Πρόβλημα με το router USR9112 (Forthnet)

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Post Reply
gazoza
byte level
byte level

Πρόβλημα με το router USR9112 (Forthnet)

Post by gazoza » Fri Jun 29, 2007 11:21 pm

Έχω το εξής πρόβλημα. Στην καρτέλα NAT στο tab Virtual server δεν μου εμφανίζεται ο πίνακας. Ξέρει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το διορθώσω;
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sat Jun 30, 2007 9:57 pm

Αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση firmware μπορείς να κάνεις upgrade μήπως λυθεί το πρόβλημα που αναφέρεις.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
gazoza
byte level
byte level

Post by gazoza » Sun Jul 01, 2007 11:19 am

Το έκανα upgrade και δεν άλλαξε κάτι. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δηλώσω virtual server και έχω πρόβλημα σε μια εφαρμογή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω αυτό με κάποιο πρόγραμμα η μέσα από τα Windows;
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sun Jul 01, 2007 2:30 pm

Κοίτα δεν το ξέρω το συγκεκριμένο router αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ διάλεξε το πρόγραμμα που θες να κάνεις port forward μήπως δεν κάνεις σωστά τα βήματα.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίξεις port, βέβαια μπορεί και να υπάρχει αλλά δεν ξέρω τι εργαλεία σου δίνει επιπλέον η USR. Μπορείς πχ αν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα ότι βάζεις στο pc σου και θέλει ανοιχτή πόρτα την ανοίγει αυτόματα.
Κάνε μια βόλτα και από το adslgr.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
gazoza
byte level
byte level

Post by gazoza » Sun Jul 01, 2007 7:20 pm

Από εκεί είχα κάνει το port forwarding που ήθελα όταν δούλευε κανονικά αλλά όταν ήρθε η ώρα να κάνω άλλο ένα διαπίστωσα το πρόβλημα. Τλπ θα στείλω μέιλ στην USR να δω. Ευχαριστώ πολύ για το help
gazoza
byte level
byte level

Post by gazoza » Tue Jul 03, 2007 5:37 am

Τελικά το ad blocking του zone alarm "έκοβε" τον πίνακα :evil:. Τώρα είναι όλα μια χαρά! Ευχαριστώ
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”