Διεργασίες των Windows

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν λειτουργικά συστήματα (Linux, *BSD, MacOS, Windows, κτλ.) .
Post Reply
alexo
Venus Former Team Member

Διεργασίες των Windows

Post by alexo » Sun Nov 28, 2004 11:28 am

Στο http://www.processlibrary.com δίνεται η αναλυτική λειτουργία (και με ποιο πρόγραμμα έχει σχέση) των διεργασιών ..
Π.χ για την vsmon.exe βγάζει τα εξής :

Code: Select all

vsmon.exe is a processs associated with the ZoneAlarm personal firewall. It is used to monitor Internet traffic and generate alerts depending on the security rules configured by the user.
Προσοχή μόνο , όποιος το χρησιμοποιήσει και γραψει το όνομα μιας διεργασίας , μην κάνει κανένα τυπογραφικό λάθος και του βγάλει ότι είνιαι "παράσιτο" το .exe και πάει μετά να κάνει remove .
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by P@radox » Thu Jan 20, 2005 4:11 am

Καλη η σελιδα ρε @lexo ... πηγα και επαιξα λιγακι... αλλα τι το ηθελα... δεν γνωριζει τι ειναι η διεργασια QtTDAcer.EXE, μου βαζει υπονοιεσ οτι μπορει να εχω κανα φιλαρακι στο μηχανημα και εχω φαει τα λυσσακα μου να μαθω τι ειναι.... περιμενω ιδεες ω πεφωτισμενοι Venusιτες...
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
minas
byte level
byte level

Post by minas » Thu Jan 20, 2005 4:41 am

Fotis wrote:Καλη η σελιδα ρε @lexo ... πηγα και επαιξα λιγακι... αλλα τι το ηθελα... δεν γνωριζει τι ειναι η διεργασια QtTDAcer.EXE, μου βαζει υπονοιεσ οτι μπορει να εχω κανα φιλαρακι στο μηχανημα και εχω φαει τα λυσσακα μου να μαθω τι ειναι.... περιμενω ιδεες ω πεφωτισμενοι Venusιτες...
Αν είναι μικρότερο από 500 KB στείλτο μου να το κοιτάξω εσωτερικά.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu Jan 20, 2005 11:26 am

Fotis wrote:Καλη η σελιδα ρε @lexo ... πηγα και επαιξα λιγακι... αλλα τι το ηθελα... δεν γνωριζει τι ειναι η διεργασια QtTDAcer.EXE, μου βαζει υπονοιεσ οτι μπορει να εχω κανα φιλαρακι στο μηχανημα και εχω φαει τα λυσσακα μου να μαθω τι ειναι.... περιμενω ιδεες ω πεφωτισμενοι Venusιτες...
Μήπως (λέω τώρα) έχεις κανένα Acer laptop?
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jan 20, 2005 1:53 pm

Καλη η σελιδα ρε @lexo ... πηγα και επαιξα λιγακι... αλλα τι το ηθελα... δεν γνωριζει τι ειναι η διεργασια QtTDAcer.EXE, μου βαζει υπονοιεσ οτι μπορει να εχω κανα φιλαρακι στο μηχανημα και εχω φαει τα λυσσακα μου να μαθω τι ειναι.... περιμενω ιδεες ω πεφωτισμενοι Venusιτες...
Άμα έχεις τέτοιες υπόνοιες, κάνεις format! :-D
Όχι, εντάξει.Ψυχραιμία χρειάζεται, ό,τι και αν είναι.
Κάνε ένα search να δεις σε ποιο folder βρίσκεται το εκτελέσιμο αρχείο.Μπορεί να σου δώσει μια ιδέα.
Μπορεί να είναι απλά από κάποιο (startup) πρόγραμμα που έχεις βάλει και το οποίο δεν είναι καταχωρημένο στο site.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Fri Jan 21, 2005 12:35 pm

Εγώ πάντως που κοίταξα λίγο το site κι έψαξα για κάτι διεργασίες που ξέρω τι είναι στο Laptop μου, τις μισές δεν τις ήξερε. Κυρίως αυτές που ελέγχουν το Mouse του Laptop που δεν θυμάμαι πως είναι ο όρος που χρησιμοποιείται γι'αυτό.
Αν έχεις Laptop μην αγχώνεσαι. Λογικά το site έχει τις διεργασίες των windows και τις διεργασίες ιών κ.α. κακόβουλων προγραμμάτων. Να ανησυχήσεις αν δεις τίποτα του τύπου "Erase it or you are doomed!!" :-)
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Tue Jan 25, 2005 12:01 am

Οντως παιδια.. κατι τετοι πρεπει να παιζει.. εχω τον Acer Aspire 1700 .. οποτε λεω να μην ανησυχω αδικα..! Παντως ειδα εχει ενημερωμενη βαση πει των διεργασιων .. τις περισσοτερες τς ηξερε..! Οσο για το format .. δεν πεταμε τετοια στεια..ετσι.. προφυλασσω αυτο το μηχανημα οσο μπορω.. δεν κανει να χασω ολα οσα εχω μεσα για μια απορια.. Σωστός..???? Αντε και μου κουψατε τη χολη...
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
Post Reply

Return to “Λειτουργικά συστήματα”