Link
Android
Re: Android
<3 it
κῦδος
καλό είναι αλλά θέλει πολύ βελτίωση..κάποτε ίσως να αξίζει τα λεφτά που δε θα έδινα ποτέ για να το πάρω
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
κερδισα ενα ipad απο κατι αεροπορικα εισητηρια , ξερετε αμα υπαρχει κανενα project που να προσπαθει να περασει android σε ipad; (και να εχει προχωρησει καπως)
βρηκα μονο openiboot και idroid αλλα δεν φαινεται να εχουν κανει καμια σοβαρη προοδο - εκτος αμα εχω μεινει πολυ πισω
βρηκα μονο openiboot και idroid αλλα δεν φαινεται να εχουν κανει καμια σοβαρη προοδο - εκτος αμα εχω μεινει πολυ πισω
- vasilaros69
- Gbyte level

- Academic status: N>4
Γενικα δεν ξερω τι παιζει με αυτα που αναφερεις αλλα συνηθως αλλαγες iOS <--> android δεν ειναι πανω σε virtual περιβαλλον, που θα σου τρωει και πολυ μνημη?chriskin wrote:κερδισα ενα ipad απο κατι αεροπορικα εισητηρια , ξερετε αμα υπαρχει κανενα project που να προσπαθει να περασει android σε ipad; (και να εχει προχωρησει καπως)
Δεν θα αργει κι αρκετα?
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
vasilaros69 wrote:Γενικα δεν ξερω τι παιζει με αυτα που αναφερεις αλλα συνηθως αλλαγες iOS <--> android δεν ειναι πανω σε virtual περιβαλλον, που θα σου τρωει και πολυ μνημη?chriskin wrote:κερδισα ενα ipad απο κατι αεροπορικα εισητηρια , ξερετε αμα υπαρχει κανενα project που να προσπαθει να περασει android σε ipad; (και να εχει προχωρησει καπως)
Δεν θα αργει κι αρκετα?
ε; οχι ρε συ, το openiboot ειναι bootloader - απλα κανεις boot αλλο λειτουργικο απο τον bootloader στην αρχη - οπως και σε εναν υπολογιστη, δεν ειναι το ενα πανω στο αλλο
εκτος προφανως αμα κατι εχω χασει - μονο σε mp3 (sandisk sansa fuze) και υπολογιστες εχω βαλει παραπανω απο ενα λειτουργικο - μπορει στο ipad να ειναι διαφορετικα
επισης αμα ειναι να εχω τσαμπα android tablet δεν με χαλαει κι ας αργει - και με virtual machine να μπορω να το βαλω δεν με πειραζει
-------
σε κατι διαφορετικο, ξερετε αμα το σημα πισω απο το ipad λαμπει οπως στα mac?
μακαρι να ειναι αρνητικη η απαντηση
- vasilaros69
- Gbyte level

Σοβαρα??
Δεν το ηξερα αυτο...Γενικα το θεωρουσα λιγο απιθανο να υπαρχει γτ δεν παρουσιαζονται προβληματα στο λειτουργικο λογο hardware specifications?
Αλλα και τα virtual καπως ετσι θα δουλευαν...Τεσπα.
Με μια ματια που εχω ριξει νομιζω πως στο πισω μερος ειναι μεταλλικο στην οψη το μηλο.Οποτε λιγο δυσκολο να αναβει.Εκτος αν θες μετα το tweaking που θα του κανεις να του βαλεις και κανα λαμπακι!!
Αλλα και τα virtual καπως ετσι θα δουλευαν...Τεσπα.
Με μια ματια που εχω ριξει νομιζω πως στο πισω μερος ειναι μεταλλικο στην οψη το μηλο.Οποτε λιγο δυσκολο να αναβει.Εκτος αν θες μετα το tweaking που θα του κανεις να του βαλεις και κανα λαμπακι!!
αυτοκολητο θελω να του βαλω για να μην φαινεται 
- vasilaros69
- Gbyte level

Αγορά android κινητού
Καλησπέρα.
Επειδή βλέπω ότι αυτόν τον καιρό το Android ζητάται πολύ από εταιρίες κι επειδή απ' ότι φαίνεται αρέσει στον κόσμο πιστεύω θα είναι χρήσιμο να αγοράσω και γω ένα android κινητό για να πειραματίζομαι με εφαρμογές που φτιάχνω. Πρόσφατα έκανα εργασία πάνω σε android στα κατανεμημένα συστηματα με τον emulator στο eclipse αλλά ήταν αρκετά κουραστικό κι όπως είναι φυσικό δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα με το emulator. Όσοι απο σας έχετε ήδη ένα android smartphone ποιο θα μου προτείνατε να αγοράσω? Θα ήθελα κάτι που να μην ξεφεύγει σε κόστος κατά προτίμηση κατι μέχρι 200 ευρώ. Με λίγο ψάξιμο που έκανα παρατήρησα ότι η Sony Ericsson και η Samsung έχουν στην αγορά τηλεφωνάκια σ αυτό το κόστος. Οι εταιρείες γενικά τ' αφήνουν ανοιχτά να τα ψαχουλέψεις ή κλειδώνουν κάποιες προγραμματιστικές τους δυνατότητες? Τι γνωρίζετε επ' αυτού?
Επειδή βλέπω ότι αυτόν τον καιρό το Android ζητάται πολύ από εταιρίες κι επειδή απ' ότι φαίνεται αρέσει στον κόσμο πιστεύω θα είναι χρήσιμο να αγοράσω και γω ένα android κινητό για να πειραματίζομαι με εφαρμογές που φτιάχνω. Πρόσφατα έκανα εργασία πάνω σε android στα κατανεμημένα συστηματα με τον emulator στο eclipse αλλά ήταν αρκετά κουραστικό κι όπως είναι φυσικό δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα με το emulator. Όσοι απο σας έχετε ήδη ένα android smartphone ποιο θα μου προτείνατε να αγοράσω? Θα ήθελα κάτι που να μην ξεφεύγει σε κόστος κατά προτίμηση κατι μέχρι 200 ευρώ. Με λίγο ψάξιμο που έκανα παρατήρησα ότι η Sony Ericsson και η Samsung έχουν στην αγορά τηλεφωνάκια σ αυτό το κόστος. Οι εταιρείες γενικά τ' αφήνουν ανοιχτά να τα ψαχουλέψεις ή κλειδώνουν κάποιες προγραμματιστικές τους δυνατότητες? Τι γνωρίζετε επ' αυτού?
στο desire που εχω εγω εχει επιλογη κανονικοτατα για αναπτυξη εφαρμογων - δεν ξερω αμα βολευει αλλα οτι εχει ειδικο μενου (αρα σιγουρα δεν το εχουν εμποδισει κιολας) , εχει
αμα θες σε λιγα λεφτα, τσεκαρε και μια βολτα απο της lg τα optimus (το λεω γενικα γιατι δεν θυμαμαι ποια απο τη σειρα ειναι σε αυτα τα λεφτα). δεν ξερω αμα θα σ'αρεσουν αλλα για τα λεφτα τους καλα φαινονται
αμα θες σε λιγα λεφτα, τσεκαρε και μια βολτα απο της lg τα optimus (το λεω γενικα γιατι δεν θυμαμαι ποια απο τη σειρα ειναι σε αυτα τα λεφτα). δεν ξερω αμα θα σ'αρεσουν αλλα για τα λεφτα τους καλα φαινονται
- stoupeace
- Wow! Terabyte level

- Academic status: High school
Μακρια απο xperia και xperia mini λόγω ανάλυσης. Θες μεγαλη οθονη για τα περισσοτερα apps, φανταζομαι και για τα δικά σου.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Για το X10 mini συμφωνω το εχω δει κι απο κοντα και δεν βολεύει καθόλου. Αλλα γενικά από ανάλυση οθόνης μου φαίνεται θα βολευτώ με την HVGA (320x240) γιατί το κόστος για WVGA ξεφεύφει πολύ και δεν θέλω να δώσω μια περιουσία. Θα το κοιτάξω πάντως η αλήθεια είναι ότι στα 300 μπορώ να πάτω το X10 (το μεγαλο).
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Μακράν η πιο value for money επιλογή σε αυτά τα λεφτά ειναι το Zte Blade
http://www.google.gr/search?hl=el&sourc ... 0&aql=&oq=
Στα 160 ευρώ με άριστη οθόνη, απόκριση και γενικά πολύ καλά χαρακτηριστικά. Η μνήμη ειναι στα 256ΜΒ αλλα ξεκλειδώνει με custom ουκρανική rom στα 512.
Toυ πέρασα custom rom απο την πρώτη μέρα κι όλας και δουλεύει άριστα. Η μπαταρία κρατάει γύρω στις 3 μέρες με μέτρια χρήση (gaming included).
Άν το ψάξεις λίγο θα δείς οτι το προτείνουν αρκετοί.

Στα 160 ευρώ με άριστη οθόνη, απόκριση και γενικά πολύ καλά χαρακτηριστικά. Η μνήμη ειναι στα 256ΜΒ αλλα ξεκλειδώνει με custom ουκρανική rom στα 512.
Toυ πέρασα custom rom απο την πρώτη μέρα κι όλας και δουλεύει άριστα. Η μπαταρία κρατάει γύρω στις 3 μέρες με μέτρια χρήση (gaming included).

- proskopos
- Wow! Terabyte level

ισχύει... και εγώ το έχω και είναι πολύ καλή επιλογή...cypher wrote:Μακράν η πιο value for money επιλογή σε αυτά τα λεφτά ειναι το Zte Blade
3 μέρες;; κάποιος υπερβάλει 

τι rom; τι παιχνίδια; τι εννοείς μέτρια χρήση; :P
αλλιώς έχεις δίκιο, αν δεν αγγίξεις καν την οθόνη κρατάει καμιά βδομάδα εύκολα

- cypher
- Venus Former Team Member
FLB Froyo r10, ninjump και Yooninja κατα μέσο όρο κανα μισάωρο με 45λεπτο σε 3 μέρες. Μέτρια χρήση = 10-15 λεπτά ομιλίας, καμια 30αρα sms max, 1-2 ώρες browsing και καμια ώρα χάζεμα ανάμεσα σε apps.h4wk wrote:τι rom; τι παιχνίδια; τι εννοείς μέτρια χρήση; :P
Έχω κάνει και calibrate την μπαταρία αν και δέν είδα και μεγάλη διαφορά.

- vasilaros69
- Gbyte level

Re: Αγορά android κινητού
αν ψάχνεσαι ακόμα ... huawei ideos x5 - techblog.gr και specsbarbarosa wrote:Καλησπέρα.
σύντομα στην wind σε τιμή 199 € (κατά πάσα πιθανότητα)