LinuX....???
- nikosk
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Re: LinuX....???
ευχαριστω για τισ απαντησεισ αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο καιρο μεχρι να βγει το 12,04 που θα ειναι πιο σταθερο!!!
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
- nikosk
Ξερουμε καποιο IDE που να μπορεισ να προγραμματισεισ σε java,c++ και για android για ubuntu???
edit:και γενικα να εχει αρκετα plug in!!!
Samuel Beckett
Samuel Beckett
- cypher
- Academic status: Alumnus/a
Eclipse για java + android (για να εχεις emulator) και codeblocks για C++.nikosk wrote:Ξερουμε καποιο IDE που να μπορεισ να προγραμματισεισ σε java,c++ και για android για ubuntu???

- nikosk
δεν υπαρχει καποιο δηλαδη που να τα παιριλαμβανει ολα???cypher wrote:Eclipse για java + android (για να εχεις emulator) και codeblocks για C++.nikosk wrote:Ξερουμε καποιο IDE που να μπορεισ να προγραμματισεισ σε java,c++ και για android για ubuntu???
δωσε μου και κανα link αν δεν βαριεσαι!!!

Samuel Beckett
Samuel Beckett
- cypher
Γενικά και για τα δύο ide υπάρχει plugin ωστε να γράφεις και σε c++ και σε java απλά είναι σε codeblocks ισως εχεις θέμα να φτιάξεις σωστά τον emulator ενώ σε eclipse να γράφεις c++ είναι λίγο μάπα.nikosk wrote: δεν υπαρχει καποιο δηλαδη που να τα παιριλαμβανει ολα???
δωσε μου και κανα link αν δεν βαριεσαι!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Εδώ ειναι τα sites http://www.eclipse.org/ http://www.codeblocks.org/
αλλα τα πακέτα θα τα βάλεις μέσω του apt-get. Αν δεν τα βρίσκει ακολούθησε τις οδηγίες στις σελίδες.

- nikosk
cypher wrote:Γενικά και για τα δύο ide υπάρχει plugin ωστε να γράφεις και σε c++ και σε java απλά σε codeblocks ισως εχεις θέμα να φτιάξεις σωστά τον emulator ενώ σε eclipse να γράφεις c++ είναι λίγο μάπα.nikosk wrote: δεν υπαρχει καποιο δηλαδη που να τα παιριλαμβανει ολα???
δωσε μου και κανα link αν δεν βαριεσαι!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Εγω θα προτιμούσα το παραπάνω combo.
Εδώ ειναι τα sites http://www.eclipse.org/ http://www.codeblocks.org/
αλλα τα πακέτα θα τα βάλεις μέσω του apt-get. Αν δεν τα βρίσκει ακολούθησε τις οδηγίες στις σελίδες.
πολυ καλο το codeblocks!!!! εχεισ δικιο μαλλον θα βαλω το combo που προτεινες!!!
Samuel Beckett
Samuel Beckett
το codeblocks ειναι σχετικα καλο αλλα τοσο ασχημα σχεδιασμενο που δεν το αντεξα ποτε
καλυτερα το eclipse - οταν τρεχει τουλαχιστον τον κωδικα μου

- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Έχεις δοκιμάσει την last version? Έχει πολλά features αλλά τι να κάνεις c++ ide είναι λογικό είναι.chriskin wrote:το codeblocks ειναι σχετικα καλο αλλα τοσο ασχημα σχεδιασμενο που δεν το αντεξα ποτε
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
necrofear_13 wrote:Έχεις δοκιμάσει την last version? Έχει πολλά features αλλά τι να κάνεις c++ ide είναι λογικό είναι.chriskin wrote:το codeblocks ειναι σχετικα καλο αλλα τοσο ασχημα σχεδιασμενο που δεν το αντεξα ποτε
δεν ξερω αμα ειχα βαλει το τελευταιο - ειχα αυτο που ηταν τελευταιο συμφωνα με το ubuntu tweak (η το ailurus, δεν δινω και ορκο) περσι τετοια εποχη (σε 10.10)
θα το ξαναδοκιμασω και φετος προφανως
- gasparosoft
- Gbyte level
codelite μάγκες. Πιο εύχρηστο από το codeblocks
- stranger
- Mbyte level
Πιο εύχρηστο δεν το λές, αλλά κι εμένα μ'αρέσει καλύτερα.gasparosoft wrote:codelite μάγκες. Πιο εύχρηστο από το codeblocks
Αν δεν έλεγε πάντως Android θα πρότεινα emacs για όλα. Είμαι σίγουρος βέβαια ότι σε λίγο καιρό θα του προσθέσουνε και Android mode... αν δεν το έχουν κάνει ήδη!
Είναι πολύ αδικημένος, πάντως, γιατί πολλοί τον θεωρούν πιο δύσκολο στη χρήση απ'ότι είναι. Λογικό είναι να είναι κάπως πιο δύσκολος ένας editor/λειτουργικό σύστημα στον οποίος προγραμματίζεις, παίζεις παιχνίδια, στέλνεις sms, mail, κάνεις καφέ...

- nikosk
θελω να στισω το firewall για μεγαλυτερη ασφαλεια !!! ποιες ip να επιτρεψω στο incoming και ποιεσ στο οutgoing???
Samuel Beckett
Samuel Beckett
αμα δεν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις τον υπολογιστη για καποιο top secret project τσαμπα χανεις το χρονο σου - οι αρχικες ρυθμισεις στο firewall ειναι μια χαρα
- nikosk
εκτοσ απο τισ πυρηνικες εγκαταστασεισ και τα project στο μυστικο εργαστηριο που εχω στο υπογειο τιποτα αλλοchriskin wrote:αμα δεν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις τον υπολογιστη για καποιο top secret project τσαμπα χανεις το χρονο σου - οι αρχικες ρυθμισεις στο firewall ειναι μια χαρα

Samuel Beckett
Samuel Beckett
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Αν κατεβασεις το gufw νομιζω εχει ετοιμα καποια configuration files.
μπορω να δω τι ωρα πατησα να τρεξει μια συγκεκριμενη εντολη;
- gasparosoft
- Gbyte level
Code: Select all
export HISTTIMEFORMAT='%F %T '
history | grep command
αυτο μου εβγαλε
που ομως τα νουμερα δεν στεκουν, η ωρα που λεει για το τελευταιο ειναι σωστη αλλα για το πρωτο ειναι σιγουρα λαθος, την ετρεξα πριν τις 6$ history | grep mplayer
39 2011-11-10 19:31:22 mplayer -dumpstream -dumpfile video.wmv mms://media.ilsp.gr/NTvideos/0514-01-00.wmv
41 2011-11-10 19:31:33 history | grep mplayer
- gasparosoft
- Gbyte level
Κάτι με τα sessions γίνεται. Βάλτο στο .bash_profile και στο μέλλον θα βλέπεις σωστά την ώρα. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη λύση
- netharis
Εαν δεν κάνω λάθος, το env var που είπε ο gaspar, ξεκινάει απο εκείνη τη στιγμή τη καταγραφή της ώρας.chriskin wrote:αυτο μου εβγαλεπου ομως τα νουμερα δεν στεκουν, η ωρα που λεει για το τελευταιο ειναι σωστη αλλα για το πρωτο ειναι σιγουρα λαθος, την ετρεξα πριν τις 6$ history | grep mplayer
39 2011-11-10 19:31:22 mplayer -dumpstream -dumpfile video.wmv mms://media.ilsp.gr/NTvideos/0514-01-00.wmv
41 2011-11-10 19:31:33 history | grep mplayer

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
οποτε δεν παιζει να μπορω να βρω ποτε εβαλα να τρεξει η συγκεκριμενη ε;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- nikosk
να κανω clean install ubuntu 11.10 η να βαλω καποιο αλλο linux distro(προσ το παρον εχω dual boot windows7/ubuntu 10.04)???
υγ: αυτο ειναι το laptop που τα εχω εγκατεστημενα http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010200
υγ: αυτο ειναι το laptop που τα εχω εγκατεστημενα http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010200
Samuel Beckett
Samuel Beckett