ερωτηση για το email...
ερωτηση για το email...
καλησπέρα παιδιά...θέλω να σας ρωτησω κατι σχετικά με το email.αυτο το καιρό επικοινωνώ με ενα παλικάρι που ταξιδεύει(βρίσκεται σε καράβι).όταν του στέλνω email αμέσως μου έρχεται από postmaster@andrapido.com ένα email που λέει : The HTML content of the email you have sent to an address at (διευθυνση) has been removed. Please send messages only in plain text.και μου έρχεται κ ένα attach file.μπορείται να μου πείτε τι ακριβώς σημαινει αυτό..ευχαριστώ
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: ερωτηση για το email...
να βρεις τρόπο να ρυθμίσεις το πρόγραμμα ώστε να στέλνει το mail σε μορφή text.
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Πριν απο λίγο είδα κάτι και φρίκαρα..Κατάφερε να περάσει ένα spam mail(σχετικά με κάτι φάρμακα) στα εισερχόμενα του gmail μου..Έπεσε και το τελευταίο τείχος 

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Πατα more actions->filter message like this.Μια φορα παντως τα χαλια του hotmail δεν θα ερθουν στο gmail.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
όταν έχεις επαφές που ο κάθε ένας σου στέλνει 300 forward mail, με 1000 διευθύνσεις μέσα.. Τότε θα πέσει και αυτό... Το σπαμ από κάτι @##@@# πηγάζει...ultimate_aektzis wrote:Πατα more actions->filter message like this.Μια φορα παντως τα χαλια του hotmail δεν θα ερθουν στο gmail.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Αυτο λυνεται.Εχοντας πολλαπλους λογαριασμους.Εγω εχω εναν για chat, εναν για διαφορες βλακειες που το ανοιγω μια φορα στις 20 μερες και ενα καλο που το εχουν λιγοι(e-shop, amazon,newsletters που με ενδιαφερουν κτλ).Φυσικα το καλο ειναι gmail, με συνεπεια να μην εχω δει πανω απο 2-3 φορες spam στα 2 χρονια που δουλευω ετσι.
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
ultimate_aektzis wrote:Αυτο λυνεται.Εχοντας πολλαπλους λογαριασμους.Εγω εχω εναν για chat, εναν για διαφορες βλακειες που το ανοιγω μια φορα στις 20 μερες και ενα καλο που το εχουν λιγοι(e-shop, amazon,newsletters που με ενδιαφερουν κτλ).Φυσικα το καλο ειναι gmail, με συνεπεια να μην εχω δει πανω απο 2-3 φορες spam στα 2 χρονια που δουλευω ετσι.
Την ίδια στρατηγική έχω και γω και όντως έχει ησυχάσει το κεφαλάκι μου... Ποτέ μην φτιάξεται λογαριασμό messenger με το καλό σας e-mail... ποτέ ομως...