Τα Windows τερματίζουν μόνα τους
- ailouros
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Τα Windows τερματίζουν μόνα τους
Λοιπόν ένας φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.
Στο λάπτοπ με γουιντοους xp με το που αρχίσει τον νόρτον μετά από 10 λεπτά ο υπολογιστής κλείνει.Τον ξανα ανοίγει και μετά ξανά κλείνει.Περνάν ώρες που αφήνει το κομπιούτερ κλειστό για να μην παρουσιάζει το πρόβλημα.Το κάνει επίσης και σε safe mode.
Αυτό το πρόβλημα μου φαίνεται ότι οφείλεται σε σκουλήκι.Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να προσδιορίσουμε πιο σκουλήκι είναι Ίσως θα βοηθούσε κάποιο firewall .Δεν ξέρω καμια πρόταση;
Στο λάπτοπ με γουιντοους xp με το που αρχίσει τον νόρτον μετά από 10 λεπτά ο υπολογιστής κλείνει.Τον ξανα ανοίγει και μετά ξανά κλείνει.Περνάν ώρες που αφήνει το κομπιούτερ κλειστό για να μην παρουσιάζει το πρόβλημα.Το κάνει επίσης και σε safe mode.
Αυτό το πρόβλημα μου φαίνεται ότι οφείλεται σε σκουλήκι.Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να προσδιορίσουμε πιο σκουλήκι είναι Ίσως θα βοηθούσε κάποιο firewall .Δεν ξέρω καμια πρόταση;
- ailouros
- Gbyte level
Αν κάνει shutdown -a και δεν κλείσει τότε τι θα σημαίνει αυτό;
Υπάρχει κανένα αντι worm μιας και τα περισσότερα δεν τα πίανουν τα αντι virus?Εγώ όποτε είχα πρόβλημα έμπαινα στο σάιτ της σίμαντεκ απλά είχα την τύχει να αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν βούιζε το σύμπαν με διάφορα σκουλήκια όπως σάσερ και έτσι ήξερα πιο φιξ τουλ να κατεβάσω.
Υπάρχει κανένα αντι worm μιας και τα περισσότερα δεν τα πίανουν τα αντι virus?Εγώ όποτε είχα πρόβλημα έμπαινα στο σάιτ της σίμαντεκ απλά είχα την τύχει να αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν βούιζε το σύμπαν με διάφορα σκουλήκια όπως σάσερ και έτσι ήξερα πιο φιξ τουλ να κατεβάσω.
- ailouros
- Gbyte level
Α κάτι άλλο αν δεν έχει το σέρβις πάκ 2 αλλά το 1 ,και βάλει το 2 υπάρχει περίπτωση να εξαλειφθεί το πρόβλημα;
Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βγει μια συλλογή με fix tool διαφόρων worm έτσι ώστε να μην είναι υποχρεωμένος ο μέσος χρήστης να ψάχνει όλη την λίστα με τα threats προκειμένου να βρει στα τυφλά ποιο μπορεί να έχει.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βγει μια συλλογή με fix tool διαφόρων worm έτσι ώστε να μην είναι υποχρεωμένος ο μέσος χρήστης να ψάχνει όλη την λίστα με τα threats προκειμένου να βρει στα τυφλά ποιο μπορεί να έχει.
- AnINffected
- Gbyte level
Έψαξα (λίγο) στο support της Microsoft αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό.
Μετά έψαξα στη Symantec με τις λέξεις shut down.Δοκίμασε το και εσύ.
Θα μπορούσε να ευθύνεται κάποιo από αυτά τα δύο;
js.exitw.trojan
vbs.kuullio@mm
Μετά έψαξα στη Symantec με τις λέξεις shut down.Δοκίμασε το και εσύ.
Θα μπορούσε να ευθύνεται κάποιo από αυτά τα δύο;
js.exitw.trojan
vbs.kuullio@mm
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!