Χθές και προχθές πήγα στο σπίτι μιας φίλης μου, μεταξύ άλλων για να κοιτάξω τον υπολογιστή (WinXP Pro απλά).Γινόταν χαμός από προβλήματα(λογικό, αφού η κοπέλα δεν είναι εξοικειωμένη).
Αφού με τη βοήθεια antivirus & firewall ανακάλυψα περί τα 90-100 μολυσμένα αρχεία (ας "είναι καλά" τα vulnerabilities, έστω και χωρίς Service Pack) αποφασίζω να κάνω format.
Αφού η κοπέλα δεν είχε το cd (το έχω χάσει και εγώ!) αποφασίζω να φτιάξω boot disk.Ψάχνω, ψάχνω για τη λειτουργία αυτή αλλά... πουθενά.Έκανα search στο Inetrnet και διαπιστώνω ότι αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζεται στα winXP!
Φυσικά αυτό δε το λέω σαν κάτι καινούργιο, οι περισσότεροι από εσάς θα το γνωρίζετε ήδη, αλλά εμένα δε με ενδιέφερε ποτέ μέχρι στιγμής (δεν έχω καν floppy στον υπολογιστή).Και ήθελα να γκρινιάξω λίγο...!
Αλήθεια υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις boot CD ή κάτι τέτοιο (αφού πρέπει σώνει και καλά να έχουμε CD);
Τα θαύματα της M$!
- AnINffected
- Gbyte level
Τα θαύματα της M$!
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ρίξε μια ματιά στο http://www.bootdisk.com
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- AnINffected
- Gbyte level