Θέλω να σηκώσω σελίδα από το σπίτι...

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Post Reply
apo
bit level
bit level

Θέλω να σηκώσω σελίδα από το σπίτι...

Post by apo » Wed May 30, 2007 1:35 am

Καλησπέρα παιδιά. Ηθελα να μαθω πώς θα γίνει να δω μεσω διαδικτύου, site που έχω φτιάξει στον υπολογιστή μου και μπορω να το δω μόνο απο τον localhost. Έχω DSL με dynamic IP, ενα modem DSL και στον υπολογιστή μου τρέχει Apache με MySQL. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τον χρόνο σας.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed May 30, 2007 1:44 am

Κλείνεις το Firewall (ή ανοίγεις τα Ports που θα γίνονται Serve) και αν έχεις Network (δλδ όχι USB) DSL modem μέσα από το menu του κάνεις Forward τα ports που θα γίνονται Serve στην τοπική IP του υπολογιστή στο δίκτυο σου..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Wed May 30, 2007 2:02 am

Επίσης, χρησιμοποιείς μια υπηρεσία σαν το DynDNS.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed May 30, 2007 9:01 am

... ωστε να έχεις μια dns διευθυνση! Το dyndns θα ανανεώνει αναλογα την εγγραφή για αυτή τη διευθυνση με την ΙΡ που θα έχεις κάθε στιγμή!
Βέβαια για να είναι προσβάσιμο το site σου θα πρέπει να έχεις συνέχεια ανοιχτό το Pc σου!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Wed May 30, 2007 1:43 pm

Δεν αξίζει καθόλου μα καθόλου ! Μεγάλος μπελάς και από security πάντα θα είσαι ανεπαρκής ειδικά αν είναι και pc το μηχάνημα, και το uplink τoυ dsl σώθηκες

Κοιτά εδώ προσφορές http://www.site5.com
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed May 30, 2007 3:47 pm

(Η πλήρης απάντηση δώθηκε με μαζική παραλληλία.. :) , Ούτε Quad-Core 2 να ήμασταν :lol: )
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Wed May 30, 2007 4:14 pm

Το θέμα του dyndns το ρυθμίζεις από το configuration του modem-router σου. Να σημειώσω πως δε θα μπορείς να έχεις DNS res, αν διαθέτεις USB modem.
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
apo
bit level
bit level

Post by apo » Wed May 30, 2007 4:58 pm

Ευχαριστω πολύ παιδια! Για μια εργασια το ήθελα και γι αυτό θελω να το τρέξω απο το σπίτι. Θα τα δοκιμάσω λίαν συντόμως...
Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”