Το τελευταίο εξάμηνο έχει παρατηρη8εί ότι ο xorg κολλάει κάθε 3 και λίγο.
Το ποντίκι δουλεύει οι δαίμονες το ίδιο αλλά το σύστημα δεν ανταποκρίνεται μπορείς να το δουλέψεις μόνο απο ssh. Μάλιστα μετά απο λίγο και ειδικά αν κάνεις Kill τον Χ τότε το cpu load πάει στο 99%!
Το πρόβλημα φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό που πολλοί λένε στα forums ότι το xorg πρέπει να ξαναγραφεί απο την αρχή.
Τα συγκεκριμένα lockups εμφανίζονται με όλους τους ati kai nvidia drivers opensource η μη. Πολλοί όπως και εγώ ισχυριζόμαστε ότι και απλό vesa να έχεις πάλι κολλάει.
Εσείς έχετε αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα?
xorg lockups
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Με τους drivers τις ndivia είχα χοντρό prob. Κάνοντας build τους free δεν μου παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο. Επίσης τον server δεν τον έχω κάνει build τον πέρασα απο binary package
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie