Help! - hidclass.sys
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Help! - hidclass.sys
Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το αρχείο hidclass.sys των W98SE (από το CD εγκατάστασης – ελληνική έκδοση) γιατί δεν μπορώ να το βρω στο Internet (και δεν ξέρω που το έχω παρατήσει το CD των W98SE) και μου χρειάζεται για μια εγκατάσταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
98!! Sorry αλλά δυστιχώς δεν το έχω. Βέβαια είσαι σίγουρος πως είναι το μόνο που θέλεις; Γιατί μετά συνήθως θέλει και άλλα...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Einherjar
- Venus Project Founder
http://venus.cslab.aueb.gr/~einherjar/hidclass.sys
Είναι από Αγγλική εγκατάσταση, αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό καθώς είναι driver
Είναι από Αγγλική εγκατάσταση, αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό καθώς είναι driver
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- rapadder
- Gbyte level
Ζητούσε και άλλα 5 αρχεία, αλλά για να μην σας πρήζω είπα σε ένα φίλο μου να μου δανείσει το CD των W98SE και όπερ εγένετο. Παιδιά πάρτε το Aver Radio USD (21 Ευρώ) να ακούτε ράδιο από το PC (και να ηχογραφείτε σε mp3 ή wav αρχεία), νομίζω αξίζει για τα λεφτά του (όχι, δεν κάνω διαφήμιση στο ΠΛΑΙΣΙΟ
).

... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...