Τι πακέτο σύνδεσης ιντερνετ συμφέρει να πάρω;
-
- bit level
- Academic status: 4th year
Τι πακέτο σύνδεσης ιντερνετ συμφέρει να πάρω;
Παιδια φετος περασα στη σχολη και θελω να βαλω στο σπιτι ιντερνετ. Τα φοιτητικα πακετα διαβασα οτι εχουν παγιο οτε...για αυτο λεω να τα αποφυγω. Ψαχνω κατι οικονομικο στα 24 mbps.
Γινεται να βαλω ιντερνετ χωρις τηλεφωνικη γραμμη για λιγοτερη χρεωση;
Γενικα διαβασα πολλα, αλλα θελω μερικες γνωμες. Ευχαριστω προεραιτικα!
Γινεται να βαλω ιντερνετ χωρις τηλεφωνικη γραμμη για λιγοτερη χρεωση;
Γενικα διαβασα πολλα, αλλα θελω μερικες γνωμες. Ευχαριστω προεραιτικα!
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Τι πακέτο σύνδεσης ιντερνετ συμφέρει να πάρω;
Ξέρω ότι μια κυπριακή εταιρεία (νομίζω CYTA) βάζει σίγουρα internet χωρίς τηλέφωνο.
Check: http://www.cyta.com.cy/Default.aspx?ID=27
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
το πρόγραμμα δίοδος το ξέρεις; εκεί πιστεύω μπορείς να βρεις πολύ καλές τιμές για φοιτητικό internet. http://diodos.gsrt.gr/Common/Packages.aspx?f=s
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Πρέπει να υπάρχει γραμμή τηλεφώνου σε κάποιον! Άρα στον OTE ή σε κάποια άλλη ιδιωτική εταιρεία..stoupeace wrote:Ξέρω ότι μια κυπριακή εταιρεία (νομίζω CYTA) βάζει σίγουρα internet χωρίς τηλέφωνο.
Ο μόνος τρόπος να αποφύγεις την γραμμή τηλεφώνου είναι μέσω 3G με στικάκι.
- zaveti
- Mbyte level
- Academic status: N>4
ο ΟΤΕς ειναι αναποφευκτος φιλε μου..
Εγώ νομίζω πως δεν μπορείς να έχεις ίντερνετ χωρίς να υπάρχει τηλεφωνική γραμμή στο σπίτι σου. Και αυτό γιατί το ίντερνετ έρχεται από το τηλεφωνικό δίκτυο.
Οπότε αν το σπίτι που θα μείνεις δεν έχει τηλεφωνική γραμμή ήδη πρέπει να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ και μόνο σε αυτόν να σου φέρει τηλέφωνο στο σπίτι. Από εκεί και πέρα αφού αποκτήσεις τηλεφωνική γραμμή μπορείς να επιλέξεις όποια εταιρεία θέλεις. Αν αλλάξεις εταιρεία στον οτέ θα πληρώσεις μόνο τα πάγια του πρώτου δίμηνου και τα τέλη σύνδεσης αν υπάρχουν.
Οι εταιρείες είναι λίγο πολύ καρτέλ οπότε όλες πλην ΟΤΕ δίνουν πακέτα στις ίδιες τιμές. Κι ο ΟΤΕ βέβαια τον τελευταίο καιρό έχει κάτι προσφορές που σου έρχεται πάνω κάτω το ίδιο. Η ταχύτητα που θα έχεις εξαρτάται από τις υποδομές του δικτύου στην περιοχή σου (το παλιό κλασσικό ελληνικό τηλεφωνικό δίκτυο) και θα είναι η ίδια ασχέτως με το ποιον πάροχο θα επιλέξεις. Όταν ακούς να λένε για ιδιοκτητα δίκτυα δεν εννοούν το σύρμα στο τελευταίο μίλι το οποίο έρχεται σπίτι σου από κάποιο κέντρο διανομής και δεν θα αλλάξει μάλλον ποτέ.
Προσωπικά θα σου σύστηνα forthnet αν βλέπεις μπαλίτσα ώστε να επωφεληθείς από την προσφορά μείον 20% αν βάλεις forthnet+nova μαζί. Αλλιώς βάλε όποια εταιρεία έχει αυτη τη στιγμή το ποιο φθηνό πακέτο.
Οπότε αν το σπίτι που θα μείνεις δεν έχει τηλεφωνική γραμμή ήδη πρέπει να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ και μόνο σε αυτόν να σου φέρει τηλέφωνο στο σπίτι. Από εκεί και πέρα αφού αποκτήσεις τηλεφωνική γραμμή μπορείς να επιλέξεις όποια εταιρεία θέλεις. Αν αλλάξεις εταιρεία στον οτέ θα πληρώσεις μόνο τα πάγια του πρώτου δίμηνου και τα τέλη σύνδεσης αν υπάρχουν.
Οι εταιρείες είναι λίγο πολύ καρτέλ οπότε όλες πλην ΟΤΕ δίνουν πακέτα στις ίδιες τιμές. Κι ο ΟΤΕ βέβαια τον τελευταίο καιρό έχει κάτι προσφορές που σου έρχεται πάνω κάτω το ίδιο. Η ταχύτητα που θα έχεις εξαρτάται από τις υποδομές του δικτύου στην περιοχή σου (το παλιό κλασσικό ελληνικό τηλεφωνικό δίκτυο) και θα είναι η ίδια ασχέτως με το ποιον πάροχο θα επιλέξεις. Όταν ακούς να λένε για ιδιοκτητα δίκτυα δεν εννοούν το σύρμα στο τελευταίο μίλι το οποίο έρχεται σπίτι σου από κάποιο κέντρο διανομής και δεν θα αλλάξει μάλλον ποτέ.
Προσωπικά θα σου σύστηνα forthnet αν βλέπεις μπαλίτσα ώστε να επωφεληθείς από την προσφορά μείον 20% αν βάλεις forthnet+nova μαζί. Αλλιώς βάλε όποια εταιρεία έχει αυτη τη στιγμή το ποιο φθηνό πακέτο.