LinuX....???
Re: LinuX....???
με ι , αμα δεν κανω λαθος τουλαχιστον
(παντως δεν ειναι κακες οι παραπανω εξηγησεις, ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να κοιταει αργοτερα ψαχνοτας το ιδιο)
(παντως δεν ειναι κακες οι παραπανω εξηγησεις, ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να κοιταει αργοτερα ψαχνοτας το ιδιο)
- PatrickFTW
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Ποιό media player προτείνεται κυρίως για ταινίες-σειρές με δυνατότητα να αλλάζω και τον συγχρονισμό στους υπότιτλους (κάτι σαν το kmplayer στα windows , έχω Ubuntu 11.4 )
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- PatrickFTW
- Mbyte level
Οταν πάταω να το κάνω install απο το Software Center μου βγάζει το εξύς error :
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Last edited by PatrickFTW on Sun Apr 10, 2011 9:07 pm, edited 2 times in total.
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Dunno δεν εχω ubuntu...αλλα με ενα γρηγορο γουγλαρισμα εβγαλε αρκετα.
- lost_noni_dw
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- lost_noni_dw
- Mbyte level
- nikosk
- Venus Former Team Member
Eκανα πριν καμια βδομαδα το laptop μου (dell) dual boot windows 7 με ubuntu 10.04 lts . Το laptop εχει ενσωματομενο bluetooth. Απο τα ubuntu παταω system => preferences => bluetooth και μου βγαζει "your computer does not have any bluetooth adapters pluged in" . Τι πρεπει να κανω ωστε να το αναγνωριζει ;
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
nikosk wrote:Eκανα πριν καμια βδομαδα το laptop μου (dell) dual boot windows 7 με ubuntu 10.04 lts . Το laptop εχει ενσωματομενο bluetooth. Απο τα ubuntu παταω system => preferences => bluetooth και μου βγαζει "your computer does not have any bluetooth adapters pluged in" . Τι πρεπει να κανω ωστε να το αναγνωριζει ;
δυο ιδεες που μου ερχονται, χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστες
1)τσεκαρε στο "startup applications" αμα ειναι το bluetooth
2)δοκιμασε να βαλεις το blueman , ενα αρκετα καλυτερο bluetooth απο το default (για μενα τουλαχιστον)
Code: Select all
sudo add-apt-repository ppa:blueman/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install blueman
- nikosk
φιλε εκανα οτι μου ειπεσ αλλα μου βγαζει τωρα οταν τρεχω το blueman "bluez daemon is no running blueman-manager cannot continue"chriskin wrote:nikosk wrote:Eκανα πριν καμια βδομαδα το laptop μου (dell) dual boot windows 7 με ubuntu 10.04 lts . Το laptop εχει ενσωματομενο bluetooth. Απο τα ubuntu παταω system => preferences => bluetooth και μου βγαζει "your computer does not have any bluetooth adapters pluged in" . Τι πρεπει να κανω ωστε να το αναγνωριζει ;
δυο ιδεες που μου ερχονται, χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστες
1)τσεκαρε στο "startup applications" αμα ειναι το bluetooth
2)δοκιμασε να βαλεις το blueman , ενα αρκετα καλυτερο bluetooth απο το default (για μενα τουλαχιστον)Code: Select all
sudo add-apt-repository ppa:blueman/ppa sudo apt-get update sudo apt-get install blueman
Samuel Beckett
Samuel Beckett
τουλαχιστον φαινεται οτι βρηκαμε τι φταιει
το bluez το εχεις εγκατεστημενο; τσεκαρε μια στο synaptic "system-administration-synaptic package manager"( η στο software center - η add/remove δεν θυμαμαι ποιο ειχαν τα 10.04)
αν δεν εχεις αλλαξει εσυ τιποτα θα επρεπε να ηταν εγκατεστημενο αλλα ποτε δεν ξερεις
το bluez το εχεις εγκατεστημενο; τσεκαρε μια στο synaptic "system-administration-synaptic package manager"( η στο software center - η add/remove δεν θυμαμαι ποιο ειχαν τα 10.04)
αν δεν εχεις αλλαξει εσυ τιποτα θα επρεπε να ηταν εγκατεστημενο αλλα ποτε δεν ξερεις
- nikosk
ευχαριστω φιλε το διορθωσα!!απλα εκανα restart και ενεργοποιησα το bluetooth απο τα windows και τωρα λειτουργει!!!chriskin wrote:τουλαχιστον φαινεται οτι βρηκαμε τι φταιει
Samuel Beckett
Samuel Beckett
(κατι απλο πιστευω...) πως αλλαζουμε γλωσσα στα ubuntu? 

sta8hs wrote:(κατι απλο πιστευω...) πως αλλαζουμε γλωσσα στα ubuntu?
στην εμφανιση εννοεις η στο πληκτρολογιο;
επισης με ποια ubuntu εισαι για να δω/δουμε πως θα πας οπου χρειαζεται για να κανεις την αλλαγη;
- johnnyextrem
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ίσως αυτό σε βοηθήσει: http://www.howtogeek.com/howto/17528/ch ... in-ubuntu/sta8hs wrote:(κατι απλο πιστευω...) πως αλλαζουμε γλωσσα στα ubuntu?

Εννοω στο πληκτρολογιο... εχω την προτελευταια εκδοση (10? δεν θυμαμαι πως λεγεται...chriskin wrote:στην εμφανιση εννοεις η στο πληκτρολογιο;sta8hs wrote:(κατι απλο πιστευω...) πως αλλαζουμε γλωσσα στα ubuntu?
επισης με ποια ubuntu εισαι για να δω/δουμε πως θα πας οπου χρειαζεται για να κανεις την αλλαγη;

----------------------
Αυτο ειναι για τον υπολογιστη και οχι για το πληκτρολογιο... Ευχαριστω παντως!johnnyextrem wrote:Ίσως αυτό σε βοηθήσει: http://www.howtogeek.com/howto/17528/ch ... in-ubuntu/sta8hs wrote:(κατι απλο πιστευω...) πως αλλαζουμε γλωσσα στα ubuntu?
Last edited by cypher on Sun Jun 26, 2011 10:32 pm, edited 1 time in total.
Reason: Double post
Reason: Double post
βρες τις ρυθμισεις για το πληκτρολογιο αρχικα
ειναι στο system-preferences
μετα πηγαινε layouts και βαλε αυτο που θελεις - λογικα ελληνικα
μετα στα options απο κατω αλλαξε το συνδιασμο κουμπιων που αλλαζει τη γλωσσα
Οκ λυθηκεchriskin wrote:βρες τις ρυθμισεις για το πληκτρολογιο αρχικα

- statakos
- Kilobyte level
Έχω την 9.10 του ubuntu και δεν υπάρχει πλέον support. Να τολμήσω να κάνω upgrade;
Τελευταία φορά που είχα κάνει upgrade είχα μείνει χωρίς λειτουργικό...

"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Αν εννοείς μέσα από το ubuntu δεν θα συνιστούσα. Μια φορά το δοκίμασα και δεν δούλευαν διάφορα μετά. Καλύτερανα βάλεις καινούριο ubuntu ή άλλη παρόμοια διανομή. πχ Debian!statakos wrote:Έχω την 9.10 του ubuntu και δεν υπάρχει πλέον support. Να τολμήσω να κάνω upgrade;![]()

I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- statakos
- Kilobyte level
Καλά, το θέμα ήταν μπας και γλιτώσω το clean install γιατί έχω αρκετά προγράμματα/ρυθμίσεις
Τhanks anyway.
Ο cypher κάτι μου έλεγε ότι οι ρυθμίσεις είναι στα hidden αρχεία του /home και άλλα στο /etc ;

Ο cypher κάτι μου έλεγε ότι οι ρυθμίσεις είναι στα hidden αρχεία του /home και άλλα στο /etc ;
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."