Πρόβλημα με netmod και SuSe 9.1
Πρόβλημα με netmod και SuSe 9.1
Εγκατέστησα τώρα το SuSe 9.1.Το πρόβλημα είναι ότι ενώ μου αναγνωρίζει κανονικά το modem δεν μπορεί να μπει στο ιντερνετ.Πρέπει να παίζει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις.Στο log file κάτι λερι για λάθος στα init strings αλλά δεν ξέρω τι τιμές πρέπει να βάλω εκεί και τα αφήνω ως έχουν κανένας με παρόμοι ο πρόβλημα που μπορεί να βοηθήσει;
Giorgos
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Κάνε ένα post με το ακριβές μύνημα λάθους για να καταλάβουμε τι παίζει.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Δεν βγάζει μήνυμα λάθους...τίποτα απλά δεν γίνεται τίποτα κοιτάω στο log file και μου βγάζει ότι κάποιο init string είναι λάθος.Στο site της ιντρακομ βρηκα καποιες ρυθμίσεις που λένε initial string: AT%FB40 pre-initial:AT Dialup:ATD
HangUp:ATH kai Escape:+++
OI επιλογές που έχει στa details einai init1:
init2:
init3:
kai απο οτι καταλαβαίνω πρέπει να βάλω καποια ή όλα αυτά τα string εκεί αλλα΄δεν ξέρω με πια σειρά και αν χρειάζεται και κάτι αλλο
(έκανα καποιες δοκιμέσ στην τυχη το modem σε καποιες απο αυτες εκανε κληση εδειχνε να συνδεεεται για λιγο αlλα μετα ekane disconnect
HangUp:ATH kai Escape:+++
OI επιλογές που έχει στa details einai init1:
init2:
init3:
kai απο οτι καταλαβαίνω πρέπει να βάλω καποια ή όλα αυτά τα string εκεί αλλα΄δεν ξέρω με πια σειρά και αν χρειάζεται και κάτι αλλο
(έκανα καποιες δοκιμέσ στην τυχη το modem σε καποιες απο αυτες εκανε κληση εδειχνε να συνδεεεται για λιγο αlλα μετα ekane disconnect
Giorgos
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ναι απλά στο init βάλε το init string που δίνει η Intra
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----