Εχω ένα Laptop (Vista) και ένα Desktop (XP) και θέλω να βλέπει το ένα τον σκληρό του άλλου.
Κλείνω το Firewall και και τα έχω βάλει και τα 2 στο ίδιο workgroup και προσπαθώ να κάνω map network drive.
Το ένα PC βλέπει το άλλο,αλλα όχι το σκληρό του άλλου. (ping γίνεται κανονικά)
Οτάν προσπαθώ να κάνω add τον σκληρό του Laptop,μέσω του Desktop,μου ζητάει κωδικούς,αλλά ενώ είναι σωστοί δεν
τους επαληθεύει.Δεν βγάζει κανένα μήνυμα,απλά στους ξαναζητάει.Αλλά αυτό δεν με πολυενδιαφέρει.
Θέλω να βλέπω από το Laptop το Desktop.
Οτάν πάω να κάνω map Network Drive από τo Laptop-Vista sto Desktop,μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν έχω πρόσβαση
στο Desktop PC και ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον admin για να ελέγξω αν έχω δικαίωμα πρόσβασης και κάτι τέτοια...
Ξέρει κανείς τι μπορέι να φταίει;;Exω δοκιμάσει να κάνω τον δίσκο shared αλλα τίποτα.Τι άλλο πρέπει να ρυθμίσω;
Πρόβλημα με Δίκτυο μεταξύ PC
Re: Πρόβλημα με Δίκτυο μεταξύ PC
Σε ποιό μηχάνημα δημιούργησες το δύκτιο πρώτα? Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά εγώ που έκανα κάτι παρόμοιο πρόσφατα από το laptop(Vista) έκανα αναζήτηση δυκτίου. Για τα shared folders στο laptop δεν ήταν προεπιλεγμένη η επιλογή και την διάλεξα μετά, οπότε μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο... Όσο για το να βλέπει το ένα pc τον κανονικό δίσκο του άλλου δεν νομίζω να γίνεται(τουλάχιστον όχι με τον απλό τρόπο με Network Setup Wizard)
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!