Επαναφέρω το "φλέγον" αυτό θέμα της συμβατότητας το wireless δικτύου της σχολής με το νέο λειτουργικό της Microsoft.
Ειλικρινά έχω δοκιμάσει ΟΛΟΥΣ τους πιθανούς συνδιασμούς πρωτοκόλλων ασφαλείας (WPA-Personal, WPA2-Personal, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise κλπ) αλλά ΜΟΝΟ με το WPA-Enterprise (με ρύθμιση TKIP) έχω καταφέρει να κάνω να εμφανιστεί το prompt που ζητάει username και password. Εκεί δίνω ως username -> aueb και password -> wireless αφήνοντας το domain κενό. Όμως αντί να συνδεθεί, μετά από κάποια δευτερόλεπτα απλά "ξαναπετάγεται" το prompt;
Καμία ιδέα ρε παιδιά ή να τα πετάξω τα Vista;
PS: Κατά τα άλλα το λειτουργικό (και ειδικά οι wireless δυνατότητες) δουλεύουν άψογα (έχω συνδεθεί επιτυχώς με πολλά διαφορετικά WLans (access point και adhoc)).
Windows Vista και Aueb Wireless
-
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Windows Vista και Aueb Wireless
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- mikem4600
- Gbyte level
Υποθέτω ότι αν στείλεις ένα mail στο NOC (δες πχ εδώ για πληροφορίες επικοινωνίας) ίσως μπορέσουν να σε βοηθήσουν.
Vista πάντως δεν έχω βάλει στο laptop μου, και μάλλον δεν πρόκειται (μέχρι να το αλλάξω).
Vista πάντως δεν έχω βάλει στο laptop μου, και μάλλον δεν πρόκειται (μέχρι να το αλλάξω).
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
-
- Mbyte level