θελω να αγορασω κατι βιβλια απο το amazon.co.uk αλλα δεν ξερω καθολου τη διαδικασια ή τι πρεπει να προσεξω,κλπ.γενικοτερα δεν εχω ιδεα!
ποιος θελει να το συζητησουμε λιγο?!

Καλύτερα με prepaid card. Επίσης αν δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα η κάρτα ,θα σου σταλεί ένα mail που θα σε ενημερώνει αντίστοιχα.the_night_watchman wrote:και κατι ακομα!
η αγορα γινεται με πιστωτικη ουσιαστικα.οταν κανω την παραγγελία πρέπει να εχει ήδη χρηματα η καρτα που να καλυπτουν το ποσο?
Έχουν όριο. Αν με την αγορά+υπόλοιπό σου δεν το ξεπερνάς θα γίνει η αγορά.the_night_watchman wrote:![]()
και κατι ακομα!
η αγορα γινεται με πιστωτικη ουσιαστικα.οταν κανω την παραγγελία πρέπει να εχει ήδη χρηματα η καρτα που να καλυπτουν το ποσο?
Βάζεις το ονοματεπώνυμό σου με λατινικούς χαρακτήρες (όπως και η ταυτότητα) και τη διεύθυνση. Ο ΤΚ μπαίνει στο πεδίο postal code που είναι πιο μετά από το address line 1.the_night_watchman wrote:ευχαριστω πολυ ολους!
αυριο θα παω να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα κ θα τα παραγγείλω λογικα! (κ μπορει να εχω κ αλλες αποριες!
----
back!
εχω μερικες ερωτησεις για τα πεδια που θελει για την διευθυνση.![]()
στο "Full Name" βαζουμε ονομα κ επωνυμο αγοραστη.σωστα?
στο "Address Line 1" λεει "P.O. box".ειναι ο αντιστοιχος Τ.Κ. για ελλάδα ή προαιρετικο? "company name" προαιρετικό λογικα, κ "c/o" οταν ο παραλήπτης είναι άλλος απο τον αγοραστη?
το "County" το αφηνω κενο αν η διευθυνση ειναι ελληνικη ή δεν θα το παρει?
(Άργησα να δω το thread)ultimate_aektzis wrote:Εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι ο ΤΚ θελει GR
yeah yeah, i like it!!Αποστολή σε φίλο Εκτύπωση
Η Amazon.co.uk ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία δωρεάν αποστολής των προϊόντων της σε 17 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας
Η Amazon.co.uk ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεκίνησε –επιτέλους- τη δωρεάν αποστολή εκατομμυρίων προϊόντων της σε 17 χώρες της Ευρώπης, μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η Ελλάδα.
Έτσι, τα περισσότερα προϊόντα θα αποστέλλονται δωρεάν και στη χώρα μας, αρκεί βέβαια η παραγγελία του πελάτη να έιναι άνω των £25 (€28).
Η Amazon έκανε αυτή την κίνηση προκειμένου να δελεάσει περισσότερους ευρωπαίους πελάτες, ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων.
Στο ηλεκτρονικό υπερ-κατάστημα παρέχεται επίσης και μία ακόμα υπηρεσία, η "Amazon Currency Converter", μέσω της οποίας εμφανίζεται αυτόματα η αντιστοιχία μεταξύ ευρώ και βρετανικών λιρών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τους όρους αποστολής κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο:
Φανή Καμπάση
Όχι δεν έχεις πρόβλημα αν αναφέρεσαι για taxes και τέτοια! από τη στιγμή που είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν πληρώνεις τελωνεία...the_night_watchman wrote:αυτο εμαθα κ εγω κ ψηθηκα....!!!
πρεπει να επιλεξω να σταλει ως δωρο?
kwnccc wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
είναι county/region? Νομίζω βάζεις την πόλη που μένεις συγκεκριμένα... π.χ. Κυψέλη.the_night_watchman wrote:kwnccc wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
![]()
![]()
θα τα σηκωσω ολα !!!
μηπως ξερεις τι βαζουμε στο πεδιο "county" btw?:P