Τα θαύματα της M$!

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν λειτουργικά συστήματα (Linux, *BSD, MacOS, Windows, κτλ.) .
Post Reply
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Τα θαύματα της M$!

Post by AnINffected » Thu Jan 06, 2005 5:21 am

Χθές και προχθές πήγα στο σπίτι μιας φίλης μου, μεταξύ άλλων για να κοιτάξω τον υπολογιστή (WinXP Pro απλά).Γινόταν χαμός από προβλήματα(λογικό, αφού η κοπέλα δεν είναι εξοικειωμένη).

Αφού με τη βοήθεια antivirus & firewall ανακάλυψα περί τα 90-100 μολυσμένα αρχεία (ας "είναι καλά" τα vulnerabilities, έστω και χωρίς Service Pack) αποφασίζω να κάνω format.
Αφού η κοπέλα δεν είχε το cd (το έχω χάσει και εγώ!) αποφασίζω να φτιάξω boot disk.Ψάχνω, ψάχνω για τη λειτουργία αυτή αλλά... πουθενά.Έκανα search στο Inetrnet και διαπιστώνω ότι αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζεται στα winXP!

Φυσικά αυτό δε το λέω σαν κάτι καινούργιο, οι περισσότεροι από εσάς θα το γνωρίζετε ήδη, αλλά εμένα δε με ενδιέφερε ποτέ μέχρι στιγμής (δεν έχω καν floppy στον υπολογιστή).Και ήθελα να γκρινιάξω λίγο...!
Αλήθεια υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις boot CD ή κάτι τέτοιο (αφού πρέπει σώνει και καλά να έχουμε CD);
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Thu Jan 06, 2005 1:53 pm

Ρίξε μια ματιά στο http://www.bootdisk.com
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jan 06, 2005 3:38 pm

Φοβερός!
Ευχαριστώ πολύ!
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Fri Jan 07, 2005 2:00 am

Σε rescue mode (αν μπουτάρεις με το cd των windows) δεν υπάρχει κάν editor.... :-D
Ni!! Ni!! Ni!!
Post Reply

Return to “Λειτουργικά συστήματα”