συνδεση κινητου τηλεφωνου με ιντερνετ σχολης
συνδεση κινητου τηλεφωνου με ιντερνετ σχολης
καλησπερα παιδια εχω ενα κινητο νοκια ν82 και δε ξερω πως θα μπω στο ιντερνετ της σχολης.τα εργαστηρια ειναι κλειστα αυτη την περιοδο.ξερετε τι χρειαζετε για να συνδεθω.χρειαζονται καποιες ρυθμησεις καποιοι κωδικοι?σας παρακαλω βοηθηστε με.
δε γνωριζω εαν εκανα λαθος που δημιουργησα νεο τοπικ αλλα δεν εβρισκα που επρεπε να ποσταρω για την απορια μου.εαν εχω κανει λαθος ας μεταφερθει η απαντηση μου στο αναλογο τοπικ και ας σβηστει το δικο μου
δε γνωριζω εαν εκανα λαθος που δημιουργησα νεο τοπικ αλλα δεν εβρισκα που επρεπε να ποσταρω για την απορια μου.εαν εχω κανει λαθος ας μεταφερθει η απαντηση μου στο αναλογο τοπικ και ας σβηστει το δικο μου
Καλύτερα να αδικείσαι παρά να αδικείς
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: συνδεση κινητου τηλεφωνου με ιντερνετ σχολης
Ανεβασα εδω
http://www.mediafire.com/?sharekey=795a ... 7f10aaff85
τις οδηγιες που ειχε για συνδεση απο κανονικο ασυρματο. Λογικα θα μπορεις να τις εφαρμοσεις και στο κινητο αν τα υποστηριζει. Δεν ειναι τιποτα.
http://www.mediafire.com/?sharekey=795a ... 7f10aaff85
τις οδηγιες που ειχε για συνδεση απο κανονικο ασυρματο. Λογικα θα μπορεις να τις εφαρμοσεις και στο κινητο αν τα υποστηριζει. Δεν ειναι τιποτα.

ευχαριστω cypher αλλα δε βλεπω να υπαρχουν ολα αυτα μεσα στο κινητο μου.τελος παντων κατι θα βρω
Καλύτερα να αδικείσαι παρά να αδικείς
- cypher
Τσεκαρε και το manual του κινητου σου. Ολο και κατι θα λεει για το που ειναι οι συγκεκριμενες ρυθμισεις. 

Μπορεί να χρειαστείς αναβάθμιση του firmware προκειμένου να βρείς όλες τις επιλογές που χρειάζονται για να συνδεθείς.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

-
- Buffer underflow exception
- Academic status: N>4
Βγήκε κανένα πόρισμα; Έχω κι εγώ το ίδιο τηλέφωνο και δεν μπορώ να συνδεθώ με το AUEB-Wireless. Στην υποστήριξη δικτύων δεν ξέρουν κάτι περισσότερο. Έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί με N82 ή άλλο symbian 60 v3 τηλέφωνο;
- Loner
Εγώ με n91 μπαίνω κανονικά...Έχω δημιουργήσει σημείο πρόσβασης με ασφάλεια WPA/WPA2 και στις ρυθμίσεις ασφαλείας έχω Λειτουργία WPA: EAP, ρυθμίσεις pug-in EAP: EAP-LEAP με απομνημόνευση του ονόματος χρήστη (aueb) και προτροπή για κωδικό (wireless)
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
-
- Buffer underflow exception
Δυστηχώς στο N82 έχει μόνο EAP-PEAP, όχι EAP-LEAP. Όμως και στο Manual για PEAP μηλάνε. Στις ρυθμίσεις του EAP-PEAP έβαλα EAP-MSCHAPv2 όπως λένε και έβαλα user name aueb, prompt for password yes και password wireless, όμως ακόμα όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει authentification failed... Δεν βλέπω κάποια άλλη ρύθμιση που να μην έχω κάνει, και η μόνη ρύθμιση που βλέπω στο manual και δεν φαίνεται να υπάρχει στο τηλέφωνο είναι η είναι αυτή που λέει Κρυπτογράφηση δεδομένων επιλέξτε TKIP για την οποία δυστυχώς δεν βρίσκω οποιαδήποτε σχετική ρύθμιση...
- Bloody Mary
Σε κάποιες περιπτώσεις έχει χρειαστεί ένα πιστοποιητικό που μπορείς να πάρεις από τον κ. Σαζόνοφ (cslab II) έχω την εντύπωση, αλλά δεν ξέρω αν απαιτείται για όλες τις συσκευές. Επίσης ένας φίλος μου λάμβανε μήνυμα authentication failed μέχρι που αντί για username "aueb" χρησιμοποίησε το "aueb wireless" και password "wireless" όπως λες κι εσύ. Για δοκίμασε το μηηηηπως... 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Λοιπον εγω εχω το νοκια ε52.Καινουργιο και ωραιο.Μπορειτε να δωσετε καποιες οδηγιες συνδεσεις... ?
Στις ρυθμισεις μου βγαζει επιλογες για το wpa/wpa2 = EAP ή προδιανεμημενο κλειδι
Οταν επιλεγω ΕΑΡ μου λεει να βαλω ρυθμισεις plug in EAP oπου οι επιλογες ειναι
= EAP-SIM ,EAP AKA,EAP-TLS,EAP-PEAP, EAP-TTLS,EAP-LEAP,EAP-FAST

Στις ρυθμισεις μου βγαζει επιλογες για το wpa/wpa2 = EAP ή προδιανεμημενο κλειδι
Οταν επιλεγω ΕΑΡ μου λεει να βαλω ρυθμισεις plug in EAP oπου οι επιλογες ειναι
= EAP-SIM ,EAP AKA,EAP-TLS,EAP-PEAP, EAP-TTLS,EAP-LEAP,EAP-FAST
- Loner
Loner wrote:Εγώ με n91 μπαίνω κανονικά...Έχω δημιουργήσει σημείο πρόσβασης με ασφάλεια WPA/WPA2 και στις ρυθμίσεις ασφαλείας έχω Λειτουργία WPA: EAP, ρυθμίσεις pug-in EAP: EAP-LEAP με απομνημόνευση του ονόματος χρήστη (aueb) και προτροπή για κωδικό (wireless)

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Με ericsson έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί? Το πρόβλημα είναι πως στο WPA-Ent δεν δίνει επιλογή για username και password και φυσικά τπτ από πρωτόκολλα ΕAP κτλ 
Έχω w705...

Έχω w705...
παιδια μηπως ξερει κανενας πως να συνδεσω το LG ARENA? εχει ενα σωρο ρυ8μισεις κ δν ξερω τι να πειραξω :P
thankkkkkkkkkkkkkkkkssssssss :D
“Rhaegar fought valiantly, Rhaegar fought nobly, Rhaegar fought bravely. And Rhaegar died. ”
- cypher
Δες τις οδηγιες για κανονικη συνδεση που δινω σε λινκ παραπανω (απο το mediafire) και βαλε τις ιδιες ρυθμισεις στο lg arena.skycloud wrote:παιδια μηπως ξερει κανενας πως να συνδεσω το LG ARENA? εχει ενα σωρο ρυ8μισεις κ δν ξερω τι να πειραξω :P

το πατησα το λινκ αλλα μ λεει 0 items to display ο.Ο
“Rhaegar fought valiantly, Rhaegar fought nobly, Rhaegar fought bravely. And Rhaegar died. ”
- cypher
To κατεβασαν.skycloud wrote:το πατησα το λινκ αλλα μ λεει 0 items to display ο.Ο

Δες εδω http://www.aueb.gr/help/ τις οδηγιες για wifi, το ιδιο ειναι.

εμμμ δλδ ρυθμιζω το αρενα συμφωνα με τις ρυθμισεις π εχει το μανουαλ για τα εξπι? :P
- cypher
Οχι ακριβως. Απλα βαζεις τις ιδιες ρυθμισεις οσον αφορα π.χ. την κωδικοποιηση/certificates κτλ. Τουλαχιστον οτι σου επιτρεπει το κινητο. Προφανως δεν περιμενεις να εχεις ιδια μενου κτλ.skycloud wrote:εμμμ δλδ ρυθμιζω το αρενα συμφωνα με τις ρυθμισεις π εχει το μανουαλ για τα εξπι? :P

@skycloud Βρήκες τελικά τρόπο για να συνδέεσε στο wireless με το arena; Και εγώ αυτό έχω και δεν μπορώ.
Συνδεση στο Aueb Wireless απο κινητο
Γεια σας,
προσπαθω να μπω στο ασυρματο απο το htc diamond 2,αλλα για να συνδεθω θελει ανακτηση πιστοποιητικου
εχει λοιπον:
Ονομα χρηστη:
κωδικος προσβασης:
Διακομιστης:
και μετα πατας ανακτηση πιστοποιητικου..
Ο διακομιστης ποιος ειναι??
ρωτησα τον σαζονοφ αλλα δεν μου πε..
αν μπορει κανεις να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων
ευχαριστω
προσπαθω να μπω στο ασυρματο απο το htc diamond 2,αλλα για να συνδεθω θελει ανακτηση πιστοποιητικου
εχει λοιπον:
Ονομα χρηστη:
κωδικος προσβασης:
Διακομιστης:
και μετα πατας ανακτηση πιστοποιητικου..
Ο διακομιστης ποιος ειναι??
ρωτησα τον σαζονοφ αλλα δεν μου πε..
αν μπορει κανεις να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων
ευχαριστω