Aγορές μέσω διαδικτύου
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Aγορές μέσω διαδικτύου
Θα ήθελα όποιος μπορεί και γνωρίζει να μου προτείνει ιστοσελίδες για οικονομικές αγορές..
Οτιδήποτε σχετικό με υπολογιστές και τεχνολογία αλλά όχι μόνο..
οποιοδήποτε link είναι ευπρόσδεκτο..
Οτιδήποτε σχετικό με υπολογιστές και τεχνολογία αλλά όχι μόνο..
οποιοδήποτε link είναι ευπρόσδεκτο..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ALL BLACKS supporter..
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Aγορές μέσω διαδικτύου
Δν ξερω αν ειναι αυτο που θες αλλα το megamarket εχει διαφορα πραματα απο οικιακες συσκευες μεχρι pc και οργανα γυμναστικης
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Και φυσικά το skroutz...
Εκεί βέβαια δεν κάνεις αγορές, απλά έχει για κάθε προϊόν την χαμηλότερη τιμή που μπορείς να βρεις...
Εκεί βέβαια δεν κάνεις αγορές, απλά έχει για κάθε προϊόν την χαμηλότερη τιμή που μπορείς να βρεις...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Εχεις ψωνισει απο εκει?ultimate_aektzis wrote:Δν ξερω αν ειναι αυτο που θες αλλα το megamarket εχει διαφορα πραματα απο οικιακες συσκευες μεχρι pc και οργανα γυμναστικης
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οχι γτ ρωτας?Του το ειπα πιο πολυ με βαση την ποικιλια του και οχι με τις τιμες αν εννοεις αυτο 

Last edited by ultimate_aektzis on Fri Mar 21, 2008 11:34 pm, edited 1 time in total.
- gasparosoft
- Gbyte level
Εγώ θα σουν πρότεινα φυσικά το e-shop.Έχω ψωνίσει 4-5 φορές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό...
γενικα μην τις προτιμας τετοιου ειδους αγορες.
Κανε τις μονο σε αναγκεες περιπτωσεις οταν πρεπει να παραγγειλεις πραγματα απο το εξωτερικο, αλλα και παλι θελει προσοχη
Κανε τις μονο σε αναγκεες περιπτωσεις οταν πρεπει να παραγγειλεις πραγματα απο το εξωτερικο, αλλα και παλι θελει προσοχη
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Δες και το http://www.pixmania.com/gr/gr/home.html.
Απο τα πιο γνωστά στην Ευρώπη, και με ελληνικό interface πλέον..
Απο τα πιο γνωστά στην Ευρώπη, και με ελληνικό interface πλέον..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Απο περιεργεια κυριως.ultimate_aektzis wrote:Οχι γτ ρωτας?Του το ειπα πιο πολυ με βαση την ποικιλια του και οχι με τις τιμες αν εννοεις αυτο
Γενικα μην προτεινετε μαγαζια που δεν εχετε αγορασει, η εαν τα προτεινετε να γραφετε οτι δεν εχετε αγορασει. Δεν το λεω σαν παρατηρηση απλα εχω ακουσει οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι αξιοπιστο και ειναι κριμα να παρασυρεις καποιον

- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Γιατί το λες αυτό; Τα διαδικτυακά καταστήματα έχουν και καλύτερες τιμές και συχνά καλύτερη εξυπηρέτηση. Γιατί να τα αγοράζεις ακριβότερα από τα καταστήματα στην πόλη; Ο φόβος πρέπει να είναι και τεκμηριωμένος.technics wrote:γενικα μην τις προτιμας τετοιου ειδους αγορες.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Το κακό είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πιο εύκολο να πτωχεύσουν άρα είναι ένα μείον. Γενικά καλό είναι να αγοράζουμε από γνωστά και δοκιμασμένα καταστήματα. Θυμηθείτε την περίπτωση του e-direct!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- mikem4600
- Gbyte level
Τι να σου πω, εγώ αγοράζω από το Amazon.co.uk από το 2002 και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Δεν φαίνεται επίσης να πηγαίνει για φούντο...xrokos wrote:Το κακό είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πιο εύκολο να πτωχεύσουν άρα είναι ένα μείον. Γενικά καλό είναι να αγοράζουμε από γνωστά και δοκιμασμένα καταστήματα. Θυμηθείτε την περίπτωση του e-direct!

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Ένα ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθειά σας..
thnx
Τώρα έχω αρκετά sites για ψάξιμο

thnx

Τώρα έχω αρκετά sites για ψάξιμο

http://foss.aueb.gr
ALL BLACKS supporter..
ALL BLACKS supporter..
Ok είπα γνωστά και δοκιμασμένα. Amazon εννοείται!mikem4600 wrote:Τι να σου πω, εγώ αγοράζω από το Amazon.co.uk από το 2002 και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Δεν φαίνεται επίσης να πηγαίνει για φούντο...xrokos wrote:Το κακό είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πιο εύκολο να πτωχεύσουν άρα είναι ένα μείον. Γενικά καλό είναι να αγοράζουμε από γνωστά και δοκιμασμένα καταστήματα. Θυμηθείτε την περίπτωση του e-direct!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Πιν από λίγους μήνες αγόρασα βιβλία από το Amazon. Όταν τα παρέλαβα, στο δέμα υπήρχε ένα διαφημιστικό έντυπο που μου πρότεινε κάποιες αγορές από ένα άλλο (μικρό και εξειδικευμένο) e-shop. Η προσφορά μου φάνηκε συμφέρουσα και έκανα κάποιες αγορές.
Μετά από μερικές βδομάδες, η Τράπεζα (Citibank) που διαχειρίζεται την πιστωτική μου κάρτα (Visa) με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι θα την ακυρώσει και θα την αντικαταστήσει με νέα (αδαπάνως για μένα), γιατί διαπιστώθηκε ότι υπήρξε διαρροή δεδομένων από κάρτες πελατών που συναλλάχθηκαν με το συγκεκριμένο e-shop. Δεν θα επεκταθώ άλλο εδώ, αν και η υπόθεση έχει κάποιο ενδιαφέρον. Απλώς να σημειώσω ότι δεν επιβαρύνθηκα κάποιο ποσό για συναλλαγή που δεν έκανα.
Συμπερασματικά, σημασία δεν έχει μόνο το trust (εμπιστεύομαι το Amazon), αλλά και το chain-trust management (όπου φαίνεται ότι το Amazon εκτέθηκε, αμέσως ή εμμέσως).
Δ. Γκρ.
Μετά από μερικές βδομάδες, η Τράπεζα (Citibank) που διαχειρίζεται την πιστωτική μου κάρτα (Visa) με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι θα την ακυρώσει και θα την αντικαταστήσει με νέα (αδαπάνως για μένα), γιατί διαπιστώθηκε ότι υπήρξε διαρροή δεδομένων από κάρτες πελατών που συναλλάχθηκαν με το συγκεκριμένο e-shop. Δεν θα επεκταθώ άλλο εδώ, αν και η υπόθεση έχει κάποιο ενδιαφέρον. Απλώς να σημειώσω ότι δεν επιβαρύνθηκα κάποιο ποσό για συναλλαγή που δεν έκανα.
Συμπερασματικά, σημασία δεν έχει μόνο το trust (εμπιστεύομαι το Amazon), αλλά και το chain-trust management (όπου φαίνεται ότι το Amazon εκτέθηκε, αμέσως ή εμμέσως).
Δ. Γκρ.
- Proxenos
- Gbyte level
Και εδώ στη Γερμανία το Amazon.de έχει προσφορές από συνεργαζόμενα καταστήματα, το λεγόμενο Marketplace, όταν κάνει κανείς αναζήτηση. Τα αποφεύγω γιατί για εκείνα δεν ισχύουν οι όροι του Amazon ούτε έχουν την ίδια εξυπηρέτηση. Κανείς δε μίλησε όμως για αγορές με πιστωτική κάρτα σε καταστήματα, βενζινάδικα και... εστιατόρια. Ειδικά σε αυτά τα τελευταία έχει ενδιαφέρον ότι το προσωπικό συνήθως παίρνει την κάρτα και εξαφανίζεται για λίγο. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις.redlabel wrote:Πιν από λίγους μήνες αγόρασα βιβλία από το Amazon. Όταν τα παρέλαβα, στο δέμα υπήρχε ένα διαφημιστικό έντυπο που μου πρότεινε κάποιες αγορές από ένα άλλο (μικρό και εξειδικευμένο) e-shop. Η προσφορά μου φάνηκε συμφέρουσα και έκανα κάποιες αγορές.
Δ. Γκρ.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky