DSL
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
DSL
Ευχαριστούμε πολύ τη Vivodi για τις συνεχείς μειώσεις τιμών που κάνει αλλά συνεχίζει να μη μας καλύπτει... Δώρο άδωρο. Τι να τις κάνω τις τιμές τους, που λεει και το τραγούδι, αν δεν μπορεί να μου τις προσφέρει; Αντί να μειώσουν τις τιμές, ας επεκεταθούν καλύτερα.
Και μην αρχίσετε τώρα, "δεν την αφήνει ο ΟΤΕ και τα διαπλεκόμενα", γιατί εγώ σαν πελάτης μιλάω. Δε δουλεύω για τη Vivodi, ούτε μου δίνει ποσοστά και δε με ενδιαφέρει το παρασκήνιο. Σαν πελάτης περιμένω υπηρεσίες.
Και μην αρχίσετε τώρα, "δεν την αφήνει ο ΟΤΕ και τα διαπλεκόμενα", γιατί εγώ σαν πελάτης μιλάω. Δε δουλεύω για τη Vivodi, ούτε μου δίνει ποσοστά και δε με ενδιαφέρει το παρασκήνιο. Σαν πελάτης περιμένω υπηρεσίες.
- Einherjar
- Venus Project Founder
Έτσι όπως το βλέπω, αν αρχίσει να επεκτείνεται ασυστόλως και στο τέλος μείνει χωρίς λεφτά και πελάτες, χαμένη θα βγεί.
Αν από την άλλη πάρει ένα μικρό μέν αλλά υπαρκτό μέρος των πελατών του ΟΤΕ μέσω των διαφημίσεων και των μειώσεων, θα μπορέσει να συγκεντρώσει κεφάλαια και έτσι να επεκταθεί
Αν από την άλλη πάρει ένα μικρό μέν αλλά υπαρκτό μέρος των πελατών του ΟΤΕ μέσω των διαφημίσεων και των μειώσεων, θα μπορέσει να συγκεντρώσει κεφάλαια και έτσι να επεκταθεί
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Ο σκοπός είναι να επεκταθεί όμως μιλάμε ότι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση ακόμα και από πολύ κεντρικές περιοχές.Πάντως εγώ που το έψαξα Αμφιάλη δεν παίζει με τίποτα,αν και θα μου πεις σιγά την κεντρική περιοχή αλλά ξέρω και άλλες. Ακόμα εκνευρίζομαι τρελά με αυτές τις διαφημίσεις του τύπου δωρεάν αστικά&υπεραστικά τηλεφωνήματα και εννοώντας μέχρι το τέλος τελικά Οκτώβρη.Να μου πεις marketing.Αλλά καταλάβατε...
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ρε παιδιά,μιλάμε για επιχειρηματίες.θα κάνουν μόνο ότι τους εξασφαλίζει σίγουρα κέρδη.Δε θα ξεκινήσει να επεκταθεί σε περιοχές που μπορεί να μην τους κάνουν γρήγορη απόσβεση των χρημάτων που θα δαπανήσουν.Βλέπουν ποιες περιοχές εκδηλώνουν ενδιαφέρον περισσότερο και σιγά σιγά το επεκτείνουν.Μην βλέπετε ο ΟΤΕ που μια ωραία πρωία άρχισε να τραβάει σύρματα και να στήνει κολώνες.ΤΟΤΕ ήταν κρατικός.Είχε ισχυρό backup.Για να βλέπατε τώρα αντίστοιχα τι θα γινόταν και από τον ΟΤΕ... 

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Ναι όντως ισχύει αυτό που λέει ο Χάρης παραπάνω. Δεν συμφαίρει μια επένδυση πχ σε μία περιοχή όπως η Παιανία γιατί οι αιτήσεις που θα έχει θα είναι μηδαιμνές μπροστά σε αυτές που θα έχει εάν επεκταθεί σε Μαρούσι-Κηφισιά(Κηφισίας δηλαδή που είναι όλα τα ετιαρικά συγκροτήματα). Πάντος είναι μεγάλη ανεξαρτητοποίηση πλέον το Full LLU.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Proxenos
- Gbyte level
Ας μας πει κάποιος αν έχει ο ίδιος κάλυψη και σε ποια περιοχή βρίσκεται. Έχω την εντύπωση ότι καλύπτει ελάχιστες περιοχές και άρα αφορά περιορισμένο κοινό. Απλά μου τη δίνει το γεγονός οτι ακούω τόσο συχνά για μειώσεις από τη vivodi και όχι άλλες εταιρείες με αντίστοιχα μικρή κάλυψη (π.χ. telepassport).HdkiLLeR wrote:Ναι όντως ισχύει αυτό που λέει ο Χάρης παραπάνω. Δεν συμφαίρει μια επένδυση πχ σε μία περιοχή όπως η Παιανία γιατί οι αιτήσεις που θα έχει θα είναι μηδαιμνές μπροστά σε αυτές που θα έχει εάν επεκταθεί σε Μαρούσι-Κηφισιά(Κηφισίας δηλαδή που είναι όλα τα ετιαρικά συγκροτήματα). Πάντος είναι μεγάλη ανεξαρτητοποίηση πλέον το Full LLU.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
οχι ρε συ εινχατζαρ παιζει ρολο αν μπαινεις και μερα... ( η χρεωση την ημερα ειναι 120δρχ η ωρα) . Εγω πληρωνω 50-60 με pstn το διμηνο μονο ιντερνετ(χωρις Φπα το νουμερο). Αλεξη, με βιβοντι (αν σε καλυπτει) θα πληρωνεις για 256Κ, 40 ευρω το διμηνο +ΦΠΑ, αλλα θα εχεις 5 φορες πιο γρηγορη συνδεση, και ολη μερα ανοιχτη...
Με απλα νουμερα, αν μπαινεις 2 ωρες με χρεωση 120δρχ/ωρα και 2 με 60 δρχ την ωρα, τοτε εχεις 1 ευρω/ημερα... Επι 60 μερες, 60 ευρω...
Ξερω ατομο με 200 ευρω μονο ιντερνετ με απλη συνδεση...
Με απλα νουμερα, αν μπαινεις 2 ωρες με χρεωση 120δρχ/ωρα και 2 με 60 δρχ την ωρα, τοτε εχεις 1 ευρω/ημερα... Επι 60 μερες, 60 ευρω...
Ξερω ατομο με 200 ευρω μονο ιντερνετ με απλη συνδεση...

- semis19
- Gbyte level
Πάντως επειδή το έψαξα τώρα τελεταία για DSL η vivodi δε συμφαίρει γιατί πληρώνεις και σε αυτήν και στον ΟΤΕ κάθε μήνα δε θυμάμαι ακριβώς πόσο, ο εξοπλισμός βέβαια δωρεαν. Στον ΟΤΕ πάλι είναι λιγότερη η συνδρομή αλλά πληρώνεις περί τα 120 Ευρώ για εξοπλισμό ... εγώ δεν έχω και "πόρτα" και θα μου πάει "φέσι" ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Άρα για Shared LLU το 2μηνο έχεις: 40e πάγιο στον Ο.Τ.Ε. + 2χ15=30 το παγιο στην Vivodi=70. Οι περισσότερες συνδρομές έχουν περί τα 20e/μήνα άρα 70+40=110e/μήνα με shared LLU(Ο.Τ.Ε + VIVODI + PROVIDER).Ταχύτητα Shared LLU/Full LLU
256Kbps/128Kbps € 14,90 € 17,90
384Kbps/128Kbps € 17,90 € 19,90
512Kbps/128Kbps € 27,90 € 32,90
768Kbps/256Kbps € 34,90 € 39,90
1024Kbps/256Kbps € 49,90 € 54,90
2048Kbps/640Kbps € 89,90 € 94,90
Για full LLU το 2μηνο έχεις: 2χ18=46 το παγιο στην Vivodi(δεν έχεις όμως στον Ο.Τ.Ε.). Οι περισσότερες συνδρομές έχουν περί τα 20e/μήνα άρα 46+40=86e/δήμινο με full LLU(VIVODI + PROVIDER).
Συνεπώς όπως βλέπεις συμφαίρει και παρά συμφαίρει να τον κόψεις τον Ο.Τ.Ε. και να έχεις full LLU απο την vivodi και έχεις και 2 γραμμές(νούμερα). 80e το 2μηνο/για always on(+ δύο νούμερα) δεν είναι και πάρα πολά.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
μόλις χτες το άκουσα αυτό, δε βλέπω και πολύ τηλεόραση και χάρηκα..Εννοεί μόνο μέχρι τέλος Οκτώβρη??dimitra wrote: Ακόμα εκνευρίζομαι τρελά με αυτές τις διαφημίσεις του τύπου δωρεάν αστικά&υπεραστικά τηλεφωνήματα και εννοώντας μέχρι το τέλος τελικά Οκτώβρη.Να μου πεις marketing.Αλλά καταλάβατε...

We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
)ρε γαμωτο αυτο ειναι που με κανει να απορω... η αισθηση μου ειναι οτι εισαι περισσοτερο απο εμενα στο ιντερνετ... και ομως πληρωσα (χτες κιολας) για το 2μηνο που περασε που περιλαμβανε διακοπες
Προς κλησεις Ιντερνετ = 41,77 σε συνολο λογαριασμου 85,10... (χωρις Φπα ολα)
Ενω τον περασμενο λογαριασμο που ημουν ολο το καιρο σπιτι ειχα πληρωσει συνολο 110 ευρω (χωρις Φπα) Και επειδη τα τηλεφωνηματα που κανω ειναι στανταρ, και προσπαθω οσο μπορω να παιρνω απο τη γραμμη των γονιων μου και οχι τη δικη μου για να τους χρεωνω
!
Αρα το περασμενο διμηνο ηταν περιπου 65 ευρω + Φπα...
εφαγα και κραξιμο.
Ρε μπας και κανετε καμια κομπινα?? Αν ναι Πμ...
ΥΓ. Κοινως το συμπερασμα ειναι οτι πληρωνω πανω απο 100 ευρω το διμηνο τηλεφωνο κατα μεσο ορο... Ο οτε ειναι απαραδεκτος. (πραγματικα δε μιλαω καθολου. Ολα ιντερνετ ειναι σχεδον. 42 ιντερνετ, αστικες 11 , κινητα 11, παγιο 21
αναγνωριση 2
Αυτη ειναι η σουμα του λογαριασμου 85 ευρω (100 με Φπα 
edit
Τωρα που εχω λιγο χρονο παραπανω να γραψω, να πω τα εξης... (ειναι οφτοπικ βεβαια αλλα εχουν σχεση με τον αλεξο.)
Επειδης ψαχνομουνα για dsl πολυ τον τελευταιο καιρο, εχω να πω τα εξης. Ατομα σαν εμενα που δεν ειμαστε πορωμενοι με το κατεβασμα, και στο κατω κατω της γραφης με 56 ειμαστε τοσο καιρο, μπορουμε να αντεξουμε λιγο καιρο ακομα με σχετικα χαμηλες ταχυτητες... Αυτο που με νοιαζει ειναι το always on Δηλαδης να γλιτωσω επιτελους απο τον εφιαλτη του Επακ!
Για ατομα σαν εμενα λοιπον συμφερει το εξης. Παιρνουμε μια γραμμη απο τον οτε 384Κ η οποια μας κοστιζει 20 ευρω το μηνα (πλεον) δηλαδη 40 ευρω το διμηνο (οσο πληρωσα στο λογαριασμο που ελειπα!)
Απο κει και περα κανουμε αλχημειες με τις συνδεσεις. Υπαρχει μια καρτα (νετκαρτα νομιζω) η οποια κανει 20 ευρα, και σου δινει 30 μερες 256Κ... (τωρα ειχε προσφορα, δωρο αλλες 15 μερες!!!!) Επισης καλη προταση (κατα τη γνωμη μου) ειναι η Ηολ 100 για ολες τις συνδεσεις, που εισαι always on με 128Κ ομως... Εχει τιμη, σαν απλη 56αρα συνδεση... (αυτη εχω τωρα ουτως η αλλως) οποτε στην ουσια το κοστος ειναι μονο της γραμμης (40 το διμηνο)
ΠΡοσωπικα μια κατασταση οπου θα ειχα ~15ΚΒ/δευτερολεπτο στο κατεβασμα, θα με καλυπτε πληρως, μιας και τωρα βλεπω το πολυ 5... Και ειναι και το always on. Οσοι πληρωνετε κοντα στα 40 ευρω το διμηνο, σκεφτειτε το.
Προς κλησεις Ιντερνετ = 41,77 σε συνολο λογαριασμου 85,10... (χωρις Φπα ολα)
Ενω τον περασμενο λογαριασμο που ημουν ολο το καιρο σπιτι ειχα πληρωσει συνολο 110 ευρω (χωρις Φπα) Και επειδη τα τηλεφωνηματα που κανω ειναι στανταρ, και προσπαθω οσο μπορω να παιρνω απο τη γραμμη των γονιων μου και οχι τη δικη μου για να τους χρεωνω

Αρα το περασμενο διμηνο ηταν περιπου 65 ευρω + Φπα...

Ρε μπας και κανετε καμια κομπινα?? Αν ναι Πμ...

ΥΓ. Κοινως το συμπερασμα ειναι οτι πληρωνω πανω απο 100 ευρω το διμηνο τηλεφωνο κατα μεσο ορο... Ο οτε ειναι απαραδεκτος. (πραγματικα δε μιλαω καθολου. Ολα ιντερνετ ειναι σχεδον. 42 ιντερνετ, αστικες 11 , κινητα 11, παγιο 21

edit
Τωρα που εχω λιγο χρονο παραπανω να γραψω, να πω τα εξης... (ειναι οφτοπικ βεβαια αλλα εχουν σχεση με τον αλεξο.)
Επειδης ψαχνομουνα για dsl πολυ τον τελευταιο καιρο, εχω να πω τα εξης. Ατομα σαν εμενα που δεν ειμαστε πορωμενοι με το κατεβασμα, και στο κατω κατω της γραφης με 56 ειμαστε τοσο καιρο, μπορουμε να αντεξουμε λιγο καιρο ακομα με σχετικα χαμηλες ταχυτητες... Αυτο που με νοιαζει ειναι το always on Δηλαδης να γλιτωσω επιτελους απο τον εφιαλτη του Επακ!
Για ατομα σαν εμενα λοιπον συμφερει το εξης. Παιρνουμε μια γραμμη απο τον οτε 384Κ η οποια μας κοστιζει 20 ευρω το μηνα (πλεον) δηλαδη 40 ευρω το διμηνο (οσο πληρωσα στο λογαριασμο που ελειπα!)
Απο κει και περα κανουμε αλχημειες με τις συνδεσεις. Υπαρχει μια καρτα (νετκαρτα νομιζω) η οποια κανει 20 ευρα, και σου δινει 30 μερες 256Κ... (τωρα ειχε προσφορα, δωρο αλλες 15 μερες!!!!) Επισης καλη προταση (κατα τη γνωμη μου) ειναι η Ηολ 100 για ολες τις συνδεσεις, που εισαι always on με 128Κ ομως... Εχει τιμη, σαν απλη 56αρα συνδεση... (αυτη εχω τωρα ουτως η αλλως) οποτε στην ουσια το κοστος ειναι μονο της γραμμης (40 το διμηνο)
ΠΡοσωπικα μια κατασταση οπου θα ειχα ~15ΚΒ/δευτερολεπτο στο κατεβασμα, θα με καλυπτε πληρως, μιας και τωρα βλεπω το πολυ 5... Και ειναι και το always on. Οσοι πληρωνετε κοντα στα 40 ευρω το διμηνο, σκεφτειτε το.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
ISDN = τραγικη κατα τη γνωμη μου! Εχω φιλους πολλους που εχουνε, και γιαυτο δεν εβαλα.
Καταρχας, εχεις 2 γραμμες αλλα χτυπανε ολες μαζι, ενω τωρα εχω 2 PSTN και χτυπαει ενα σε εμενα και ενα στους γονεις μου...
Τα προβληματα με το netmod ειναι απιστευτα (και οι τεχνικοι του οτε ακομα χειροτεροι) αποτι εχω διαπιστωσει και ο ιδιος...
Και επισης (θα σας φανει αστειο) αλλα αν κολησεις dialer με τον Χ, Ψ τροπο, δεν το παιρνεις ειδηση, γιατι δεν το ακους να καλει... Ξερω παιδι που πληρωσε Πολλα με αυτη την υποθεση...
Τελικα με την 64 isdn εχεις αντι για 5 κατεβασμα που εχω εγω, περιπου 7... δεν ειναι η τραγικη διαφορα.... για την 128 δεν το συζητω γιατι ειναι απατη, αφου πληρωνεις τα διπλα.
Καταρχας, εχεις 2 γραμμες αλλα χτυπανε ολες μαζι, ενω τωρα εχω 2 PSTN και χτυπαει ενα σε εμενα και ενα στους γονεις μου...
Τα προβληματα με το netmod ειναι απιστευτα (και οι τεχνικοι του οτε ακομα χειροτεροι) αποτι εχω διαπιστωσει και ο ιδιος...
Και επισης (θα σας φανει αστειο) αλλα αν κολησεις dialer με τον Χ, Ψ τροπο, δεν το παιρνεις ειδηση, γιατι δεν το ακους να καλει... Ξερω παιδι που πληρωσε Πολλα με αυτη την υποθεση...
Τελικα με την 64 isdn εχεις αντι για 5 κατεβασμα που εχω εγω, περιπου 7... δεν ειναι η τραγικη διαφορα.... για την 128 δεν το συζητω γιατι ειναι απατη, αφου πληρωνεις τα διπλα.