Gmail πρόβλημα

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Post Reply
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Gmail πρόβλημα

Post by proskopos » Fri Jul 17, 2009 1:40 pm

Καλημερα,
έχω το εξής θέμα με το Gmail... Έχω την σελίδα μου στα αγαπημένα και επειδη έχω βάλει να θυμάται το συνθηματικό μου μπαίνω κατ'ευθειαν στο mail μου... Το πρόβλημα είναι το εξής.
Όταν παταω να μπω, μου εμφανίζει την μπάρα που δείχνει οτι φορτώνει (πάνω αριστερα) και ενα παραθυράκι οτι η σελίδα περιέχει ασφαλή αλλα και μη-ασφαλη δεδομένα. Και με ρωταει αν θελω να εμφανιστουν. Ότι και να πατησω, η μπαρα γεμίζει μέχρι το ~95% και σταματάει.. Δεν με μεταφέρει στο μειλ μου... Αν ωστόσο πατήσω refresh με μεταφέρει αμέσως...
Τι φταίει...?
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Re: Gmail πρόβλημα

Post by cypher » Fri Jul 17, 2009 3:15 pm

proskopos wrote:Καλημερα,
έχω το εξής θέμα με το Gmail... Έχω την σελίδα μου στα αγαπημένα και επειδη έχω βάλει να θυμάται το συνθηματικό μου μπαίνω κατ'ευθειαν στο mail μου... Το πρόβλημα είναι το εξής.
Όταν παταω να μπω, μου εμφανίζει την μπάρα που δείχνει οτι φορτώνει (πάνω αριστερα) και ενα παραθυράκι οτι η σελίδα περιέχει ασφαλή αλλα και μη-ασφαλη δεδομένα. Και με ρωταει αν θελω να εμφανιστουν. Ότι και να πατησω, η μπαρα γεμίζει μέχρι το ~95% και σταματάει.. Δεν με μεταφέρει στο μειλ μου... Αν ωστόσο πατήσω refresh με μεταφέρει αμέσως...
Τι φταίει...?
Απλο κολλημα στο gmail. :-p Την ωρα που κολλαει στο 95% αν πατησεις plain html θα φορτωσει. Σβησε τα cookies και την cache και ξαναδοκιμασε αφου του πεις να θυμαται το pass.
ImageImageImageImageImageImageImage
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”