αναζήτηση λειτουργικού

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν λειτουργικά συστήματα (Linux, *BSD, MacOS, Windows, κτλ.) .
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Mon May 02, 2005 12:05 pm

Χριστός ανέστη!!!

ΥΓ: Και το Mac OS X FreeBSD είναι...Unix is all around you ;)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon May 02, 2005 2:15 pm

Αληθώς ο Κύριος! ;)

Υ.Γ: MS-DOS rulz! :razz:
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Tue May 03, 2005 9:29 pm

Βάλε ένα ubuntu ή kubuntu να δεις κάτι αξιόλογο που παίζει σχεδόν άπταιστα και διαφορετικό, κι άμα δεν σου κάνει τράβα το ένα format.
Aν είναι να κάθεσαι να στήνεις λειτουργικό που όταν έπαψε να χρησιμοποιείται έκανε ο μισός κόσμος πάρτυ, εγώ λυπάμαι την ώρα που θα φας να το κάνεις install και μόνο. Πόσο μάλλον το να βγάζεις τα μάτια σου πάνω του.

Τώρα που έχεις μια ευκαιρία, κοίτα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου για να έχεις μια καλή άποψη και να μην ακούς τη γνώμη κάθε πικραμένου όπως στο παρόν post (πικραμένη κι εγώ φυσικά).

Θα σου έλεγα να δοκίμαζες και MacOsX αλλά είναι out of the question προφανώς :)
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Post Reply

Return to “Λειτουργικά συστήματα”