Link
<3 it
Γενικα δεν ξερω τι παιζει με αυτα που αναφερεις αλλα συνηθως αλλαγες iOS <--> android δεν ειναι πανω σε virtual περιβαλλον, που θα σου τρωει και πολυ μνημη?chriskin wrote:κερδισα ενα ipad απο κατι αεροπορικα εισητηρια , ξερετε αμα υπαρχει κανενα project που να προσπαθει να περασει android σε ipad; (και να εχει προχωρησει καπως)
βρηκα μονο openiboot και idroid αλλα δεν φαινεται να εχουν κανει καμια σοβαρη προοδο - εκτος αμα εχω μεινει πολυ πισω
vasilaros69 wrote:Γενικα δεν ξερω τι παιζει με αυτα που αναφερεις αλλα συνηθως αλλαγες iOS <--> android δεν ειναι πανω σε virtual περιβαλλον, που θα σου τρωει και πολυ μνημη?chriskin wrote:κερδισα ενα ipad απο κατι αεροπορικα εισητηρια , ξερετε αμα υπαρχει κανενα project που να προσπαθει να περασει android σε ipad; (και να εχει προχωρησει καπως)
βρηκα μονο openiboot και idroid αλλα δεν φαινεται να εχουν κανει καμια σοβαρη προοδο - εκτος αμα εχω μεινει πολυ πισω
Δεν θα αργει κι αρκετα?
ισχύει... και εγώ το έχω και είναι πολύ καλή επιλογή...cypher wrote:Μακράν η πιο value for money επιλογή σε αυτά τα λεφτά ειναι το Zte Blade
http://www.google.gr/search?hl=el&sourc ... 0&aql=&oq=
Στα 160 ευρώ με άριστη οθόνη, απόκριση και γενικά πολύ καλά χαρακτηριστικά. Η μνήμη ειναι στα 256ΜΒ αλλα ξεκλειδώνει με custom ουκρανική rom στα 512.
Toυ πέρασα custom rom απο την πρώτη μέρα κι όλας και δουλεύει άριστα. Η μπαταρία κρατάει γύρω στις 3 μέρες με μέτρια χρήση (gaming included).
Άν το ψάξεις λίγο θα δείς οτι το προτείνουν αρκετοί.
FLB Froyo r10, ninjump και Yooninja κατα μέσο όρο κανα μισάωρο με 45λεπτο σε 3 μέρες. Μέτρια χρήση = 10-15 λεπτά ομιλίας, καμια 30αρα sms max, 1-2 ώρες browsing και καμια ώρα χάζεμα ανάμεσα σε apps.h4wk wrote:τι rom; τι παιχνίδια; τι εννοείς μέτρια χρήση; :P
αλλιώς έχεις δίκιο, αν δεν αγγίξεις καν την οθόνη κρατάει καμιά βδομάδα εύκολα
αν ψάχνεσαι ακόμα ... huawei ideos x5 - techblog.gr και specsbarbarosa wrote:Καλησπέρα.
Επειδή βλέπω ότι αυτόν τον καιρό το Android ζητάται πολύ από εταιρίες κι επειδή απ' ότι φαίνεται αρέσει στον κόσμο πιστεύω θα είναι χρήσιμο να αγοράσω και γω ένα android κινητό για να πειραματίζομαι με εφαρμογές που φτιάχνω. Πρόσφατα έκανα εργασία πάνω σε android στα κατανεμημένα συστηματα με τον emulator στο eclipse αλλά ήταν αρκετά κουραστικό κι όπως είναι φυσικό δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα με το emulator. Όσοι απο σας έχετε ήδη ένα android smartphone ποιο θα μου προτείνατε να αγοράσω? Θα ήθελα κάτι που να μην ξεφεύγει σε κόστος κατά προτίμηση κατι μέχρι 200 ευρώ. Με λίγο ψάξιμο που έκανα παρατήρησα ότι η Sony Ericsson και η Samsung έχουν στην αγορά τηλεφωνάκια σ αυτό το κόστος. Οι εταιρείες γενικά τ' αφήνουν ανοιχτά να τα ψαχουλέψεις ή κλειδώνουν κάποιες προγραμματιστικές τους δυνατότητες? Τι γνωρίζετε επ' αυτού?