Λοιπόν. μετά από παρακίνιση του πρωην φοιτητή του cs.aueb Σταμάτη Αρκουλή, αποφάσισα να γράψω τα παρακάτω.
Αφορά ένα ολοκληρομένο πακέτο για μια αποτελεσματική και δωρεάν δημιουργεία "ενός" site.
Μετά απο μια σύντομη εξερεύνηση στο Google, είδα οτι δημοσίευση σε ένα μέρος, πού να έχει όλα όσα εγώ -αλλά και οι περισσότεροι- ζητάνε δεν υπήρχε. Έτσι η καλήτερη λύση είναι η αποτελεσματική συνεργασία πολλών site μαζι.
Σας παραθέτω λοιπόν κάποια λίστα site, μαζί με την χρήση για την οποία ενδύκνονται.
1. SPACE www.quotaless.com, έχει πρακτικά άπειρο χώρο. Εκεί μπορείτε να βάλετε το data μέρος,όπος zipάκια και τέτοια. (Για να βρέιτε το Terms of Service validation ψάχτε για "9a." στα Terms of service.Μάλλον "s4udruT8".)
2. HTML Το quotaless προσθέτει διαφημίσεις στις HTML σελίδες. Γι'αυτό χρειάζεστε ένα site που να είναι χωρίς διαφημίσεις για να βάλετε μόνο τις HTML pages. Προφανώς οι απαιτίσεις σε χώρο είναι τώρα μικρότερες, αφού οι HTML pages πιάνουν πολύ λίγο χώρο. Εδώ υπάρχει πληθώρα λύσεων. Αναφέρω ενδεικτικά το freewebs.com, και το www.freegreece.net για όσους προτιμούν το ντόπιο.
3.SERVER SIDE SCRIPTING Κι όμως υπάρχουν κι εδώ οι δωρεάν λύσεις. Βέβαια... δεν έχω πολυψάξει για PHP και ASP, όμως πιστεύω οτι τα Google Links θα βοηθήσουν. Όσ'αναφορα τη JSP, αν και δεν μπορώ να πω οτι είναι η ιδανική λύση, βρήκα το www.eatj.com. Το ανέβασμα εδώ γίνετε με zipάκια ή warάκια, και άλλο delete εκτός από το "Create a new JVM" δε βρήκα. Οπότε πρέπει να κρατάτε ένα τοπικό αντίγραφο.
4.DNS ...Και ήρθε η ώρα για τη βάφτιση. Παραθέτω το www.xxxxxxxx.co.nr/.
Αν θέλει κάποιος να ψάξει μόνος του, του πρότεινα την απόλυτη λύση του Google, αλλά και αυτό το ειδικευμένου ψαχτηριού.
Παρακαλώ, αν κάποιος έχει να προσθέσει κάποιο άλλο site να το κάνει. Ιδικά αν ξέρει κάποια καλή λύση σε JSP.
ΠΡΟΣΟΧΗ
ο Πάντα μιλάμε για free λύσεις, και χωρίς διαφημίσεις.
ο Όσο είναι δυνατόν προσπαθήστε να τηρήσετε τα Terms of services.
ο Εγώ δεν έχω δοκιμάσει στο έπακρο τις παραπάνω υπηρεσίες, συνεπώς η χρήση τους γίνετε με δικιά σας ευθήνη.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την προσπάθεια τήρησης των όσων λέω στη λίστα "ΠΡΟΣΟΧΗ".
.
Best Free Web Hosting
Best Free Web Hosting
Last edited by hac441 on Thu Jun 24, 2010 10:52 am, edited 1 time in total.