Π.χ για την vsmon.exe βγάζει τα εξής :
Code: Select all
vsmon.exe is a processs associated with the ZoneAlarm personal firewall. It is used to monitor Internet traffic and generate alerts depending on the security rules configured by the user.
Code: Select all
vsmon.exe is a processs associated with the ZoneAlarm personal firewall. It is used to monitor Internet traffic and generate alerts depending on the security rules configured by the user.
Αν είναι μικρότερο από 500 KB στείλτο μου να το κοιτάξω εσωτερικά.Fotis wrote:Καλη η σελιδα ρε @lexo ... πηγα και επαιξα λιγακι... αλλα τι το ηθελα... δεν γνωριζει τι ειναι η διεργασια QtTDAcer.EXE, μου βαζει υπονοιεσ οτι μπορει να εχω κανα φιλαρακι στο μηχανημα και εχω φαει τα λυσσακα μου να μαθω τι ειναι.... περιμενω ιδεες ω πεφωτισμενοι Venusιτες...
Μήπως (λέω τώρα) έχεις κανένα Acer laptop?Fotis wrote:Καλη η σελιδα ρε @lexo ... πηγα και επαιξα λιγακι... αλλα τι το ηθελα... δεν γνωριζει τι ειναι η διεργασια QtTDAcer.EXE, μου βαζει υπονοιεσ οτι μπορει να εχω κανα φιλαρακι στο μηχανημα και εχω φαει τα λυσσακα μου να μαθω τι ειναι.... περιμενω ιδεες ω πεφωτισμενοι Venusιτες...
Άμα έχεις τέτοιες υπόνοιες, κάνεις format!Καλη η σελιδα ρε @lexo ... πηγα και επαιξα λιγακι... αλλα τι το ηθελα... δεν γνωριζει τι ειναι η διεργασια QtTDAcer.EXE, μου βαζει υπονοιεσ οτι μπορει να εχω κανα φιλαρακι στο μηχανημα και εχω φαει τα λυσσακα μου να μαθω τι ειναι.... περιμενω ιδεες ω πεφωτισμενοι Venusιτες...