Unable to process From lines (envelops), change recognition modes.
Μήπως γνωρίζεται τη σημαίνει; Η μήπως ποιος είναι υπεύθυνος για τους λογαριασμούς μας στο Δια και πώς επικοινωνεί κανείς μαζί του;
Ευχαριστώ
Mπορείς να τα κάνεις αποστολή ταυτόχρονα και στον εαυτό σου.dimitra2009 wrote:Με το Webmail μπορώ μόνο να στείλω μηνύματα
Δεν μπορώ ούτε να δω μηνύματα που έχω στείλει ούτε να κάνω τίποτα άλλο.
Κι εγώ έχω σήμερα ανάλογο πρόβλημα. Κάποιο γενικότερο bug ίσως...;dimitra2009 wrote:Γεια σας
Μπαίνω στο dias με το puttty και εμφανίζει το μήνυμα Ελέγχετε συχνά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και αυτό : <
οπότε όταν κάνω pwd βλέπω ότι είμαι στο / ,root
όταν πάω να κάνω cd κάτι άλλο βγάζει I/O Error
Όντως το webmail του dias είναι τρισάθλιο.. Δεν προσφέρει πολλές επιλογές..dimitra2009 wrote:Με το Webmail μπορώ μόνο να στείλω μηνύματα
Δεν μπορώ ούτε να δω μηνύματα που έχω στείλει ούτε να κάνω τίποτα άλλο.
Ο (γραφικός) FTP client σου επιτρέπει να δείς την περιοχή σου στον dias σαν να ήταν στον υπολογιστή σου . Ο λόγος για να το κάνεις αυτό είναι να μπορέσεις να ελευθερώσεις λίγο χώρο σε περίπτωση που το πρόβλημα οφείλεται σε έλλειψη χώρου.dimitra2009 wrote: Αυτό με το FTP Client τι είναι ακριβώς?
Όπως προείπα.. θα μπείς στον dias και θα βλέπεις τα αρχεία σου (κανονικά σε φακέλους και υποφακέλους..) αλλα δεν προσφέρεται η λειτουργία του mail. Ουσιαστικά το FTP σε αφήνει να δείς την περιοχή σου με γραφικό τρόπο..!dimitra2009 wrote: Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να μπω στο dias, το CuteFTP δηλαδή θα κάνει το ίδιο?