πει αντιπωσεις απο τις ταχυτητες???
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Wed Dec 06, 2006 11:59 am

Εγώ έχω βάλει το Tellas Zisto Telephone (όχι DSL) και μπορώ να πω οτι αξίζει αν σκεφτείς οτι πρίν πλήρωνα στον ΟΤΕ γύρω στα 150€ κάθε δίμηνο. Βέβαια η ποιότητα του ήχου δεν είναι και τόσο καλή (ακούγονται τριξήματα και τέτοια) αλλά αυτά προσωπικά τα βρίσκω λεπτομέρειες!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Wed Dec 06, 2006 12:25 pm

rigo wrote:Εγώ έχω βάλει το Tellas Zisto Telephone (όχι DSL) και μπορώ να πω οτι αξίζει αν σκεφτείς οτι πρίν πλήρωνα στον ΟΤΕ γύρω στα 150€ κάθε δίμηνο. Βέβαια η ποιότητα του ήχου δεν είναι και τόσο καλή (ακούγονται τριξήματα και τέτοια) αλλά αυτά προσωπικά τα βρίσκω λεπτομέρειες!
Δηλαδή έβαλες αυτό με το πάγιο των 26€;
Και λες ότι ακούς τριξίματα; Να τα γράψεις και στο adslgr.com αυτά :razz:, όπου όλοι λένε ότι η ποιότητα του ήχου είναι τέλεια.
Image
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”