Manage Email Accounts
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Manage Email Accounts
Υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα που να μπορώ να βλέπω όλους τους λογαριασμούς email που έχω?
Απλά θα ήθελα κάτι για να τους μαζέψω όλους και να μου έρχονται και ειδοποιήσεις στο PC κάθε φορά που παίρνω κάτι καινούργιο.
Απλά θα ήθελα κάτι για να τους μαζέψω όλους και να μου έρχονται και ειδοποιήσεις στο PC κάθε φορά που παίρνω κάτι καινούργιο.
What to say man...what to say....
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Re: Manage Email Accounts
Βασικά θέλω να συνδέσω 1 hotmail και 4 yahoo.
Θα παίρνω στιγμιαία μήνυμα ότι ήρθε mail?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Δεν δέχεται yahoo.gr
Βρήκα ένα κατεβατό ρυθμίσεις στο internet για την διόρθωση.
Κάτι πιο απλό σε πρόγραμμα υπάρχει?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Δεν ξερω τι συμβαινει σε σενα, το yahoo.gr εχει pop παντως. 

- Ktulu
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κατεβασε το Windows Live Mail, ειναι δωρεαν και κανει πολυ καλα την δουλεια του.crash_override wrote:Δεν δέχεται yahoo.gr
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
crash_override wrote:Βασικά θέλω να συνδέσω 1 hotmail και 4 yahoo.

πολλα ειναι τα 4? κι εγω τοσα εχωproskopos wrote:crash_override wrote:Βασικά θέλω να συνδέσω 1 hotmail και 4 yahoo.
Θα παίρνω στιγμιαία μήνυμα ότι ήρθε mail?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- stranger
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Το πόσο συχνά θα σου έρχονται ειδοποιήσεις το καθορίζεις εσύ αλλά πρέπει να κρατάς ανοιχτό το πρόγραμμα στο tray για να ειδοποιείσαι.
Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις add-ons στον Browser σου για τις ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιείς την εφαρμογή για να δεις το mail. Βέβαια, μ'αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάποια mail εφαρμογή γιατί μπορείς όταν σου έρθει mail να ανοίξεις κατευθείαν τον κατάλληλο provider από το menu του add-on(δεν χρειάζεται login). Όπως κατάλαβες τα add-ons υποστηρίζουν πολλούς providers ταυτόχρονα...
Όσο για το yahoo, απ'όσο ξέρω δεν επιτρέπει σε εφαρμογές να το ελέγξουν αλλά δεν είμαι και σίγουρος γι'αυτό γιατί δεν έχω κάποιο yahoo λογαριασμό (εκτός ίσως από έναν που χρησιμοποιήσα για να κάνω register στο venus τον οποίο δεν χρησιμοποιώ ποτέ!)
Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις add-ons στον Browser σου για τις ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιείς την εφαρμογή για να δεις το mail. Βέβαια, μ'αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάποια mail εφαρμογή γιατί μπορείς όταν σου έρθει mail να ανοίξεις κατευθείαν τον κατάλληλο provider από το menu του add-on(δεν χρειάζεται login). Όπως κατάλαβες τα add-ons υποστηρίζουν πολλούς providers ταυτόχρονα...
Όσο για το yahoo, απ'όσο ξέρω δεν επιτρέπει σε εφαρμογές να το ελέγξουν αλλά δεν είμαι και σίγουρος γι'αυτό γιατί δεν έχω κάποιο yahoo λογαριασμό (εκτός ίσως από έναν που χρησιμοποιήσα για να κάνω register στο venus τον οποίο δεν χρησιμοποιώ ποτέ!)