AWMN Related

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Fri Apr 30, 2004 9:11 pm

TaRaNTuLa wrote:Μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος του AWMN!
Κι εγώ θέλω να γίνω αλλά δε μπορώ!!!! Σε απόσταση 1 χλμ είμαι από ΑΡ αλλά δεν τον βλέπω!
Μεγάλο πακέτο! :cry:
Last edited by Ethel on Sat May 01, 2004 12:31 pm, edited 1 time in total.
There's no place like 127.0.0.1
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Sat May 01, 2004 12:57 am

A ρε Tarantula, τώρα είδα την υπογραφή σου. Τέικ Οβερ το Α Γου Μου Νι (απλή συνωνυμία) από την ΑΣΟΕΕ? Γουελ, δεν ακούγεται πολύ άσχημο...
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Sat May 01, 2004 12:43 pm

koki...μπείτε εσείς και βλέπουμε αν θα κάνετε "επανάσταση"....Ξέρεις,έχουμε και το "καψόνι" των νέων ψάρακλων....(μόλις το σκέφτηκα!!! να το εφαρμόσουμε... :lol: )

Πάντως Ethel έχω να σου προτείνω κάτι..Φούρνο μικροκυμάτων έχεις;;;Αν ναι,βάλτον στο μπαλκόνι,άνοιξε το πορτάκι,βάλτο full(στο ξεπάγωμα,ξέρω γω και τι άλλο!!!),βάλε στο εσωτερικό του ένα διπολάκι και μετά ΣΤΑΝΤΑΡ θα πιάνει το ΑΡ!!!Ανεξάρτητα βέβαια από το γεγονός ότι όταν θα βγει ο γείτονάς σου στο μπαλκόνι,θα του πέσουν τα μαλλιά με τη μια και κάθε περιστέρι που θα περνάει από μπροστά,θα πέφτει ροδοψημένο στο δρόμο... :lol: :twisted: :lol:
(αυτό μου θυμίζει κάποιον αρχι-leecher...ονόματα δε λέμε...ablaz3r!!!ablaz3r!!!ablaz3r!!! :twisted: )
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat May 01, 2004 12:45 pm

Χμ... :roll: λοιπόν, προς τα εκεί που θέλω να συνδεθώ έχω θέα, αλλά το παληκάρι έχει μικρή omni.
Πιάνω το backbone του με έναν στο Γαλάτσι (εγώ είμαι στο Περιστέρι) αλλά όχι τον ίδιο.
Η θέα μου προς Ίλιον είναι περιορισμένη (λόγω αστυφιλίας-> υπερπληθυσμού-> τεράστιες πολυκατοικίες) και από Αιγάλεω πιάνω μόνο τα ΤΕΙ.
Επειδή το έχουμε ψάξει με τον Hdkiller μόνο μια αλλαγή κεραίας του παιδιού με το ΑΡ θα έκανε δουλειά για μένα.

Οποιαδήποτε άλλη ιδέα δεκτή!!!! :cool:
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat May 01, 2004 1:15 pm

4watt έριξα στον καημένο τον koem αλλά και πάλι τπτ...Θα γίνει νέο scan προσεχώς με καλύτερο εξοπλισμό...
btw:επειδή είμαι πολύ ψωνάρα με τον κόμβο μου το link με ablaz3r παίζει στα 6,2 χιλ στα 20dbm :shock: :shock: :shock: ...με 500kb/sec. Φτού,φτού,φτού...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Sat May 01, 2004 1:23 pm

Tarantula, this is jismy@awmn talking. :)

Ethel, αν σε έχει αναλάβει ο HdKiller έχω εμπιστοσύνη στα έργα του.
Του είπατε ότι είναι κοπέλα (ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ Η/Υ) να συγκινηθεί? Αυτό δουλεύει τις περισσότερες φορές :)
Last edited by koki on Sat May 01, 2004 1:25 pm, edited 1 time in total.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sat May 01, 2004 1:25 pm

Άσε ρε HdKiller...αφού έκαψε τη Netgear,επειδή τη δούλευε στο full με Windows(!!!) και έψηνε κεφάλια!!!

(Πότε θα μπει να τα δει;;;Πότε;;;;Πότε;;;; :lol: :lol: )

(εννοείται ρε Bill ότι κάνουμε πλάκα στο θέμα αυτό τώρα...μη μου στραβώνεις!!! :oops: )

Άντε να γίνει το link stardust-bliz για να είμαστε και εμείς από εδώ στα 3-4 hops από Βριλλίσια,να χτυπάμε 500αρες.... :cool:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sat May 01, 2004 1:33 pm

βρε άτιμο κόκιον!!!εσύ είσαι;;;;Άσε και ένα forum βρε αδερφέ!!! :lol: :lol: (πλάκα κάνω... :lol: :-D )
Tamiya rulezZz....

Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat May 01, 2004 1:36 pm

Εννοείται ο hdkiller με έχει αναλάβει, είναι εγγύηση!!!! :smt008
Λες koki αυτό να πιάσει και να συγκινηθεί να αλλάξει την κεραία του;
Για κάτσε να κάνω μια προσεγγισούλα εγώ μπας και γίνει τίποτα..... \:D/
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Sat May 01, 2004 1:42 pm

Α, εμείς στα Νότια τις προσέχουμε. Δεν ξέρω τι κάνετε εκεί ψηλά :)
Ας ελπίσουμε ότι θα ανέβει το θηλυκά/αρσενικά @ awmn, άντε γιατί κάνει μοναξιά εκεί στον αριθμητή του κλάσματος.

HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat May 01, 2004 2:00 pm

Ethel wrote:Λες koki αυτό να πιάσει και να συγκινηθεί να αλλάξει την κεραία του;
Για κάτσε να κάνω μια προσεγγισούλα εγώ μπας και γίνει τίποτα..... \:D/
:evil: :evil: :evil:

koki: Υπάρχει και η αδερφή του racer στο forum πάντος...οπότε είσαστε 2/3000 γραμμένους φαίνεται :) :) :)
Last edited by HdkiLLeR on Sat May 01, 2004 10:08 pm, edited 1 time in total.
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Sat May 01, 2004 2:21 pm

το ομολογώ πως ισχύει. Αλλα εδώ μιλάμε για ζωντανά ενεργά μέλη. Έχω εναποθέσει τις ελπιδες μου στην Ethel. :lol: :lol:

vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Sat May 01, 2004 2:22 pm

TaRaNTuLa wrote:koki...μπείτε εσείς και βλέπουμε αν θα κάνετε "επανάσταση"....Ξέρεις,έχουμε και το "καψόνι" των νέων ψάρακλων....(μόλις το σκέφτηκα!!! να το εφαρμόσουμε... :lol: )
Τώρα δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω μαθημάτων αλλά... που θα πάει 2 μήνες μένουν ακόμα.
Το καλοκαιράκι (καπάκι μετά την εξεταστική) στήνω AP στην περιοχή μου για να μαζευτούμε σιγά-σιγά.

Keep walking...
Ni!! Ni!! Ni!!
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat May 01, 2004 2:24 pm

Και 'γω τις δικές μου στην κεραία του koem!!!!
Αλλά σου'πα θα επιμεληθώ του ζητήματος και θα δεις δράση μετά! ( :razz: hdkiller)
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Sat May 01, 2004 2:24 pm

Πρόσεξε με τα ΑΡ :) Όταν έχεις τον καιρό θα σε αναλάβουμε για ένα βασανιστικό tutoring.

TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sat May 01, 2004 2:32 pm

vagalati,είπες την απαγορευμένη λέξη!!!ΑΡ!!!Ποιος είσαι εσύ ρε σαχλαμάρα που θα στήσεις ΑΡ;;;Εδώ εμείς τόσα χρόνια στο κου(ρκου)μπέτι και δεν έχουμε κάνει τέτοιες παράτολμες κινήσεις...(σε στυλ papashark τα παραπάνω.φυσικά δεν τα εννοώ!λοιπόν...ποιος θα παίξει τον dti;;;; :lol: :lol: )
Tamiya rulezZz....

koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Sat May 01, 2004 2:39 pm

Χεχ.
Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει πανάκεια, ούτε μπορούμε να κάνουμε γενικεύσεις ειδικά όταν δεν έχουμε λιώσει τα σανδάλια μας στο να το μελετούμε το θέμα (τότε θα ήταν αυτονόητο ότι δε θα κάναμε γενικεύσεις). Αλλά προς το παρόν, ο συνάδελφος (σαν τα κόμματα ακούγομαι) είναι σε stby. Όταν θελήσει, θα του κανουμε το απαραίτητο brainwash.

vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Sat May 01, 2004 2:52 pm

Παιδία κοιτάξτε λίγο που βρίσκομαι και μετά πείτε τα! Είμαι ο κόμβος 2016 και όπως βλέπεις είμαστε όλοι off. Αν στήσω AP ίσως καταφέρουν οι γύρω να συνδεθούν πάνω μου και όταν έρθει ο καιρός να συνδεθούμε με το υπόλοιπο δίκτυο!
Ni!! Ni!! Ni!!
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Sat May 01, 2004 2:57 pm

OK, u 've got a point, there.
Ναι, κάπως έτσι μπορείς να ξεκινήσεις. Αλλά μόλις και αν ξυπνήσει η περιοχή, θα θέλει εξυπνότερο σχεδιασμό.

Τώρα πρόσεξα κάτι Capvarηδες εκεί κοντά. Ξέρει κανας HdKiller τι μπορεί να είναι και αν ο αδελφός εν χριστώ vagalati έχει καμιά ελπίδα? :)

vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Sat May 01, 2004 3:50 pm

Έχω μιλήσει με τον Capvar αλλά δυστυχώς δεν.
Μας χωρίζει ένας λόφος :-(.
Φυσικά πριν στήσω το AP θα μιλήσω και με τους γύρω μου για να καταστρώσουμε σχέδιο.
Ni!! Ni!! Ni!!
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sat May 01, 2004 8:47 pm

Πέρα από την πλάκα,άμα έχεις κόσμο γύρω σου και μπορείς να εξυπηρετήσεις,τότε με την ευχή μου τέκνο μου να σηκώσεις ΑΡ.Άλλα για κοίτα λίγο αυτούς που είναι γύρω σου,από πότε είναι γραμμένοι στη nodedb,στείλε και κανά mail,πες τπτ στο forum(το άλλο!!),γιατί μπορεί οι περισσότεροι από αυτούς να είναι "τζούφιοι",κοινώς να μη συνδεθούν ποτέ.Απλά μια φορά βάλανε το στίγμα τους και αυτό ήταν....

:cool:
Tamiya rulezZz....

HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat May 01, 2004 10:14 pm

H μόνη λύση που ξέρω πως είναι βιώσιμη μέχρι στιγμής είναι να βάλεις ένα ap να εξυπηρετεί την περιοχή(τους κοντινούς σου για αρχή) και πιο μετά να το αντικαταστήσεις με κατευθυντικά και να ανέβει η παιανία προς τα επάνω->γλυκά νερά->γέρακα και να πέσει στα βριλλήσια και απο εκεί σε εμένα,χαλάνδρι,αγ. παρασκευή κλπ κλπ κλπ.

Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”